חברה חזרתי להולנד !!!!

numkimhi

New member
חברה חזרתי להולנד !!!!

וכבר נרשמתי לערייה ולמשטרת הזרים :) עכשיו נשאר לחכות לקבל את אישור השהייה הרשמי ..... היה לי טיסה מעפנה בארקיע אבל ברגע שראיתי את חבר שלי שכחתי מהכל ...חחחח

yaelli10

New member
ברוכה השבה

ושיהיה המון המון בהצלחה בתהליכים הפרוצדורלים ובכלל בחיים עצמם

חנהר

New member
ארקיע אקספרס?

האם רכשת כרטיס בזול מהם? אם כן ספרי על החוויה, שקלתי ואני שוקלת לרכוש כרטיס מהם. וברוכה הבאה להולנד! מזל טוב!

TatyBar

New member
תתחדשי לך.

ותמשיכי לעדכן מה קורה ומה התהליכים שאת עוברת. מתישהו......... אצטרף.

TatyBar

New member
אגב -

מה היה בשדה התעופה? בביקורת דרכונים? שאלו משהו? קיבלת חותמת מיוחדת? איך זה הולך?

numkimhi

New member
TatyBar תודה מותק :)

כשהגעתי לביקורת הם הסתכלו בדרכון ואז ציינתי שיש לי ויזה מאחורה הנציג בחן את הדרכון ובחיוך גדול הוא שאל אותי אם אני עוברת להולנד אז אמרתי שכן והוא שאל לאיזה מטרה אז אמרתי אהבה
, אז הוא חייך אמר שזו הסיבה הכי טובה ונתן לי חותמת על המדבקה של הויזה
אחלה קבלת פנים לא ? באותו היום נסענו לערייה להירשם קיבלנו מסמכים ויום אחרי נסענו ל IND שחשוב לדעת שיש לקבוע איתם פגישה מראש לפני ההגעה אליהם . כשאת מקבלת את הדרכון והשגרירות בארץ את תקבלי מדבקה עם תמונה שלך שבדפי הויזה ...לשגרירות את צריכה להגיע עם תמונה שלך . גם לIND את צריכה להגיע עם תמונה רק שהתמונה צריכה לעמוד בקרטיונים של הולנד לכן חשוב לבצע אותה כאן בהולנד כי הם יודעים איך צריך להכין אותה .. אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות
בעקרון עוד שבועיים שלושה אני אמורה לקבל את האישור מה IND אז אני יעדכן ....

TatyBar

New member
וואו - נשמע ממש טוב!

לא. אין לי שאלות אחרות עדיין. לצערי... ייקח זמן. קקה. אבל אני ממש שמחה בשבילך!!!! תמשיכי לחגוג!!

לי אמרו כ-3 שבועות למכתב שמאשר

שהעניין בטיפול אצלהם ועוד כ-3 שבועות לכרטיס אבל כעבור 4 ימים קיבלתי את המכתב ואת הסופי נמבר וזה מספיק לרוב מקומות העבודה הכרטיס פלסטיק שמאשר שיש את האישור שהייה עדיין לא הגיע :)

numkimhi

New member
תוך 4 ימים ???

מהרגע שהיית אצל ה IND? ואוו אם ככה זה יהיה מגניב אם אני יקבל את המכתב מהר .... הסופי נאמבר זה לא בא מהערייה ?

numkimhi

New member
קיבלתי אתמול את הסופי נומבר...

אבל עדיין לא את הכרטיס....מחכה בסבלנות
בנתיים אני מחפשת עבודה אז אם מישהו שמע על משרד שצריכים בו מעצבת גראפית מוכשרת אני אשמח ..חחח ואדם פורח אני אחכה לתשובה שלך

למעלה