חבר'ה יש לי בקשה../images/Emo70.gif
שמתי לב שההתעסקות בחברי הלהקה לשעבר נמוכה ביותר. אולי מתעניינים בהלל פה ושם, ובדייב פעם באלף שנה, אבל אין כלל יחס לג'ק איירונס. רציתי לשמוע מה דעתכם על האומן המוכשר [בעיניי..] , וכך גם על כל חברי הלהקה הקודמים (או לפחות מי שאתם זוכרים ממנו משהו
) בכמה מילים מתארות. הרשו לי להתחיל. דייב נבארו - אוקיי... אמממ... קצת מעצבן אותי האמת.. הוא מוכשר ונותן בדיסטורשן כמו שצריך, אבל החיבור בינו לבין הרד הוט צ'יליז פשוט ג-ר-ו-ע. עם כל הכבוד שלי לוואן הוט מיניט {וי-ש כבוד..} אני חושבת שהיינו נהנים יותר אילו מישהו אחר היה הגיטריסט באותה תקופה. הוא יותר מידי רוקריסט בשביל הפפרז, מתאים להיות ..חבר בג'וניורס של אירוסמית או משהו כזה (
אנאערף..). קליף מרטינס ומייקל שרמן - לחלק מכם השמות הללו יהיו מעט מאיימים, ולא מוכרים [לגמרי בצדק,כן] אבל החבר'ס היו מתופף וגיטריסט בתקופה מאוד לא זכורה לי, מה שבטוח-הם מככבים ב'וואט היטס' כך שהם עשו את שלהם לפני 92'. [למי שכן מבין בהם משהו-סלחו לי על הבורות..] . בגלל שאני בקושי זוכרת את העבודה שלהם בחרתי לספר עליהם יחד... מתופף יותר טוב יש לנו וגם גיטריסט, ככה שלא צריך להתאבל על האובדן.. [ממש ממש לא..] ג'ק איירונס - אוקיי... הבנאדם מוכשר ברמות! בלא מעט שירים הוא מפגין כישרון חרוץ, והוא גם משתלב יפה עם הפפרז בניגוד לדייבו'ש. מיותר לציין שהוא פחות טוב מצ'אד, ולכן גם על עזיבתו את הרד הוט לא צריך לשבת שבעה. הלל סלובאק [נו טוב קרציות קטנוניות-ז"ל..אתם יודעים שזה הורג אותי...] - הלל. הללי הללי הללי... אחחח... רק הלל ניתן לאמר עליך! להלל אותך.. הלל הוא מלך! פשוט וקל. השילוב בינו לבין אנטוני ופלי פשוט גאוני, הוא מושלם בהמון שירים, [לדוגמא spaciel secret song inside, me & my friends הגאוני, behind the sun, backwoods, ועוד רבים וטובים.] מעט הסטוריה בגרוש - הלל נולד ב13 לאפריל 1962 בחיפה (
) והיגר ללוס אנג'לס בגיל 5 עם אמו ואחיו. למד באותו התיכון עם אנטוני ופלי (שאז עוד היה נהוג לקרוא לו מייקל בלאזרי) ,ויחד הקימו את הדבר הגאוני שנקרא 'red hot chili peppers' . הלל מת (
) ממנת יתר בשנת 1988 [למידיקיי-יתר, 27 ביוני 88'] ונקבר בארה"ב. (לפי מקורות מפוקפקים...). ועכשיו תורכם! אל תבאסו ,השקעתי...
שמתי לב שההתעסקות בחברי הלהקה לשעבר נמוכה ביותר. אולי מתעניינים בהלל פה ושם, ובדייב פעם באלף שנה, אבל אין כלל יחס לג'ק איירונס. רציתי לשמוע מה דעתכם על האומן המוכשר [בעיניי..] , וכך גם על כל חברי הלהקה הקודמים (או לפחות מי שאתם זוכרים ממנו משהו