חבר'ה חזרתי

vegeta2

New member
חבר'ה חזרתי

לא הייתי פה איזה חודשיים, האמת שלא עצרתי להסתכל מה חדש בפורום... אז מה חדש? אתם יודעים שיצאו שני משחקים חדשים של דרגון בול? אדבנס אדבנצ'ר ואדבנס אדוונצ'ר 2, את השני אני לא מצליח להשיג והראשון פצצה. זה משחק פעולה (ולא משחקי תפקידים ומכות בניגוד לאחרים) שמספר על כ-ל דרגון בול אפילו הפרטים הכי קטנים, השני באותו סגנון רק שהוא על דרגון בול זי. וסקר קטן כדי לאוורר את הפורום: מהן שלושת הדמויות האהובות עליכם? אצלי זה וג'יטה, הרקיול (תתפלאו) ויאמצ'ה. לעיתים רחוקות מאוד זה משתנה אבל וג'יטה לא זז לרגע מהמקום הראשון!

gokussj2

New member
הדמויות האהובות עלי

גוקו , בארדוק ויג'ירובי אגב מאיפה אפשר להשיג את המשחקים שדיברת עליהם?

vegeta2

New member
את השני, לא יודע אבל את הראשון

תוריד מפה : www.dgemu.com (יש לי בעיה שזה לא יכול להביא לינקים אז הבאתי את הכתובת) תרשם ואת תחפש dragon ball. קוראים לראשון Dragon Ball advace advature. והאמת שאני לא בטוח שיצא את השני כי רק שני ילדים אמרו לי, אבל לא ראיתי שום הוכחה חוץ מתמונה שנראית מזוייפת.

gokussj2

New member
משחק נחמד...

קצת חוזר על עצמו אבל נחמד יש בו רק אפשרות אחת למכה אבל יש בעיה אחרי שאני מגיע לבוס של השלב הראשון אז הוא לא ממשיך הוא נתקע במסך כזה ועושה כאילו הוא מעלה וזה לא ממשיך

FireZeroX

New member
עלי האהובות ביותר הן:

1) פיוצ'ר טראנקס... 2) ברולי 3) וידל. כן, וידל. יש למישו בעיה עם זה?

FireZeroX

New member
אחריהן:

4) וג'יטה 5) פאן 6) קולר ואם מישהו תוהה איפה משפחתו של גוקו (חוץ מפאן, כמובן) אז התשובה היא: כל המשפחה של גוקו כולל גוקו הומואים. זהו.

Matrix man

New member
no way

אולי גוהאן מנשנש בננות אבל גוקו שולט טירוף! וגוטן סתם ילד קטן ומפגר..

בחייאת אל תתחילו עכשיו ריב על

שטויות.. הדמויות שלי: 1.גוקו 2. ווג`יטה 3. פיקורו ואחריו קרילין (נשמע צפוי ,לא?) נ.ב אני כרישון 19 , פירמטתי את המחשב ושכחתי את הסיסמה הישנה

bruli ssj2

New member
מה????????????

אני אוהב 1. גוקו 2. קיד בוו 3. ברולי 4. קירירין 5. פאי קואן 6. וג'יטה וחוץ מגוקו כן כל המשפחה הם הומואים

FireZeroX

New member
טוב... כתבתי בתגובה למעלה שאני

מתפשר על כל המשפחה של גוקו חוץ מגוקו.

harar8

New member
הדמויות האהובות עלי הן../images/Emo85.gif

וג'יטה טראנקס מהעתיד גוטן

הדמויות שלי:

ברולי מג'ין בו (הדמות הכי מצחיקה בסדרה) גוהן( הנער שנלחם נגד סל)

למעלה