חברה יצא הדיסק???????

ו ר ד ב

New member
איי איי איי הלב../images/Emo3.gif

כמה שיפה לך לבן איתן

ו ר ד ב

New member
על מה תרגיעי ימזרובה?

יבוטל לאלתר עניין החולצות השחורות בהופעות! תראו כמה יפה ככה

אתי Z

New member
../images/Emo99.gif

יאללה, יום חמישי באמפי וואהל בע"ה, שידור חוזר

אתי Z

New member
ולסיום...../images/Emo178.gif

אי אפשר בלי אסף והבורקסים
מהרגע שהגענו לנתיבות חיפשנו את אסף לתת לו את הבורקסים (הבטחות חייבים לקיים..) הוא אמנם קיבל אותם בסוף ההופעה קצת קרים אבל זה לא הפריע ליכולת הזיהוי
אסף, אין עליך

אתי שיחקת אותה...אחלה תמונות../images/Emo45.gif

וואו!!! חבר'ס הייתה הופעה מעולה היה טוב לראות את כולכם... מושיקו אחי אשריך שבאת והפתעת אותנו מאחורה היינו כל כך קרובים לבמה וזה הוסיף לאוירה.. תודה רבה לעמיר על הערק מהציון של באבא סאלי ועל הברכות,לאבי וכולם.ורק נדב נעלם לו...

אתי Z

New member
אחרונה חביבה ../images/Emo3.gif

מימין שלמאל: שמוליק, אסף, עמיר,אלעד, בת אל ומושיקו... איזו תמונה יפה
גרציוש, סחטיין על הצילום

איזה תמונות.. איזו הופעה..

וואי חברים- אחת הטובות... כ"כ נהנתי.. בהתחלה קצת הייתי חסומה, הרגשתי נורא חשופה כשכל החברים על הבמה כ"כ קרובים אבל אח"כ היה פשוט מדהיםםם מבחינתי שכל ההופעות יהיו ככה, אינטימיות, בחוץ, באויר הנעים.. אחלה! תודה כולם היה כיף לראות אותכם!!! תודה לעמיר על הנרות והערק מבאבא סאלי זצוק"ל. וכמובן תודה לבורא עולם שיצר שעות של אור להתענג בהן קצת מטובו של העולם. אתי- למה חתכת את שאר התמונה הקבוצתית??? הותרת אותי שם לבד עם הבנים....

אתי-מדהים, עכשיו גרמת לי להתבאס....../images/Emo26.gif

יותר מזה שלא התאפשר לי להגיע בסופו של דבר.......
אחלה תמונות

חינאור

New member
תודה פזית

הנה תמונה של החתימה , למרות שלקח לי הרבה זמן לשכנע את עמיר שיתחום מטעמי אידיאולוגיה.......אבל בסוף התשכנע...חשבתי שיהיה יותר קשה , לא כזה עקשן הבחור.....ואלעד אל תקשיב לחבר שלי אתה מנגן פי 10 עלי , מספר 1 בעוד אחרי עמיר ופאריד....... , לפזית אתי בת אל וגרציה טוב לראות אתכן עוד שלוש הופעות ותקבלו פרס מפעל חיים ......כל מי שלא בא לנתיבות הפסיד הופעה שלא תחזור שנית.......לכל ילדי נתיבות אתם שלוחים !!! אם מישהו שם לב שעמיר גבה קצת הוא טוען שזה בגלל שהוא אוכל שמרים......אבי שיהיה בהצלחה עם הדיסק נראה את כולכם בעומר , ולמשוגעים מבינכם תתחילו לבוא להופעות , חסר קצת מופרעים בקהל........שבוע טוב......

למעלה