חבר'ה חבר'ה.

shahar blabla

New member
חבר'ה חבר'ה.

חם לי ואני מסכנה . הו ויש לי מגן בתנ"ך ואני לא יודעת כלום ו. חם לי. אמרתי שחם לי? אני שונאת קיץ. בקיצור, הנקודה שלי היא. שתפסיקו להשתולל ולגדף אחד את השני בשרשורים. אני נאלצת [היהי] למחוק שרשורים שלמים ו. טוב, אולי לי זה קצת כיף, אבל חבל. הו אני מצטערת שאני כל כך לא מובנת. המוח שלי נמס בקיץ . אבל . המ. טוב, אני מקווה שהנקודה הובנה. אם לא. אז. תשאלו? הידד . ביי .

shahar blabla

New member
הו וגם.

מחקתי הודעה מאוד מאוד מרושעת מהשרשור לזכרו של אהוד מנור. אני לא יודעת מי אתם אבל, היי! ברוכים הבאים לפורום! כאן אנחנו לא אוהבים דברים מרושעים, ודברים מרושעים יימחקו. או, יותר נכון. אני לא אוהבת דברים מרושעים. זה מספיק טוב. חחחחחחחםםםםםםםם.

אני דוקא אוהב חם.... יותר טוב מחורף

בחורף קר וקר וקר, וגם קצת קררררררררררררר. ואז זה לא מספיק אז יש גם גשם שמרטיב אותך עד לשד עצמותיך ואתה רטוב וקררררררר. ואז לא מספיק שקר ורטוב, יש גם בוץ שעולה על כל הנעליים שלך והמכנסיים והכל, ואז אתה מוריד נעליים בבית והרצפה קרררררה. ואתה לא רוצה לקום בבוקר כי ברגע שתצא מהמיטה נהיה לך קרררררררר. וכל פעם שאתה רוצה להתקלח אתה חייב שהמים יהיו חמים מספיק, כי אם לא אז קררררררררררררררר לך. אמרתי כבר שקרררררר בחורף? טוב שהקיץ מגיע, גאולה..........

אני חייב לומר שאיני מסכים עמך

אין על קיץ קיץ קיץ קיץ מילקשייק קרררררר מול חוף הים או על שפת הבריכה........ שמים כחוליייים........ וקיץ זה גם הרבה יותר סקסי.........

ד ר ו ר 1

New member
הו אלוהי ../images/Emo178.gif

זה כל הכיף! - כשקר!
סופר את הימים עד החורף
הקיץ הוא אופיום להמונים

doresh shalom

New member
הקיץ הוא בכלל מזימה של האליטה השלטת

בחברה כדי לשמר את האיזון שבה! - טם טם טם טם! (דראמטי)

croovy

New member
הקיץ מיצה את עצמו

אפשר לחזור לחורף. הבנו את הנקודה.

למעלה