חברה יש לי בעיה!!

• פותח הנושא baaf
  • פורסם בתאריך

baaf

New member
חברה יש לי בעיה!!

אוקיי זה מתחיל ככה... אני בן 20 ורק עכשיו הגעתי למסקנה שאני נמשך גם לבנים.. עוד לא היה לי שום מגע מיני עם בן בחיים וגם שום קשר שמזכיר משהו רומנטי.. השגתי מספר טלפון של אחד שנראה ממש ממש טוב וגם בליגה הרבה יותר גבוהה ממני... (הוא כמובן הומו) אני לא מתקשר כי אני מפחד ומתבייש... אין לי טיפת אומץ להרים אליו טלפון... מה אני עושה?

ELP

New member
חייך...כולם מתים בסוף ../images/Emo13.gif

אבל עכשיו ברצינות, אם אתה ממש מפחד והמון פרפרים בבטן אולי כדאי שתצא לאיזה פאב או מועדון ואולי יתחילו איתך שם ופשוט תזרום מנקודה זו. אם אתה ממש רוצה קטע עם אותו בחור, תנשום עמוק אל תספור עד עשר ופשוט תחייג במקרה הטוב הוא יהיה מעוניין, במקרה הרע הוא יגיד לא ואז אתה נשאר באותה נקודה כמו עכשיו, לא הפסדת כלום ולא הרווחת כלום, העולם לא התמוטט והכל עומד במקומו (יכול להיות שאם הוא יגיד לא אז דבר אחד ספציפי לא יעמוד במקומו, אבל אני בטוח שזה יעבור תוך דקות ספורות). בכל אופן המון המון בהצלחה ואם אתה מתקשר אז תרוץ לספר לחבר'ה פה
נשמח לשמוע

Liroy26

New member
קודם כל ברוך הבא!

שנית בוא נוציא מהלקסיקון את המשפט "בליגה הרבה יותר גבוהה ממני" שכן א. זה לא טורניר כדורגל. ב. לעצם היותו הומו אין שום קשר לאיכות שבו. דרך שבה אני נקטתי בעברי היא פשוט להשאיר לו הודעה ישירות למשיבון (תבדוק איזו חברה סלולרית יש לו ואיך עושים את זה). ככה אני גם יוצר קשר וגם משאיר אצלו את הכדור, רוצה יתקשר, לא רוצה? שיחפש את החברים שלו.

baaf

New member
יש לי עוד שאלה...

איזה מועדונים טובים יש למסיבות גייז?

Liroy26

New member
האמת שאין כל כך הרבה...

אישית אני ממליץ על המסיבות במועדון "התאטרון". ביום חמישי הקרוב למשל ישנה מסיבה עם מוזיקת 70'-90'. מרבית מחברי הפורום יהיו שם (יהיו יהיו! אל תתחילו איתי!!) אז אתה יותר ממוזמן להצטרף!

baaf

New member
אני לא מבטיח כלום...

להתחשב בעובדה שאני היחיד שאני מכיר שיש לו נטיות מיניות אני לא מבטיח שאני יוכל לבוא לבד...

ELP

New member
זה בסדר גמור

אתה לא צריך להלחיץ את עצמך, זו לא עבודת הגשה עם יעד פשוט קח את הזמן לגלות את הצדדים בך
ואנחנו תמיד פה לעזור

s h l o m k e

New member
קודם כל בלי לחץ ../images/Emo13.gif

שים לב לאן הגעת עד עכשיו : 1. השגת טלפון של בן. 2. הגעת למסקנה (לא חשוב כרגע אם היא מוחלטת וסופית, אבל הגעת למסקנה כלשהי באשר למיניותך) 3. פנית לפורום של הומואים בבעיה. "חברה יש לי בעיה!! " אין לך שום בעיה, הבעיה היחידה שאני יכול להסכים שאולי יש לך זה לחץ. תרגע, עברת המון עד כה, לאט לאט זה יגיע. ההמלצה שלי אליך, קח ת'זמן, אל תלחץ, אתה תראה שבדחף פתאומי אתה תמצא את עצמך מראים לו טלפון או למישהו אחר בסיטואציה אחרת. יכול להיות שתרים ותנתק, אבל הינה אז עשית צעד נוסף .... רק אל תתבאס, אתה מתקדם יפה בדרך שלך לחקר האמת על המיניות שלך. פשוט אל תחשוב, תזרום. תנשום, זה יגיע, זה דחף. זה חזק ממך, זה חזק מההיגיון, לא רק שלך, של כל אחד.

ואח"כ- שוב בלי לחץ

אני כבר בן 26 ועד גיל 24 או משהו כזה, גם לא היה לי שום מגע אינטימי עם גבר. ומשהו "שמזכיר קשר רומנטי" גם לא ממש היה לי עד היום (חודש לא נחשב, נכון?). אז רק רציתי שתדע, שאולי אתה מבוהל, אבל אין לך ב-כ-ל-ל ממה להיות ככה. גם אני הייתי (ועודני?) מפוחד, ביישן ואיטי. הכל יגיע. וגם אם יקח זמן- זה יגיע. אותי חברי הפורום היקרים כבר שכנעו. אני לא יודע איך זה אצל אחרים, אבל מה שנתן לי הרבה ביטחון ואומץ, זה ההתקרבות לחברים ההומואים שלי. זה ללא כל ספק היה משהו שחיזק אותי. מהיום שהכרתי אותם והתקרבתי אליהם (ובכלל זה- כמובן- חלק מהאנשים הנפלאים כאן בפורום ובפורום השכן)- הפחד הלך וקטן. והיום להרים טלפון לבחור- דבר שעד לפני שנה- לא היה עולה על הדעת (!) נהייה משהו כל כך פחות מאיים... לכן, תירגע. אתה תראה שבלי לחץ, ועם ה-מ-ו-ן סבלנות... יהיה לך כל כך טוב...
, רן.

amet

New member
בא לשכונה אוחצ' חדש ../images/Emo68.gif

baaf ברוך הבא אל משפחת סקס וזוגיות גאה צר לי כי רק עכשיו אתה מקבל את ברכת ה-
אך.......מוטב עכשיו מאשר אף פעם לא
. אני רואה שכבר השתלבת יפה לך במשפחתנו תמשיך כך, אז כל שנותר הוא זה........ להציע לך מסאג' טוב טוב כשתהיה חייל
ועד אז....... תמשיך להנות ולחייך בלי קשר לזה שכולם מתים ןמתנת הבית
רק בשבילך.

baaf

New member
נחמד מצדך../images/Emo70.gif

אני מודה לך ולכל משפחת "סקס וזוגיות גאה" על קבלת הפנים החמה ומבינה שהפגנתם כלפיי! רק לא הבנתי למה התכוונת כשאמרת כשאני יהיה חייל.. בכל אופן תודה!

amet

New member
בכרטיס ביקור שלך רשום

שאתה בן 19 אז אמרתי כאשר תתגייס לצבא תבוא אליי בגדי החייל ואני כבר אטפל בך טוב טוב כמו שאמט יודע

baaf

New member
אממ....

דבר ראשון אני בן 20... דבר שני אני כבר אחרי צבא.. (בערך) דבר שלישי... אפשר לדבר על זה...

Liroy26

New member
אז מה אמט, קוקי נשאר בעבודה

עד שעה מאוחרת שאתה כאן מפתה לי ילדים רכים ותמימים??? תשאיר משהו לרווקים שבינינו..

amet

New member
לירוי שלא נדע מצרות....

גם היום קוקי שלי נשאר בעבודה עד מאוחר והיום הוא אומר "זה הרבה יותר גרוע מאתמול " אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רק שתבין שאתמול חיכיתי לו עד שעה שלוש לפנות בוקר, מה לעשות לא יכול לישון לבד -------עדין---------- ואז מה אני יעשה היום שוב אלך לישון לבד..... או עד שיבוא אוחצ' חדש

למעלה