יש לי אבל לא היה לי כוח לסדר הכל ואני יודע רק אפשרות אחת בפוטו שופ וזה להאיר את התמונה....
מ מ מ מיתר New member 8/3/04 #18 יש לי אבל לא היה לי כוח לסדר הכל ואני יודע רק אפשרות אחת בפוטו שופ וזה להאיר את התמונה....
S s n r New member 8/3/04 #19 טוב אני מנצל את השרשור אז כנסו שמעו אני לא מכיר פה אנשים אז מי שיש לו תמונה יכול לשים אני שם את שלי
J JACKASS 4 LIFE New member 10/3/04 #24 אגב... מישהוא הביא תלאדג' הזה?! נירא גבוה... אבל לרוגול הוא סבבה, לא?
מ מ מ מיתר New member 10/3/04 #26 איכססססס רק עכשיו שמתי לב למה התמונה שלך כזאת מגעילה עשיתה את החרא הזה בפוטו שופ?....
S s n r New member 12/3/04 #29 על מה אתה מדבר יא סתום אתה צילמת את התמונה הזאת אתה לא זוכר איזה פוטו שופ ? אה זה לא פליפ לקרוקד זה פשוט פליפ
על מה אתה מדבר יא סתום אתה צילמת את התמונה הזאת אתה לא זוכר איזה פוטו שופ ? אה זה לא פליפ לקרוקד זה פשוט פליפ
מ מ מ מיתר New member 12/3/04 #30 מה הקשר!!!!!!!!!! איכס על זה שהארתה את התמונה בפוטו שופ והרסתה הכל! הכי יפה איך שזה היה ואני יודע שאני צילמתי מי עוד חוץ ממני ממך היה תופס בדיוק את הליטוש הסקסי הזה
מה הקשר!!!!!!!!!! איכס על זה שהארתה את התמונה בפוטו שופ והרסתה הכל! הכי יפה איך שזה היה ואני יודע שאני צילמתי מי עוד חוץ ממני ממך היה תופס בדיוק את הליטוש הסקסי הזה
S s n r New member 12/3/04 #33 לא, הוא פשוט מתלהב מהמסך החדש שלו במסך הישן ראו הכל קהה ועכשיו הוא רואה בהיר