חבר'ה יש לי בקשה

Eloola

New member
חבר'ה יש לי בקשה../images/Emo70.gif

שמתי לב שההתעסקות בחברי הלהקה לשעבר נמוכה ביותר. אולי מתעניינים בהלל פה ושם, ובדייב פעם באלף שנה, אבל אין כלל יחס לג'ק איירונס. רציתי לשמוע מה דעתכם על האומן המוכשר [בעיניי..] , וכך גם על כל חברי הלהקה הקודמים (או לפחות מי שאתם זוכרים ממנו משהו
) בכמה מילים מתארות. הרשו לי להתחיל. דייב נבארו - אוקיי... אמממ... קצת מעצבן אותי האמת.. הוא מוכשר ונותן בדיסטורשן כמו שצריך, אבל החיבור בינו לבין הרד הוט צ'יליז פשוט ג-ר-ו-ע. עם כל הכבוד שלי לוואן הוט מיניט {וי-ש כבוד..} אני חושבת שהיינו נהנים יותר אילו מישהו אחר היה הגיטריסט באותה תקופה. הוא יותר מידי רוקריסט בשביל הפפרז, מתאים להיות ..חבר בג'וניורס של אירוסמית או משהו כזה (
אנאערף..). קליף מרטינס ומייקל שרמן - לחלק מכם השמות הללו יהיו מעט מאיימים, ולא מוכרים [לגמרי בצדק,כן] אבל החבר'ס היו מתופף וגיטריסט בתקופה מאוד לא זכורה לי, מה שבטוח-הם מככבים ב'וואט היטס' כך שהם עשו את שלהם לפני 92'. [למי שכן מבין בהם משהו-סלחו לי על הבורות..] . בגלל שאני בקושי זוכרת את העבודה שלהם בחרתי לספר עליהם יחד... מתופף יותר טוב יש לנו וגם גיטריסט, ככה שלא צריך להתאבל על האובדן.. [ממש ממש לא..] ג'ק איירונס - אוקיי... הבנאדם מוכשר ברמות! בלא מעט שירים הוא מפגין כישרון חרוץ, והוא גם משתלב יפה עם הפפרז בניגוד לדייבו'ש. מיותר לציין שהוא פחות טוב מצ'אד, ולכן גם על עזיבתו את הרד הוט לא צריך לשבת שבעה. הלל סלובאק [נו טוב קרציות קטנוניות-ז"ל..אתם יודעים שזה הורג אותי...] - הלל. הללי הללי הללי... אחחח... רק הלל ניתן לאמר עליך! להלל אותך.. הלל הוא מלך! פשוט וקל. השילוב בינו לבין אנטוני ופלי פשוט גאוני, הוא מושלם בהמון שירים, [לדוגמא spaciel secret song inside, me & my friends הגאוני, behind the sun, backwoods, ועוד רבים וטובים.] מעט הסטוריה בגרוש - הלל נולד ב13 לאפריל 1962 בחיפה (
) והיגר ללוס אנג'לס בגיל 5 עם אמו ואחיו. למד באותו התיכון עם אנטוני ופלי (שאז עוד היה נהוג לקרוא לו מייקל בלאזרי) ,ויחד הקימו את הדבר הגאוני שנקרא 'red hot chili peppers' . הלל מת (
) ממנת יתר בשנת 1988 [למידיקיי-יתר, 27 ביוני 88'] ונקבר בארה"ב. (לפי מקורות מפוקפקים...). ועכשיו תורכם! אל תבאסו ,השקעתי...

לפי דעתי

דיב נבארו הוא גיטריסט מעולה וראי להמון כבוד, אבל מעולה ככל שיהיה הוא ממש לא התאים, לא מתאים ולא יתאים ללהקה כמו רד הוט ומבחינתי הוא הסיבה לחוסר החיבה שלי לone hot minute. הלל הוא אכן מוסיקאי גדול והוא גם התאים לרוח של רד הוט, קירבה של חברים ונגינה שהיא לא ההפך הגמור מרד הוט כמו דייב. בקשר לאחרים, שמעתי רק קצת ולא מספיק בשביל לשפוט..

Eloola

New member
מצטערת אבל...

חשוב לי שתענו... באמת... מתחננת! דעתכם חשובה לי יותר ממה שאתם חושבים. תודה לכל מי שיענה ברוב טובו.

Rusty Cage

New member
אממממ

דייב נבארו אחלה גיטריסט, אני ממש אוהבת את הסגנון שלו. יש לו סאונד עדין כזה... הוא יודע לתת בדיסטורשן שצריך, אבל עדיין תמיד הנגינה שלו נשמעה לי רגישה קצת... לדעתי הוא דווקא לא עד כדי כך לא התאים לצ'ילי פפרס. אני אמנם מעדיפה את העבודה שלו בג'יינס אדיקשן, והוא גם יותר מתאים לשם לדעתי אבל גם ברד הוט הוא יצא כלי. וואן הוט מינט אלבום חמודי=) פשוט יותר שקט ופחות Fאנקי... לא יודעת אם זאת בדיוק הסיבה שאתם לא ממש חושבים שהוא התאים ללהקה... אבל אם כן, תחשבו על זה, גם ב-by the way השירים גם הרבה יותר שקטים ורגועים ופחות פ'אנקים ואנרגטים נכון? וג'ון מנגן שם... אז זה אותו דבר כמו עם דייב, רק שוואן הוט מינט אשכרה יצא אלבום טוב
ברור שהוא לא מתאים כמו שג'ון ג'ון מתאים, במיוחד בשביל התקופה שאחרי בלוד שוגר סקס מאג'יק
ג'ק איירונס גם אחלה מתופף... לא המתופף האהוב עליי (לא שאני ממש מבינה בתופים, אני מתכוונת מה שנשמע לי הכי טוב=), אבל 'סדר. אמממ דרך אגב הוא גם היה בפרל ג'אם אם מישהו לא יודע פה... הלל היה כמובן הפסד ענק לעולם הרוק. גיטריסט מוכשר לאללה שיודע לתת הופעה, חבל עליו... עוד יכל לעשות המון דברים טובים עם רד הוט... גאווה ישראלית

idanem

New member
החברים הישנים...

דייב נבארו גאון!! פשוט גיטריסט מוכשר ביותר! ודווקא הסגנון שלו התאים לסגנון של רד הוט...כי הוא די יכול להתאים את עצמו לסגנון הזה...וואן הוט מינוט הוא אלבום נחמד מאוד...!, ואם תשמעו את העבודה של דייב בגיינ'ס אדיקשן..זאת באמת עבודת גיטרה מעולה!..שבחים לדייב נבארו!..באמת שבחים! בקשר לשתיים האלה...לא מכיר אותם כל כך... ג'ק איירונס הוא מתופף לא רע בכלל...לא ידעתי שהוא היה בפרל ג'אם...מתי בדיוק?... והלל..יותר מדי דברים להגיד על בן אדם אחד, גיטריסט מוכשר מאוד!...יודע לתת הופעות!...בעל חוש מוזיקלי מםותח מאוד!...וכמובן...ישראלי!

m1989

New member
דייב נבארו אולי גאון וגיטריסט מעולה

אבל הוא בכל זאת קצת לא התאים ללהקה, אני אישית מעדיפה את פרושי הרבה יותר גם בגלל שהוא כל כך מתאים ללהקה וגם בגלל שבוא נודה שאין על הקולות רקע שלו. תחשבו על זה, מי היה עושה את הקולות רקע ב can't stop וaround the world? דייב נבארו מתאים לג'יינס אדיקשיין ושישאר שם.

idanem

New member
נכון, נכון...

ג'ון באמת עדיף על דייב, ובאמת יש לו אחלה קולות רקע! אבל דייב עדיין גאון...!

למעלה