חברה חדשה וסקרנית

אירוס

New member
חברה חדשה וסקרנית

שלום לכולם! אני חדשה פה, ויש לי אליכם רק שאלה אחת קטנה: איזה דו קיום אתם עושים באתר? בין ערבים ליהודים? בין דתיים לחילונים? בין אשכנזים, מרוקאים, פרסים, כורדים, תימנים ועירקים? השאלה אמיתית ולא צינית!!! מצפה לתגובות.

ביילי_007

New member
היי, ברוכה הבאה

היי אירוס, אוקיי יש את רצוי ויש את המצוי. רצוי שזה יהיה לכל הנושאים - למעשה זה המטרה העליונה. המצוי שזה מדבר באופן שטחי על הקונפליקט בין ערבים ישראלים - ליהודים, שכמו תמיד גולש לפלסטינים יהודים - שכמו תמיד גולש לפוליטיקה :) בכל מקרה :) מקווה שעזרתי :) שלך בנאמנות, ביילי

B.Shokor

New member
הערה קטנה ברשותך ביילי :)!

בקשר למצוי - זה לא קשור אך ורק בפוליטיקה, אלה בכל דבר שקשור לדו-קיום בחיי היומיום שלנו, למשל: בין השכיר לבוס, בין בני המשפחה, בין העדות השונות, וכו..

all

New member
אינני יודע מה הם עושים

הקטע שלי הוא מלחמה בכל סוג, זן ומין של גזענות וכל סוג של הפליה בין מינים. בקיצור כל דבר שהאדם נולד לתוכו. דרך אגב, אנחנו מתקדמים די לא רע. למשל: איש אחד נולד מתומתם, אבל אז אמר - "אינני אשם שנולדתי כזה, כך ברא אותי אלוהים וזה לא הוגן שרק בגלל זה לא תתנו לי להיות נשיא מדינת ישראל". אז נתנו לו. בדיחה. האמת, לדעתי גם ל-"חיות" יש זכויות ואסור לנו לעשות בהם ככל העולה על רוחינו בגלל שנולדו כחיות. אבל זה כבר לא בפורום הזה.

קלייר

New member
זו-קיום-בין החי לצומח/בין אדם לחברו

בין הזאב לכבש בין החתול והעכבר בין הנחש והאל בין יהודי וישמעל בין היבלית והפרח ביןאדם לחברו

B.Shokor

New member
הדו-קום שאנו עושים באתר הוא:

לא רק דו-קיום של פוליטיקה אלה גם דו-קיום בין בני-האדם כלומר, בין בני המשפחה, בין הבוס לשכיר, בין הילד לילדה, בין השכן לשכנה, ובין שני העמים במדינת ישראל. המטרה שלנו היא להפחית רמת השינאה - ולדון בנושאים ובתחומים שונים בהבנה ובשקט. את מוזמנת להצטרף אלינו ;).

למעלה