חבר'ה חזרתי!!!!!!

yossi018

New member
חבר'ה חזרתי!!!!!!

אז זהו אתמול חזרתי משבת תל"ת של בית"ר, היה ממש כיף (לחניכים לפחות) היו 3 קבוצות שתיים מתוכם עברו קורס הדרכה מתקדם וקבוצה אחת (שם בית-שמש היתה ברובה) היתה קורס הדרכה למדריכים מתחילים, או בקצור הכשרת מדריכים להדרכה. בשבת עצמה הגענו ממש עם כניסת שבת, יותר נכון דקה לפני, כל הבית"רים התלבשו יפה והלכו לכותל (לצערי הייתי צריך לחכות לקבוצה גדולה מיהודה ושומרון שהיתה צריכה להגיע ואיחרה) כאשר חזרו הבית"רים נכנסנו לחדר אוכל אכלנו שתינו ניהננו ואז נכנסו לקבוצות. היה כמובן ערב הווי בסיגנון מי רוצה להיות מיליונר - ממש מצחיק! ואז "לישון". בקטע הזה היה ממש כיף - שוב פעם רק לחניכים! אני הייתי מת לישון הייתי מותש!!! למחורת התחילו הקורסים היותר רציניים במשך הבוקר, אחרי ארוחת צהריים יצאנו לסיור בהדרכת מפקדת מעו"ז קרית ארבע ברובע היהודי בי-ם. אחרי שחזרנו המשיכו ההדרכות עד צאת השבת ו..... חזרנו הביתה! עכשיו תקשיבו לי טוב טוב! אם אתם יוצאים לטיול, שבת או כל דבר אחר ולא משנה מאיזה תנועה אתם, שלא תעזו לעשות בלגן, אין לכם מושג איזה סבל זה לכל הסגל!!! (מה שכן כיף להיות אחד מהסגל)

faith2

New member
נשמע שעשית כיף חיים!

אגב יוסי הגיוני שנפגשנו כמה פעמים ברחבי בית שמש????? ביום של הקלפי, עבדת כמאבטח? ואתה עובד בארומה???

yossi018

New member
נכון מאוד!

ביום הבחירות עבדתי כסדרן בבי"ס ז'בוטינסקי (קלפי 13) ואני עובד בארומה, אז ככה שיכל מאוד להיות שנפגשנו.... פעם הבאה תגידי לי

faith2

New member
וואלה...

הייתה לי תחושה שזה אתה.... אני הייתי בקלפי 35 שזה דלת ליד דלת....

yossi018

New member
וואלה????

פעם הבאה שאת באה לארומה ואת "חושבת" שזה אני תגידי שלום....

yaelcita

New member
../images/Emo6.gif

יוסף: עכשיו אתה מבין איזה סבל אני עברתי שנתיים......חיחיחיחי .. הכל חוזר אליך!!!!!! סתם סתם, אני מאוד שמחה שנהנת ושאתה עובד קשה אבל לומד מזה וכו' היום מצאתי מחשב עם אותיות בעברית וסתם לידע הכללי:p 23 שמעלות בחוץ וגשם לא נורמלי

yossi018

New member
יעל!!!!!!!

מה המצב, אני מבטיח לך הודעה בספרדית (ברגע שנטי מאורוגוואי תבוא אליי לביקור - והיא תבוא). ב.נ. בלי נדר

yossi018

New member
אז....

אולי נארגן איזו פגישת פורום או משהו.. יכול להיות דווקא מעניין לדבר פנים מול פנים עם כל מני אנשים מהפורום....

yossi018

New member
אז אולי נעשה משהו בצ'אט?!?

חחחחח לא נראה לי שהם לא ישלפו משהו...

למעלה