חברה יקרה שלי

שרי42

New member
חברה יקרה שלי

כן, יש תקופות שאנחנו מתכנסים בתוך עצמנו כמו שבלול בקונכיה כי אנחנו מרגישים מדוכאים, נטולי כוחות, לחוצים, מוטרפים, יבשים ואני אמרתי לך כי הנשמה זקוקה מידי פעם להתחדשות ואת כרגע חיה במדבר והמדבר אינו עשיר ושופע כמו יער או ג´ונגל הוא מרוכז ומסתורי בצורת החיים שבו ואנחנו חיים בתקופות מסוימות חיי מדבר קטנים מאד על פני השטח אך עצומים מתחת, כי דווקא כשהחיים נתונים בקפאון, בשממון, הנפש שמתנקה מכל הרע הזה שעוטף אותנו מוצפת לפתע בהרבה כוח וכך כדאי שתראי את הדברים, עננים שחורים סופם להתפזר. אבל במקום להרצות לך אני רק אומר שאני מחבקת אותך חזק עד כמה שאפשר (אני נזהרת את כזו קומפקטית....) ואני אחזק אותך כל הזמן כי אני רוצה לשמוע את צחוקך המתגלגל ולשבת לשתות קפה מול השקיעה המטריפה בפיזדלוך שאת גרה בו חחחחחחחחחחחחח ו...בסדר בסדר...העוגה עלי חחחחחחחחחחחחחח אוהבת אותך בכל מצב

שרי42

New member
רגעעעעעעעעעעעעע

שמעתי שהשאירו לך דירה במצב איכסססססססססססס..ראבק, אם היית יותר קרובה..ביחד היינו מכניסות אותה לחדר ניתוח....ואני שידועה כמינתחת סוג א´ הייתי עושה לה טיפול של "לימור" עם פינצטה במפשעה.... ותגידי שה"קורס" שעברנו לא השפיע עלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שרי42

New member
זה מה שנשאר לי לעשות............/images/Emo7.gif

כשתחליט סוף סוף להכנס, תן התראה טלפונית ואני אחרוג ממנהגי בזמן האחרון ואכנס לצאט בשמחה. מה קרה עם האי סיק יו שלך?

שרי42

New member
אוי כנרת שלי....

תגיד....נשאר משהו בכלל מהכנרת???????????כמו שהבנתי המצב בכי רע. אני לא רוצה לחשוב על מה שנשאר מהבטחה.....

למעלה