חברה חברה לא להיסחף!

shahar1

New member
חברה חברה לא להיסחף!

אתם מציעים שחקנים פשוט מושלמים, אבל לצערי, אתם נותנים להם תפקידים שלא קיימים! אם זכור לי נכון, הסרט מבוסס על הספר הראשון, בו אין שום סיריוס או לופין או לוקהרט, וכולי, אבל, לעומת זאת, מה אתם חושבים יידרש מהשחקן שישחק את נוויל, או דין או שיימוס, ואפילו פרד ג`ורג` ולי ג`ורדן! השחקנים המשניים הם גם חשובים מאוד! הם עושים את הוגוורטס להוגוורטס! אחרי הכל, מה זה משחק קווידיץ` בלי הפרשנות המדהימה של לי?

ליהוק לדמויות המשניות

לדעתי אנחנו מלהקים את כל הדמויות כי כמעט ברור שיהיה סרט המשך. אם ספר, בתקופה של האינטרנט, הוא עוד פופולרי, אז תארו לעצמכם כמה הוא יהיה פופולרי כשיגיע לאחת המדיות היותר גדולות כיום. ועכשיו לליהוק שלי, שהוא, כמובן, בלתי אפשרי: לי ג`ורדן- למרות שהוא מבוגר מדי לתפקיד, יורם ארבל פרד/ג`ורג`- אני רציתי להבחן לתפקיד הארי, אבל בגלל שעכשיו אין לי סיכוי, כי בחרו את הילד ההוא, אין לי סיבה אלא להבחן לתפקיד של אחד התאומים, גם כי בספר הראשון הם בגילי. לבנדר/פרבאטי-פדפוט, או כל בת אחרת מהפורום. שיימוס, דין-לשיימוס מתאים שי2K1, באגמן, טום רידל, או כל בן אחר בפורום. לדין: עד לפני שנתיים, או שנה(אני לא זוכר), התפקיד היה מושלם רק לאחד: אייל ברקוביץ`. נוויל/דאדלי- שניהם קצת שמנמנים, דאדלי יותר, אז הייתי מלהק את יוקוזונה בתור דאדלי, למרות שליוקו יש אוצר מילים גדול יותר(אהה!!!, סומו!!! ו אווווו!!!!, (שאלה הכל כל מיני צרחות), לעומת ה``קראנץ``` החוזר על עצמו מדאדלי. לקראב וגויל הייתי מלהק את אותו האחד, זה שמשחק את הבן של טוני סופרנו בסופרנוס. לנוויל הייתי מלהק את אריק שרון. לא יודע למה. מה דעתכם?

אוליי

כשאתה רוצה ללהק את נוויל- אתה צריך לחשוב על הטיפוס הכי מגושם שאתם מכיר אבל אי אפשר שלא להיות חבר שלו אלא אם כן את דראקו מאלפוי. בקשר למקגונגל: תדמיינו לעצמכם את השחקנית כריסטי אלי (למרות שהיא אמרקאית) עם ספתיים קפוצות ושער שחור יו איך שהיא מושלמת לתפקיד!!!!!!

js42

New member
המ...

קירסטי אלי נראית לי קצת צעירה לתפקיד. האמת, לדעתי דיים מאגי סמית` היא בינתיים החלק הכי טוב בליהוק! גם האריס בתור דמבלדור הוא בחירה לא רעה, אלא שזה לא אושר ע``י מפיקי הסרט... האדם המגושם ביותר המוכר לי הוא - אני. ובאמת שהתפקיד של נוויל לא מתאים לי! אז צריך למצוא לתפקיד מישהו אחר... לדעתי, זהו אחד התפקידים החשובים בסרט, מפני שהוא בדיוק על התפר בין הדמויות הראשיות לדמויות המשנה.

שי 2K1

New member
כן אני גם חושב ש...

אני גם חושב שטום רידל מתאים לתפקיד...אבל אני ללא כל-כךל אובייקטיבי כי טום רידל זה בעצם ...אני!!! יש בעיות עם שמות המשתמש בתפוז ולכן לפעמים אני טום רידל ולפעמים shai2k1 .... בדיוק עלה לי בראש הקטע שמגלים ש...(מי שלא סעיים לקרוא את הספר השני שלא ימשיך לקרוא....) שמגלים שוולדמורט הוא בעצם טום רידל...חבל ש-shai2k1 לא יכול להפוך לטום רידל........

שי 2K1

New member
זאת לא אשמתי...

זה שנכתבו 6 הודעות זה לא אשמתי...זאת בעיה של הבפורומים בתפוז...לוקח שעה עד שההודעה נשלחת וכאשר לוחצים שוב זה נשלח מספר פעמים.....

למעלה