חבר'ה, זה הצליח !!!

חבר'ה, זה הצליח !!!

אתם זוכרים שכתבתי לכם לא מזמן כי היו לי בעיות עם הבית, המשכנתא, האיום שהיה עלינו מההוצאה לפועל שנצטרך לעזוב את הבית וכו'... ??? ובכן, ............... כמו שהצגתי בתחילת מכתבי זה: היו לי בעיות. הכל הסתדר. אתם זוכרים שכתבתי כי אני יודעת כי זה יסתדר ואני מאמינה ביקום/אלוהים/עולם שיגרום לבעיותיי להיפתר? היו כאלו שהיו בדעתי וחיזקו אותי באמונתי והיו כאלה שלא היו בדעתי ואפילו אחת (לא זוכרת כרגע מי?) המליצה לי להתעורר שהרי הבעיות לא יפתרו מעצמן. כמובן שלא ישבתי בחוסר מעש וחיבוק ידיים אלא פעלתי למען המטרה. וכמובן שלא הייתי מוטרדת כל כך מהמצב עקב ידיעתי כי הכל יסתדר ואפילו כתבתי כי אדם אחר היה מוטרד ומפוחד ולחוץ מהמצב. חבר'ה, בכל פעם, וכל פעם, העולם מוכיח לי כי דברים מסתדרים על הצד הטוב ביותר ולא משנה מהי הבעיה רק... צריך להאמין כי יסתדרו והדברים יסתדרו מאליהם. עכשיו אתם מבינים למה משפט המחץ שלי שהינו המוטו שלי הוא: אני אוהבת את העולם והעולם אוהב אותי ! המשפט הזה מוכיח את עצמו כל הזמן. חבר'ה, אני שמחה - דברים הסתדרו לי אפילו שידעתי כי יסתדרו. האישור כי הדברים הסתדרו גורם לי לאושר רב ולחיזוק אמונתי בעולם/ביקום/באלוהים. בצעקה: אני אוהבת את כולכם!
 

גריני

New member
רוקדת איתך בשמחה ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

ומוסיפה צהלות שמחה אינדיאניות יוהוווו!!!!!!!!! נפלא! שמחה בשמחתך! שותפה לדרכך ולאמונתך, ושבת נפלאה לך גריני
 
היי גריני

תודה, תודה לך על השתתפותך בשמחתי ובאמת, ממש צחקתי מצהלות השמחה האינדיאניות. אגב, התרבות האינדיאנית מרתקת אותי, למרות שלא ממש אני יודעת עליה הרבה. זכור לי בילדותי, כשראיתי סרטים שהיו בהם אינדיאנים, רותקתי לדרכי חייהם. (כנראה רסיסי זכרונות מגילגול קודם כלשהו). ישנה דיעה רווחת כי אפשר לגלות מה היינו בגיגולים קודמים על פי המשיכה שלנו לתרבות מסויימת או שפה. מבחינתי, מצרים העתיקה וכמו שאמרתי, האינדיאנים, ושבטים כושים. למעשה, מה שמאוד מרתק אותי זה טכס שיבטי - הריקוד סביב האש והתיפוף הקיצבי. הייתי בקבוצה שעושה מדיטציה ובה היתה מישהי שהינה שאמנית שאמרה דבר נפלא ודווקא מאוד היה הגיוני בעיני : אם אתה רוצה לומר משהו לעולם, תספר לעץ והוא יעביר את המידע הלאה. יצא לי לראות תכנית בטלויזיה המדברת על תקשורת של עצים וצמחים וזה מתיישב יפה בעיניי עם דבריה של אותה שאמנית. ודבר נוסף שהובא לידיעתי כשלמדתי מבוא לחקר הקבלה זה שאם רוצים להתמלא באנרגיה, פשוט ללכת לחבק איזה עץ. ומבחינת רמת ההתפתחות בין העצים, התמר הינו ברמה הגבוהה ביותר. אז לגבי חיבוק העץ, זה מקובל עלי אך המידע כי התמר הינו ברמה הגבוהה ביותר, אני לא יכולה להתווכח על כך משום שאני לא מתווכחת על מה שאני לא ממש יודעת. לגבי יודעת זה לאו דווקא ידע ברמה המודעת, זה יכול להיות גם ברמת התת מודע, בתחושה. ואפרופו עץ: היכן שאני גרה, יש חצר פנימית משותפת לכל הדיירים שבמרכז אותה חצר פנימית יש עץ אורן גדול מאוד. כשנכנסנו לבית, בשנתיים הראשונות מאוד סבלתי מהעלים המחטיים שנפלו במרפסת ועשו המון ליכלוך. יום אחד ממש התרגזתי על העץ, הסתכלתי עליו ואמרתי לו שאם לא יפסיק לזרוק את העלים על המרפסת שלי, אני יהרוג אותו, ממש אמרתי לו שאני ישקה אותו בנפט. וכאילו, הבין העץ אותי ומאותו רגע ועד עצם היום הזה, (כבר 6 שנים) אין לי עלים במרפסת. מאז, אני והעץ מסתדרים טוב. בינינו, כרגע העץ לא שומע, לא הייתי עושה כלום. גריני, תראי לאן הובלת אותי עם קריאת הצהלה האינדיאנית. נחמד !
 

גריני

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי הבטן שלי!!! אמא'לה!!! את איימת על העץ....... נו טוף, אז מצאתי לי כאן חברה באמת נאמנה כי אם לגלות לך בסוד באוזן, שאף אחד לא ישמע ולא ילשין..... אז אני פונה ליתושים סביבי ומבקשת מהם בנימוס ללכת.... לא מאיימת עליהם בנפט, אבל זה דווקא רעיון כי היו כמה שלא שמעו לי וחשבתי שהם פשוט לא מכאן ופניתי אליהם באנגלית ולא עזר... אז בפעם הבאה - זהו! איומים (תמיד אמרתי שבסופו של דבר השיטה הפולנית עובדת...LOL) כן, ומזדהה איתך גם עם העבר המצרי (פחות עם האינדיאני... אבל יכול להיות שזה משום שבאינדיאנית הייתי רק 5 פעמים ובמצרים הרבה הרבה יותר....) וכמובן כמובן שהקטע עם העץ כמקור להתמלאות באנרגיה
שבוע נפלא לך, יקירה
 

eYaL

New member
WOW ! ../images/Emo13.gif

זה רק מוכיח שהיקום אכן מעצים את המחשבה..והמחשבה, אכן בוראת!
 

sovlanit

New member
ומה עוד יש להוסיף?

שמחה בשמחתך ומאחלת לך שכל חייך תדעי רק שמחות....אמן.
 
למעלה