חברה חשובבבבב!!!!!!!!!!

dmoran

New member
חברה חשובבבבב!!!!!!!!!!

אני עוברת עכשיו ימים קשים הנחמה היחידה שלי זה הפרצוף היפה של דורון. אני יודעת שחלק מכם חושבים שהוא ממש לא... אבל בכל זאת... תעשו לי טוב ותגידו לי שיש סיכוי קלוש שאני אפגוש אותו מתישהוא ונתאהב (אגב כתיבת שורות אלו התקשרו אליי מסוכנות TAKE 2 וביקשו שאני אהיה ניצבת ב"לחיי" ביום ראשון, כך שמי שהיו לו ספקות אם הסדרה הפסיקה להצטלם, אז לא - היא ממשיכה, אבל אני לא יכולה ללכת כי אני עובדת...) בחזרה לעניין - נו בבקשה תנו טיפים איפה למצוא את אהובי אני נואשת!
 

Blosom

New member
טוב, אז...

יש סיכוי קלוש שתבגשי אותו יום אחד ותתאהבו... זה מה שרצית, לא?
עדי
 

swirrrly

New member
יחס:

אממממ.... למה התקשרו אליך ובקשו שתהיי נציבה? מאיפה יש להם ת´מספר שלך? את שחקנית? ואיזה תפקיד היית צריכה למלא? בת כמה את?
 

actress

New member
swirrrly ניצב זה לא בדיוק שחקן ושאל

ו אותי פה איך אפשר להיות שם אז פשוט מאוד פונים לחברות ליהוק והנה היא פנתה לטייק 2 שהם גם דיי בסדר, ואת פשוט הולכת אליהם משלמת על בוק אז בזמנו שאני הייתי אמרו לי לשלם על בוק 600 ש"ח אבל לא רציתי, ורצו שאני אלך להיות נציבה בזבנג. לא רציתי אז לא משנה בנתיים אני מחכה למקום אחר. ושאת נרשמת אצלהם ועושה הכל אז פותחים לך קלסר עם הקו"ח שלך והתמונות ומתקשרים אלייך שיש משהו להציע.
 
יווווווו אני במקומך הייתי מבריזה מה

מהעבודה מה הקטע??????? לא כל יום יש לך זכות להיות בלחיי האהבה... ולעומת זאת העבודה מחכה לך עוד הרהב זמן.......... ודרך אגב כתבתי סיפור מזור בשרשור של הסיפורים המוזרים- סתם רציתי להזכיר לכולכם לקרוא כדאי לכם זה מצחיק!! דנה.ש.
 

swirrrly

New member
מה זה פה קורה פה??

אני עשיתי מסע יחצ"נות בעצמי לסיפור שלי עכשיו גם את? טוב אני מבטיחה להגיב שזה הסיפור הכי מצחיק שאי פעם קראתי (טוב אולי זה לא יהיה רחוק מהאמת, וגם אחרי שלי כמובן), אם את תתני צ´אנס לשלי!! או שמא כבר קראת אותו?
אם כן, אז אני מתנצלת... על משהו... שיר
י
 
קראתי את שלך וגם הגבתי..

אבל אם את מתעקשת אז הסיפור שלך קרע אותי מצחוק ואפילו הקראתי אותו לאחותי..
 

dmoran

New member
די להתעלם!!!!

תהיו חברים ותסתכלו על ההודעה המקורית!! נ.ב לאקטרס: שילמתי 150 ש"ח משהו כזה, בינתיים השתתפתי רק בהפקה אחת בתור דוגמנית. אם את מכירה סוכנות ליהוק יותר טובה תגידי לי (תשלחי מסר אישי אם בא לך).
 

dmoran

New member
לא יכולה!!!

הלוואי ויכולתי אבל לא מתאים שיפטרו אותי עכשיו...
 
למעלה