חברה זה רשמי

BiAAcH

New member
חברה זה רשמי

היום יצאתי מהארון...וסיפרתי להורים שלי ואני חושב שאתם צריכים לדעת את זה...ברצינות..כיאילו ואני בתחילת קשר עם מישהו...והכל ברצינות...אני חושב שמגיע לזה שרשור... p.s אני מת עליך

BiAAcH

New member
ואני רציני.....

ההודעה הזאת נכתבה ברצינות...

bobby6killer

New member
וואו גיא תמיד חשבתי שאתה כזה

כיאילו תכלס אין לך פורנו במחשב ואתה וחברה שלך הייתם חברים שנתיים ולא הזד***תם אז חשבתי שאולי אתה ככה אבל אחי אין לי בעיה עם הומואים..ויפה על הגילוי נקוה שיש כאן ילדים בוגרים שלא ירדו עליך או משהו...

VVEE MAN

New member
עוד קורבן נפל למאניקיות של בן

והוא דאג גם להיתחבר מהמחשב של גיא ליוזר שלי ושל גיא

VVEE MAN

New member
אז מי ואיך כתבו מהיוזר שלי

רק ממך היתחברתי ויכול ליהיות שהשארתי את זה מחובר אז בסדר אבל באתי למחשב של גיא והוא כבר הכיר את הניק איך שכתבתי את האות הראשונה איך זה?

bobby6killer

New member
לוידע ואני לא יודע תסיסמא שלך....

נשבע לך אחי..ומה אתה כבר בבית עכשיו???

bobby6killer

New member
וניצלו"ש

אני בא לראות משהו בחדר של גיא ומה אני מוצא בפנים את גיא ואנה באמצע קטע...מצטער הייתי חייב להפיץ את זה...

Sonata Arctica1

New member
בן יכלי

זה אור היתחברתי!:> ואני ממליץ לכן חבר'ה להיתחבר לבלוג טי וי בלילה למבוגרים.. יש שם דברים מעולים:>

מ מ מיתר

New member
Nיאואואואואואואואוא

אצלי במחשב לא רואים כלום אבל אני יסביר לכם ואתם תבינו באחד התמונות עושים עליי לינץ'..... ויש שתי תמונות שאני תקוע בשיח וכשאני אומר תקוע זאת אומרת שאני ממש ממש ממש לא יכלותי לצאת ויש תמונה שקופצים מעליי עם סקייט חבר'ה עם כל הכריות מעילים בגדים בקושי זזים!! והבן הביא מעלי הולי עם סטייל והכל... והוא רק בכיתה ו' חחח

bobby6killer

New member
תעשה טובה לאנושות

ותוריד פוטו שופ זה יראה הרבה יותר יפה ויש פי 100 אפשרויות...בצייר זה יוצא מעפן...

למעלה