חברה חדשה עם שיתוף סיפור :)

catchet

New member
פנתרית שוב

החלק השני של תגובתך מכיל ביטויי אלימות לא רצויים. אנא הימנעי מתיאורי אלימות כלפי איברי מין זכריים. אפשר למשל להמיר את הקללה בשאלה היפותטית כמו: "איך הבחור היה מרגיש אילו מישהי הייתה מגלה אובססיביות כלפי איבר מינו ודורשת אותו בכפיתיות", משהו כזה

GreenMamba

New member
מעניין מה היתה התגובה שלך

אם מישהו היה נכנס וכותב אותו דבר על נשים.
&nbsp
איכס.

Hastelloy

New member
לי יש מחסום שאני חייב לראות פרטי כרטיס אשראי של אנשים אחרת

אחשוב על זה ללא הפסקה, אז אני מבקש מכל מי שאני מכיר שיתן לי את פרטי כרטיס האשראי שלו כדי שאפסיק לחשוב על זה..
איך זה נשמע לך? זה נשמע לך כמו הפרעה אמיתית או סתם תירוץ מטופש בשביל לגנוב מאנשים?.
&nbsp
את באמת רוצה לצאת עם בן אדם שחושב שכל אישה שהוא מכיר חייבת להראות לו את השדיים? ובנוסף גם לא מסכים להתנשק ולהתחבק בציבור?. תעשי לעצמך טובה ותעזבי אותו

GreenMamba

New member
תקשיבי, חתיכת יצור תפסת לך.

נתחיל מהתחלה-
את היית תפוסה, הוא לא ראה בזה מכשול להמשיך ולנסות לצאת איתך. האם זה מעיד טובות על מר בחור? לא ולא.
&nbsp
הוא הגיע למסיבה, ולהערכתי, לא רצה שכל הבחורות שם יראו שיש לו חברה, לכן "מרח" אותך בסיפורי "להתחבק ולהתנשק בציבור" (למה מה, אתה לא יכול להיות חם לחברה שלך בלי להתנשק איתה? אי אפשר להחזיק לה את היד? לרקוד איתה? לשבת איתה? חירטוטי חירטוטים)
בקשר לנושא השדיים- אם אני הייתי יוצאת עם גבר שאומר לי שהוא עד כדי כך ילדותי ואובססיבי עד שאם הוא לא רואה כ ל זוג שדיים שבסביבה זה מוציא אותו מדעתו- היה מקבל ממני בעיטה בתחת+כתובת של פסיכיאטר מורשה. איך מישהו אומר לך דבר כזה ואת מוכנה לעבור על זה לסדר היום? ואם הוא יגיד לך שהוא חייב, אבל ממש חייב לראות את הדגדגן של כל בחורה שהוא פוגש אחרת וגו'- זה היה נראה לך בסדר? ואם הוא היה חייב, אבל ממש חייב שכל מי שהוא מכיר תביא לו ביד אחרת וכו'- היית עוברת על זה לסדר היום?
חוצמזה- מעניין, זה קורה לו גם עם נשים בנות 70? לא? סימן שאין פה שום עניין של חייב לראות אחרת זה לא יוצא לו מהראש. הוא מאכיל אותך ואת אוכלת?
&nbsp
בקיצר, את מכניסה ראש בריא למיטה חולה- הבחור חרטטן, שומר על אופציות פתוחות, ומכין אותך לבגידות עתידיות- שלא תגידי שלא ידעת מראש.
&nbsp
תעיפי אותו מחייך- טוב לא יצא לך ממנו.

ה' ירחם

מחסום שחייב לראות אחרת הוא יחשוב על זה ללא הפסקה?
בן אדם מוזר.
או שיהיה לו בכיף עם המחשבות או שתחסמי לו את האופציה וזהו על מה יש לכם לדבר?
המשך הטרלה נעימה...
&nbsp
&nbsp

למעלה