חברה, זהירות!

PopPy

New member
חברה, זהירות!

קיבלתי במייל שני מכתבים, ובהם הדברים הבאים כתובים: Hi! How are you? I send you this file in order to have your advice See you later. Thanks בשניהם היה מצורף קובץ (לא ידוע לי איזה סוג בגלל שאין את זה בדואר וואלה) ללא תיאור, שני המכתבים היו בעלי טופיקים מוזרים - "סורגים מאחורי הכלא" ו-"סונול - תלונה". קיבלתי אותם משני אנשים שונים (רשומים דרך נטוויז´ן), ולכן לדעתי זה תולעת, אבל אין לי מושג מה הוא עושה. תיזהרו!!!!! בכל מקרה אני הולכת לבדוק בפורום תמיכה טכנית בקשר לעב"מ הזה... |S| פופי |S|

PopPy

New member
חחח

עכשיו גיליתי שאני שייכת ל"מאגר המכובד" של מי שכבר קיבל את הSicream
בכל מקרה לכו לפורום תמיכה טכנית למי שנדבק, קיבל או רוצה עוד מידע, יש שם גם כמה לינקים מועילים ועזרה לפיתרון הבעיה.. כרגע עיסוקי העיקרי הוא להיבהל מכל טלפון שאני מקבלת (היום היה לי חפץ חשוד ליד הבית שהפיצוץ של החבלן כמעט עשה לי התקף לי כי ישנתי, ובערך ב10:00 העיר אותי הפלאפון. ומי בפלאפון? ערבי. ולא סתם ערבי - אחד שצועק "ג´אמיל ג´אמיל". ולא רק אחד שצועק ג´אמיל ג´אמיל, אלא אחד שמזכיר לי בטירוף סצנה מתוך סיפור אימה מזעזע שבו המחבל מתקשר בטעות לפלאפון אחר ומפוצץ את זה בטעות... בקיצור אחרי זה הפלאפון שלי לא פעל, אני לא חזרתי לישון והלב שלי רעד..) ובהתעסקות עם התולעת הארורה (הוריי! נדמה לי שלא נדבקתי משום שמחקתי אותו מיד, והנורטון פועל, וחיפשתי את קובץ התולעת ולא מצאתי!!!) טוב לא חשוב כשאני אדע בוודאות אני אודיע לכם ^_^ |S| פופי |S|

תבדקי גם בסל המיחזור.

הסירם אוהב (או בעצם אוהבת. מה זה משנה?) להתחבא בסל המיחזור, ורוב האנטי וירוסים לא מחפשים שם וירוסים. s@me @ne נ.ב. אני לא קיבלתי עדיין אף פ´ם את הסירקם.

PopPy

New member
לשלוח לך?

כדי שלא תרגיש מקופח ^_^ למען האמת נורטון 2000 (הלא מעודכן אך יעיל ביותר שלי) בודק גם את סל מיחזור, שתמיד תמיד (תמיד) ריק, כך שלא היה קשה לחפש את זה. פשוט נתתי חפש לכל הכוננים לכל השמות שבהם התולעת יכולה להתחבאות והרצתי אנטיוירוס לכל הכוננים. מכיוון שלא פתחתי בכלל את הקובץ (ולא ידעתי שזה הסירקום! אני גאון, אני יודעת
) כי הוא נראה חשוד לאללה (היו לי שניים כאלה אגב, אחד עם טופיק "סונול - תלונה", והשני עם טופיק "הסורגים שמאחורי הכלא" או משהו אחר חחח חשבתי כבר שזה מכתב תמיכה לאריה דרעי או משהו
זה בסדר אני כבר לא צריכה עזרה כבר הספקתי לעשות מחקר מעמיק על הסירקום הארור(ה - גירלז פאוור! רק בנות מסוגלות להרוס להאקר הכי טוב את המחשב
) והמחשב שלי נקי למהדרין מווירוסים תולעים וטרויאנים. הוריי! עכשיו רק נשאר להתגבר על הפחד מפלפאונים ^_& |S| פופי |S|

זה התולעת החדשה סירקם!

אם אתם רואים שבמכתב כתוב עם המשפט שפופי כתבה אל תפתחו את זה!

למעלה