חבר'ה חבר'ה..

Effoliation

New member
חבר'ה חבר'ה..../images/Emo34.gif

בואו נרגע, נספור עד עשר, ננשום עמוק. לי וליניבע לא קרה שום דבר-אנחנו בריאים ושלמים תודה לאל, והניקים שלנו הם אך ורק שלנו (ז"א שלא פרצו לנו
למתקשים
) הדעה שלנו בנוגע למאיה טיפה השתנתה. יקומו החכמים ויגידו-אז למה אתם בפורום?! נקום אנחנו ונגיד- מכיוון שכאן זה פורום מאיה בוסקילה, ואפשר וציך לדבר על מאיה בוסקילה. מה שאנחנו חושבים על מאיה בוסקילה, יאמר עליה בפורום מאיה בוסקילה. מה לא ברור? אני לא אוהבת להגיד דברים על בן אדם מאאחורי הגב, פה הכל גלוי לכל עין. בעיה של מאיה אם היא החליטה שלא ממש בא לה להשקיע ולקרוא בפורום.
מקווה שהבהרתי את הענין יותר-יניב ודיקוש סליחה על ההודעה החדשה.

Effoliation

New member
חיחי../images/Emo34.gif

הבהרתי בדיוק את מה שרציתי להבהיר ולדעתי זה יצא בצורה בוגרת למדי
דניאל
אני גאה בעצמך!

הדרוס

New member
סתם שאלה ../images/Emo98.gif

מה גרם לך וליניב לשינוי הפתאומי הזה? (אם בכלל הוא היה פתאומי....
)

Effoliation

New member
בבקשה ממך..../images/Emo34.gif

מה שלא יהיה אל תעשי לי את זלזלני- כי אני יודעת שאת לא מתכוונת להעליב אבל האייקון הזה ממש פוגע בי כששמים לי אותו.. זלזלני=

Effoliation

New member
שאלה לכל הפורום:../images/Emo34.gif

יעני עכשיו אם מאיה כבר לא "מדהימה" ו"מושלמת" כמו שאני תמיד אומרת לה זה אומר שהשתניתי? היחס שלכם אליי צריך להשתנות? כי אני לא חושבת. אז רק רציתי לוודא אם אתם באמת לא אוהבים אותי פתאום או שזה קשור למה שאני חושבת על מאיה.

זה בכלל לא קשור אחד לשני

כאן זה הפורום של מאיה וכמו שאמרת דני כאן מדברים על הכל, מהביקורת עלייה, עד לאהבה.. כל אחד יכול להביע את הדעה שלו בין אם לאחרים נאה לשמוע אותה ובין אם לא... לכל אחד יש את הדעה שלו, וזה בכלל לא משנה מה גרם לשינוי אם יש שינוי... שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה.... וזה ממש לא אומר שהיחס ישתנה, כי זה בכלל לא קשור אחד לשני, אם מישהו הפסיק לאהוב את מאיה, או חושב עלייה דברים אחרים מבעבר זו זכותו המלאה וזה בכלל לא קשור לשינוי של יחס.. אז דניאל, מבחינתי את יכולה להיות רגועה.. לאבבבבבבבבב יווווווווווו המוןןןןןןןןןןןןןןן

הדרוס

New member
כן זה באמת לא קשורררר

מה בכלל קשור לזה שעכשיו לא אוהבים אותך?? כל החברות שלי שונאות את מאיה, זה אומר שאני לא אהיה חברה שלהן?? רק רציתי לשאול איך פתאום אחרי שכל כך אהבתם אותה פתאום אתם כבר לא... אם את לא רוצה אל תעני

k a b o o k

New member
ההודעה נכתבה ע"י דניאל בלבד.

אני לא קשור להודעה.. וזה לא אומר שזה מה שאני חושב. דניאל, אנא ממך, להבא אל תדברי בשמי, תודה מאמי.

נראה לך שבגלל שדעתך על מאיה

השתנתה אז אנחנו לא נתייחס אלייך כרגיל מה פתאום זה לא קשור וגם אלייך יניבי אין מצב אני אוהבת אתכם וזאת זכותך המלאה לשנות את דעתכם

k a b o o k

New member
שוב אני אגיד ואומר..

דניאל דיברה בשם עצמה, אין לי שום קשר להודעה, ולצערי דניאל לא יידעה אותי לגבי זה. תגיבו לדניאל.. אני ל=א קשור להודעה.

רק אמרתי שדעתי עלייך אף פעם לא

תשתנה כבר אמרתי לך כמה פעמים אין עלייך ואתה אחלה של מנהל ואתה ילד מקסים והכ=ל!!!

17al

New member
אנשים כנסו

עזבו אתכם שרה יפה לא יפה מה זה חשוב???! כנסו

למעלה