חברה ילדותית...
שלום
אני אתחיל מזה שאני חדשה פה... ואשמח אם תעזרו לי ותייעצו לי בבעיה שאני חושבת עליה הרבה בזמן האחרון. אני לומדת בכיתה ט', ויש לי שתי חברות טובות מאוד. אני חברה של ילדה אחת מאמצע כיתה ז', והיא ילדה ילדותית מאוד. לא בקטע הטוב, היא פשוט עושה דברים שילדים ביסודי עושים בקושי. אני יודעת שביסודי היה לה קשה ולא היו לה הרבה חברות שהייתה בחברתם, כניראה שלא נהנתה מספיק בילדות. ועכשיו היא מכפרת על זה. אבל זה כבר מתחיל להימאס. זה לא מתאים לגיל הזה, ניסיתי להעביר לה את זה בדרך זו או אחרת... אבל היא לא מפנימה את זה ממש. בגלל זה גם אי אפשר לנהל איתה שיחות מעניינות ורציניות. חוץ מזה, היא גם משקרת מדי פעם, ואני מרגישה שהיא לא בוטחת בי. דיברתי איתה על זה, ואמרתי שחברות לא צריכות לשקר. לא דיברתי איתה בערך חודש, בשביל שתפנים את זה. בגלל סיבות אלו ואחרות, הגעתי למסקנה שאני רוצה לנתק איתה את הקשר. אבל יש בעיה אחת. היא לא מתחברת לאנשים אחרים בגלל הילדותיות הזו. ולכן אין לה עוד חברות. בגלל זה, היא כל הזמן "נדבקת" אליי. אני לא יודעת מה לעשות איתה. אני יכולה להישאר חברה שלה, אבל אני יודעת שייקח לה המון זמן להתבגר- זה לא מתאים לי. אני רואה הרבה בנות מהכיתה שהן נורא נחמדות ואפשר לדבר איתן... אני מתחברת לכל הבנות בכיתה, ואני רוצה להעמיק את הקשרים עם כמה בנות ספציפיות. יש לכם אולי עצות בשבילי? ועוד דבר.. אנחנו גרות רחוק אחת מהשנייה, בערים שונות... תודה מראש;]
שלום