חברה טובה התארסה

חברה טובה התארסה

עדיין לא היתה מסיבת אירוסין רשמית אבל רוצה להכין לה משהו לרגל האירוסין בלי קשר למסיבה מה אפשר להכין?

את יכולה להכין ברכה להדלקת נרות בתוך מסגרת

מעלה תמונה של משהו כזה שאני עשיתי. זה מאוד פשוט, את בוחרת דף יפנ ומדביקה אותו על מסגרת עץ קנויה. מדפיסה ברכת הדלקת נרות בגודל של תמונה ושמה בפנים ומקשטת! אני יודעת שגם לא דתיות מתלהבות מזה אבל תלוי בחברתך עד כמה היא מסורתית... אם לא את יכולה במקום הדלקת נרות להדפיס ברכת הבית! אני אחשוב על עוד רעיונות ...

איך לא חשבתי על זה מיד...

אפשר כמובן מחברת בשביל ההכנות לחתונה. מתאים לכולן! ונחוץ ומאוד שימושי... קונים מחברת עם כריכה קשיחה בסגנון של חברת CAMPUS, עוטפים בנייר יפה ומקשטים. כדאי לעשות באמצע חוצצים לפי נושאים כמו אולם/ תקליטן/ בגדים חתן/ בגדים כלה/ אורחים וכו' אני עשיתי את החוצצים בעזרת חוצצים אמיתיים מבריסטול לקלסר קטן וכל כמה עמודים הדבקתי. הנה דוגמא אבל עשיתי את זה ממש מזמן - בכל מקרה יש עוד הרבה דוגמאות באינטרנט

לגבי החוצצים...

אז כמו שקרין אמרה תיקחי פשוט בריסטול ותגזרי ככהש יבלוט החוצה. אם את מסתבכת את יכולה כמו שאני עשיתי לקנות חוצצים של קלסר קטן ולהתאים את זה לגודל של המחברת ופשוט כל כמה עמודים להדביק חוצץ על דף מהמחברת... לגבי הנושאים, יש אינסוף. תחשבי מה העיקריים שצריך כי אם תעשי יותר מדי חוצצים בקושי ישארו עמודים בכל נושא. למשל - אולם, תקליטן, חתן, כלה, בית! על כל חוצץ אץ יכולה לכתוב בנקודות מה שייך לנושא הזה למשל - כלה: שמלת כלה, איפור, מעצב שיער וכו' בית: דירות להשכרה/ למכירה, ציוד ראשוני לבית וכו'

KarinDi

New member
מסכימה בהחלט

גם אצלי זו המתנה המובילה לאירוסין ויש לי שתיים כאלו בתהליכי הכנה! תלוי במקבל, לפעמים אני מוסיפה גם הצעות משלי לגבי כמה מקומות, כמה דיג'יים וכו' וכו', וגם צרור עצות וטיפים מנסיוני הדל בארגון חתונות (ארגנתי את שלי) לגבי החוצצים= פשוט חותכים צורה מתאימה מבריסטול ומדביקים על דפי המחברת עצמם

תודה רבה לשתיכן. אגב

ל' בריבוע- התמכרתי לבלוג שלך.. הוא מקסים! ואת מקסימה! קרין יקרה- לבלוג שלך אני כבר מכורה מימים ימימה :) תודה!

למעלה