חבר'ה, טעיתי שאמרתי ש...

VAMPhantom

New member
חבר'ה, טעיתי שאמרתי ש...

הגרסת-DVD לא השתנתה בהרבה
לעומת גרסת המהודרה המיוחדת מלפני כמה שנים... אגב, זה הרבה יותר קשה לעקוב אחרי 2גרסאות בעלות דימיון רחב... מה שכן, יש דברים נחמדים שהתווספו פה ושם, מבטיח לחזור לדווח הכל מסודר, אני צריך הרבה כוחות לענין... בתור דוגמא לתוספות: בקטע בו מכונית התובלה של הדרואידים, ב"תקווה החדשה", ברגע שהמכונית עצמה נעצרת...יש ת'קטע שC3PO מעיר את R2D2. בגרסת הDVD, לפני שמעיר אותו, הוסיפו לו משפט:"WE STOPED"

יש לי שאלה

הבנתי מה כתוב בחתימה שלך (כתוב שם כמובן אם הבנת מה כתוב כאן אתה לא צריך משקפיים) וכעת אני מלא חששות ותהיות מזה כשמונה שנים אני מרכיב משקפי ראייה עקב קביעת רופא העיניים שלי שעליי להרכיבן האם הוא טעה? האם אני באמת לא צריך משקפיים? כי במקרה כזה אמהר לתבוע אותו על שנים של חנוניות וחוסר הירדמות מול הטלויזיה (אנשים בלי משקפיים לא מעריכים זאת... להרדם מול הטלויזיה, הם לא צריכים להוריד את המשקפיים, הם פשוט נרדמים מתי שבא להם, בעוד שאנשים עם משקפיים צריכים להחליט ברגע מסוים להוריד את המשקפיים וללכת לישון. כמה לא ספונטני אלוהים זה הורס אותי אני שבר כלי)

VAMPhantom

New member
רוצה עוד דוגמא לתוספת?

התוספת הנ"ל מופיעה לאורך כל הטרילוגיה: הסרט עצמו(שלושתם) תפסו מרחב רחב ביותר, כך שנכנסו עוד הרבה-יותר פרטים לתוך המסך, כך זה נעשה ממש בכל סצינה וסצינה בסרט
מבטיח, לעבוד קשה, לעקוב אחרי כל קטע וקטע בסרט ולנסות לציין את כל התוספות במלאוהם, שכמובן, מדובר בעצם בסרטים כולם...

VAMPhantom

New member
הודעה, לפני חידוש הפרויקט../images/Emo127.gif:

אני כרגע אעתיק מחדש, את הפרויקט הראשון: חדש מול ישן. ברגע שאסיים דקה-דקה, לחרוש על כל השלושה באופן כפול, לאסוף את כל השינויים(ליתר דיוק, תוספות) ואז... יפתח שירשור חדש בנושא: "דו"ח צפע 2: DVD מול VIDEO" מודה!
כרגע מה שירשם, זה דבר שנרשם בעבר, אך מאז התווספו חברים בפורום... קדימה לעבודה...

VAMPhantom

New member
אחרי שחידשתי את הפרויקט הקודם...

אני זקוק להרבה כוחות, להתחיל לבדוק דקה אחרי דקה, את התוספות שהוכנסו לגרסת הDVD... תארו לכם: צפיה כפולה ב3סרטים, שכל אחד מהם באורך של כשעתיים

winterelf

New member
vmpPhantom.......

אחרי ההודעה הראשונה שלך אני מבין שאתה בוחן את הסרט עד לפרט האחרון... אבל אני לא בטוח שאתה תשים לב לכול הפרטים(פסיכולוגיה הפוכה
)... בכול מקרה כול הכבוד!

VAMPhantom

New member
חכה, מה שפירסמתי כרגע, זהו...

העתק מחודש, לפרויקט הקודם שלי, שעקבתי אחרי 2גרסאות-וידאו
תאר לך: כל רגע, כל כחמש דקות להביט בגרסה שונה, כך שלא לפספס שום שינוי ביניהם... הפרויקט החדש, יהיה מעט יותר בעייתי, כי הכל שונה והורחב בפרטים, יהיה עלי כל הזמן להביט ולהקשיב במקביל לוידאו ולDVD...

למעלה