חברה חדשה עם שיתוף סיפור :)

90Anonymous

New member
חברה חדשה עם שיתוף סיפור :)

היי לכולן.ם,
אני א', בת 24 מאזור המרכז :)

אני חברה חדשה פה בפורום ואני רוצה לשתף אתכן.ם בחוויה שעברה (ואפשר להגיד שעדיין עוברת) עליי, אשמח לשמוע דעות על הנושא.. :)

אני לא רוצה לחשוף יותר מדי פרטים, לכן נקרא למר בחור י'.

י' ואני הכרנו לפני שנה באחת מהמסיבות שהוא אירגן. בזמני הייתי תפוסה ולכן כול ניסיון לצאת איתי סוכל, או נענה בשלילה.
לאחר כמה חודשים טובים, הקשר שבו הייתי נגמר, וי' ראה בזה הזדמנות וכמובן לא פיספס אותה.

התחיל דיבור על לצאת לשתות בירה, בקטע ידידותי בבר ולאחר לא מעט התלבטויות הסכמתי וזה אכן קרה.. יצאנו לבירה והיה כיף, נוכחתי לדעת כי הוא איש שיחה מעניין ומרתק למדי, ושיש לו לא מעט צ'ארם מתחת לשרוול..

הכול התנהל לפי מתכונת "בריאה", כמה דייטים, סופ'ש אצלו, סופ'ש שני אצלו (שבמהלכו הוא לקח אותי לאכול א. ערב אצל הוריו, אבל לא נלחץ..).. ונדהמתי מכמה שהוא ג'נטלמן, מאלה שלא רואים כול יום, ואיך שהוא מדבר בביטחון, יודע להקשיב, ובאמת לא חיפש סקס.

וכשהגענו לשבוע שעבר, התחלתי להרגיש אנרגיות מוזרות מהבחור.... בהתחלה הייתה בטוחה שאני סתם מגזימה בתגובה שלי ושהכול בסדר..
יצא שביום שישי לא יצאנו יחד, אלא אני הייתי במסיבה שהוא היה אמור להגיע אליה, הוא הגיע באזור השעה שתיים לפנות בוקר, כשכבר התחיל לרדת לי מלהיות בחוץ והתחלתי להתגעגע למיטה ולבית..
ומהרגע שהוא הגיע, הוא פשוט היה קר, ניסיתי להתקרב אליו והוא מתרחק ולא ממש הבנתי מה העניין. ראיתי שהוא דיבר עם מישהי שם..
כשחזרנו אליו הבייתה, הוא אמר שמי שהוא דיבר איתה, זאת ידידה שלו שהוא לא ראה הרבה זמן ואז הוא ציין בפניי שזאת ידידה שהראתה לו את השדיים שלה, ושיש לו מחסום שהוא חייב לראות שדיים של כול בחורה שהוא פוגש, אחרת הוא פשוט יחשוב על זה ללא הפסקה. (כן, בן- אדם בן 33 אמר לי את זה.) ואז גם הוסיף, שהוא לא אוהב להתחבק ולהתנשק בציבור, במיוחד לא במסיבות.- את זה אני חייבת לכבד, אז אפשר למזמז את הקיר כשארצה צומי, או מה?

בכול אופן, הדבר בילבל אותי מאוד, ויחד עם כול הרגשת ה WHAT THE HELL שאופפת אותי מאז, אני עדיין באיזה שהוא מקום מוקסמת מהדברים המדהימים שיש בו, אבל זה פשוט מרגיש לי מוזר ומביך עכשיו ואני אפילו לא יודעת איך לדבר איתו על זה..

Berethor

New member
דרך אגב, האם לא מפריע לך פער הגילאים בניכם? פער של 9 שנים?

קחי בחשבון שהוא מודע לכך שאת הרבה יותר צעירה ממנו, לכן הוא יכול לשחק אותה יותר "תמים" ונחמד ממה שהוא במציאות. אני מבין שהרושם שקיבלת ממנו הוא טוב יחסית, אבל עדיף שתקחי בחשבון, שאנשים שמתנהגים טוב מדי כביכול, ומתחנפים יותר מדי, יכולים להיות אלו שהכי בעייתים, משום שהם לא אמיתיים. יש משפט שאומר "יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי". לדעתי כאשר הוא אמר שהוא "חייב" לראות תחזה של כל בחורה שהוא פוגש, הוא חשף את פרצופו האמיתי, זה צריך להדליק אצלך נורה אדומה, משום שזאת התנהגות מינית מאוד מפוקפקת, ולא רק זה, היא גם לא עולה בקנה מידה אחד עם יתר הרושם שהוא עשה עליך בנושא המיני, ולכן הוא עושה רושם של נוכל, ואם את מוקסמת מהדברים שלו, סימן שנפלת בפח. נוכלים מקצועים ידועים ביכולתם להפיל נשים בפח, במיוחד נשים צעירות.

90Anonymous

New member
פער הגילים

לא מפריע לי, וכמו שהוא מודע לכך שאני צעירה, הוא גם מודע לכך שאני כלל לא טיפשה.
ואני לא מבינה מה קרה פה בכלל, כול האנשים שמכירים אותו לא מפסיקים להגיד לי כמה הוא מדהים...

והוא כאילו סיפר לי את זה בהכי טבעי שיש, כאילו, זה בסבבה.

מה סבבה? \:

Berethor

New member
את לא יודעת עד כמה הם באמת מכירים אותו, אולי זאת הכרות שטחית

אומרים שעד שלא "תתנגשי" באדם, את לא תכירי אותו באמת, מבחוץ ובמצבים נוחים, כולם יכולים לשחק אותה נחמדים, המבחן האמיתי הוא איך הם מתנהגים שמצבים מורכבים. לגביך, את אולי לא טיפשה, אבל הוא הצליח לבלבל אותך, וזה לא סימן טוב. חוץ מזה עדיף שלא תהיי יהירה לגבי הידע והבגרות שלך, הרבה בחורות צעירות שמדברות על כמה הן "בוגרות לגילן", בסוף מתגלה בדיוק ההפך, המעשים מדברים יותר ממילים. זה שהוא סיפר לך את זה שהוא "חייב" לראות תחזה של כל אישה שהוא פוגש, זה טוב, משום שזה נותן לך קצה של חוט, כדי להכיר את האני האמיתי שלו, מה שבעייתי, זה עצם העובדה שהוא עושה את זה, ולא זה שהוא שיתף אותך בכך. עכשיו את יכולה להחליט בצורה מודעת, אם זה מתאים לך או לא. כמו שציינתי לדעתי זאת התנהגות מאוד מפוקפקת מצידו, עוד לא שמעתי על גבר שטען שהוא "חייב" לראות תחזה של כל אישה שהוא פוגש, כן יש הרבה גברים שמעניין אותם החזה של אישה, אבל הם לא "חייבים" לראות את כולו, במיוחד שמדובר באישה זרה. מדובר לא רק בסטייה, אלא גם בהתנהגות לא מונוגמית, אחרי הכל גם אם היית בזוגיות איתו, סביר להניח שעדיין הוא היה מרגיש "צורך" לראות תחזה של נשים אחרות, ועוד לעשות את זה פנים מול פנים, מה שבמקרה הזה הופך את זה ליותר בעייתי. אם היינו חיים בחברה שנשים מסתובבות בא טופלס חופשי, זה לא היה ביג דיל, אבל בהתחשב בכך שזה לא המצב, אז ההתנהגות הזאת שלו מאוד מפוקפקת לדעתי, וזה יכול להיות רק קצה המזלג, לכי תדעי עוד כמה סטיות הוא אולי מסתיר ממך, והאם זה מקובל עליך.

90Anonymous

New member
היכרות-

מדובר באנשים שמכירים אותו שנים וגם אותי..
בגלל זה כול כך הופתעתי..

וזה בדיוק מה שמטריד אותי, אני חושבת על העתיד בשורה התחתונה, ולא הייתי רוצה להשקיע כמה שנים ואז לגלות שזה לא מתאים.
ובכלל, אני בן- אדם שאוהב להיות בזוגיות, ואני לא מרגישה חוסר נוחות להראות את החיבה שלי בציבור, נהפוך הוא, כול עוד זה לא מוגזם- זה אפילו יפה בעיניי. אז מה הטעם בלצאת עם מישהו שתמיד תהיה לי פרנויה לגבי מה הוא עושה כשהוא פוגש בנות אחרות...

Berethor

New member
בדיוק ככה, עד כה עושה רושם שהוא לא מתאים לך, מבחינות רבות

בנוסף לכך הוא עושה רושם מאוד מפוקפק, אם לא שמת לב לזה עד עכשיו. כמובן שאין צורך להשקיע שנים כדי לגלות אם מישהו לא מתאים לך, חבל על הזמן שלך, ואין גם סיבה להיכנס לקשר שאבוד מראש, כי את יכולה להיפגע מקשר כזה. למה לך להיכנס עם ראש בריא למיטה חולה? מה את צריכה גבר שמצד אחד מרגיש הוא חייב לראות חזה של כל אישה שהוא פוגש, ומצד שני מתחסד כאשר זה נוגע לחיבוקים ונשיקות בציבור? זה פשוט לא לפה ולא לשם. חוץ מזה על ידי שאלות נכונות, ובהנחה שהוא לא משקר לך, את יכולה לברר פרטים חשובים על האדם עוד בשלבים מוקדמים, אבל גם מה שאת יודעת עליו כבר עכשיו, נראה לא מספיק טוב, ולכי לדעתי כמה עוד מאפיינים בעייתים יש אצלו שהוא מסתיר בהיכרות הראשונית. "הצ'ארם" שלו לא עושה הרבה רושם עליי, זה יכול להיות חלק "מההצגה".

matteryou2

New member
אבל

אנשים זרים לא ייתנו לך עצה או פתרון טוב יותר ממה שהיה לך להציע לעצמך. אמרת שקשה לך לדבר איתו על זה ואת לא מבינה אותו. ואני שואל, מי מבין אותו יותר טוב ממנו? תמצאי פתרון ואומץ, זה לא שאין לך כוחות ולא שאת לא חכמה, כי מבינים מיד שאת כן. פשוט תיגשי אליו ותשפטי את אשר הוא אומר לך. אבל תעשי את הצעד.
&nbsp
מה אנחנו ניתן לך בכלל? רק נבלבל אותך. אנחנו לא מכירים לא אותך ולא אותו.
&nbsp
אסכם לך:
בפורום פמיניזם יצא כי הוא לא בסדר, בפורום שוביניזם את תהיי אשמה, בפורום יחסים זוגיים התקשורת שלכם לא טובה ובפורום אהבה ורומנטיקה תהייה המסקנה כי חסר לכם אקשן במיטה.
&nbsp

matteryou2

New member
ורק אוסיף

שמה שאת מתארת ומרגישה בהחלט נחווה לי כמבלבל. לגיטימי שזה יהיה מבלבל ואני במצב כזה אפילו הייתי כועס ונכנס לחוסר נוחות.
&nbsp

90Anonymous

New member
אתה צודק,

אני פשוט צריכה ללכת על זה ולדבר איתו.
&nbsp
עדיין לא יודעת איך לגשת לזה, אני לא רוצה לתקוף\לעשות שיימינג, חשוב לי להעביר את הדברים בצורה רגועה, שלא תיווצר לו הרגשה שאני שופטת אותו.

matteryou2

New member
גם זה פשוט מאוד :)

אחד הדברים המעניינים שלמדתי על בעיות, זה כשאני מדבר עליהם- הפתרון הכי טוב שאני יכול לתת לעצמי כבר נמצא שם בין השורות. התוצאה יכולה להיות מן הסתם לא הכי קלה, אבל לפחות הייתי כנה, שלם וללא חרטות בתהליך. אגב... זה גם ההבדל בין אמפתיה וסימפתיה, אבל זה נשמור לזמן אחר... כי אמרת שאת חדשה ורוצה להישאר.

מה דעתך, סתם זורק אפשרות, על המשפטים האלו, כדי להתחיל לגשת לבעיה?
" אפשר לדבר? אני לא יודעת איך לגשת לנושא, אז בבקשה תבין שאני לא רוצה להביך אותך או להאשים, פשוט חשוב לי להוריד כמה דברים מהלב ולהעביר את הדברים בצורה רגועה. בזמן האחרון אני מבולבלת וקשה לי בגלל שבתחושה שלי אתה קצת מרוחק. אתה זוכר את הערב שסיפרת לי?... "

ואם לא נראה לך הרעיון- זוכרת מה אמרתי בהתחלה בהתחלה?... רק את יודעת :))

Hastelloy

New member
כמעט כל פרט על הבן אדם הזה מצביע על כך שהוא לא אמיתי

התגובה המיידית שלי: המופרעות של המופרעים מתמקדת בד"כ בתחומים

מסויימים. למשל יכול להיות גבר שמתנהג כללית באורח נורמטיוי, אף נעים, ואז את מגלה נניח שיש לו פֶטיש לכפות רגליים....
אז ה"מקסים" שלך הוא מופרע בנושא שדיים , ואני מתחילה לשער שההתנהגות המינית שלו בכלל תפתיע אותך מאד לרעה.
לו היה מישהו שרק הכרתי דורש לראות את שדיי, הייתי מרגישה בחילה ורתיעה. אני מבינה שיש לך בעיה: הרושם שקיבלת ממנו הוא מעורב. יש גם טוב וגם רע. אני חושבת שאלה המקרים בהם אנחנו הכי מתקשים להחליט ולתפקד.
מה עושים? במקומך הייתי דוחה ללא פשרות את תביעתו, וזה מבחן א' שהייתי מעבירה אותו. מבחן ב' - הייתי פותחת בשיחה על ענייני מין, ונוקטת בשיחה בכל האמצעים להשיג את העובדות על מיניותו. אגב, אם הוא "יתחרמן" מעצם השיחה על מיניות, זה יהיה בשבילי דגל אדום גדול. אדע שיש לוותר על ה"קסם" הכללי שלו ולנטוש.

A לוןA

New member
רק נפריד-

יש הבדל גדול בין מישהו שיש לו פטיש מסויים (נגיד לכפות רגליים)- לבין מישהו שהפטיש הזה מעסיק אותו עד כדי כך שהאו חייב לממש את הפטיש הזה עם כל אחת "אחרת הוא פשוט יחשוב על זה ללא הפסקה."
&nbsp
לאנשים שונים יש פטישים שונים, חלקם יותר מקובלים בחברה וחלקם פחות. אם אנחנו מתייחסים למונח פטיש במשמעותו הרחבה (ולאו דווקא הקלינית הצרה), הרי שפטיש הוא ייחוס משמעות מינית לאיבר שאינו ארוגני או לחפץ. כך שאנו יכולים לטעון, במשמעות הרחבה, שגם משיכה לשיער ארוך, לעיניים כחולות, לקעקועים או לשרירים - הם סוג של פטיש, אלא שהם מקובלים בחברה כסממנים של משיכה מינית- ולכן לא מוגדרים קלינית כפטישים.
&nbsp
משמע- הבעיה עם הגבר המתואר היא לא עצם המשיכה המוקצנת שלו לשדיים, אלא ההפרעה שזה יוצר אצלו (ואני מניח שגם אצל הנשים מסביבו), בכך שהוא "חייב" לראות.

A לוןA

New member
:)) בואי נסכים שבנושא הזה אני מבין טיפה יותר

ואם את מתעקשת על דקויות- פטיש במובנו הרחב (ולאו דווקא המיני ) משמעותו ייחוס תכונה לחפץ או איבר. למשל- בין ילדים בזמנו לגוגואים היה ערך אוטונומי שיוחס להם רק על ידם, בעוד לאחרים אלו היו גרעיני משמש בלבד.
פטישיזם מיני שהופך להפרעה בהחלט יכול לכלול בתוכו גם רכיבים אובססיביים- אבל פטיש מיני בהגדרתו הבסיסית משמעותו גירוי או משיכה מינית מחפץ או מאיבר שאינו ארוגני. אין בינו ובין אובססיה שום קשר ישיר.
&nbsp
לצורך ההשוואה- אוננות סבירה היא מקובלת- אוננות אובססיבית היא הפרעה. זה לא אומר שכל מי שמאונן אובססיבי לעניין- וכנל גם לגבי פטישים.

A לוןA

New member
אגב

בעבר אכן היתה כריכה של זה בזה- אבל בספרות המעודכנת (dsm5 ואולי גם 4) זה כבר לא המצב.

במקרה שהיא מספרת, הזכר הזה מפגין אובססיה לפטיש שלו.

אובססיה לשדיים היא מפריעה ודוחה במיוחד, אבל לו היה מפגין אותה אובססיה לשיער גם פה היתה מופרעות מפריעה מאד.

אני מאחלת לו שתיקרה על דרכו אשה שתגלה אובססיה לאשכיים שלו (ולאשכיים בכלל), ובעצם גם לפין. תדרוש ממנו להתערטל ותמשוך באיבר שלו, ותחזור על התנהגות זו שוב ושוב.

A לוןA

New member
אם אתעלם מהסיפא של דברייך

אבל זה שלבחור יש בעיה אובססיבית עם שדיים, לא עושה את כל מי שיש לו פטיש לאובססיבי, כפי שכתבת מעלה.

נכון, פטיש מוגדר כפי שהגדרת. אבל אנחנו הלא "מטפלים" במקרה

המסוים של הבחור הזה. והוא מופרע, ואובססיבי.

למעלה