חברה ורטואלית...

חברה ורטואלית... ../images/Emo20.gif

הכרתי אותה באחד מחדרי המחשבים במכללה (כמה אירוני).היא ביקש עזרה בישור טקסט.היא היתה חברותית וכול הזמן חיכה. הזמנתי אותה לצאת. "בפעם אחרת", היא אמרה. "אני עסוקה, אבל אתה יכול לקבל את הטלפון שלי", הוסיפה. חופשת המבחנים הגיע והיא נסע לבית ההורים. אחרי מספר שיחות דחקתי בה להפגש והיא הסכימה. היא הגיע אלי למעונות המכללה, צחקנו ופטפטנו...אפילו התחבקנו והתנשקנו...היה ממש כיף, גם היא חשבה כך... אולם, שמתי לב שמשהו מטריד אותה, אך לא הבנתי מה. "אתה מחובר לאנטרנט" היא שאלה. "אין לי אפילו מחשב", עניתי ללא בעיה. "חבל, אני מתגעגעת לחברי הוירואלים. מחר אני הסע הביתה" הבנתי שאין לי סיכוי איתה

MADAM BI

New member
פרח שבוי - אהלן. כשעוד לא היה לי

לי אינטרנט אמר לי חברי יוסף, שבגללו יש לי היום אינטרנט ואני לא יודעת אם לקלל או לברך אותו (חבר שלי כבר שנים לא רומנטי,כמו אחים) אין לך אימייל? מי שאין לו אימייל היום הוא פאסה... אותו יוסף היה לוחץ עלי כל הזמן משך שבועות וחודשים להתחבר לנט וכל פעם הוא היה מסייג - בעצם אולי לא כדאי כי את ישר תתמכרי זהו,לצערי נבואה שהגשימה את עצמה הסיפור שלך עצוב קצת אבל מתוק ואמיתי נורא

פרח שבוי..

חברים וירטואליים יכולים להפוך לחברים אמיתיים, ואת זה אני אומרת מנסיון. אתה מכיר אותי יותר מהפורום של סהר, ואני יכולה להגיד לך שבאותו פורום כבר פגשתי שני אנשים מקסימים שהקשר איתם, כמובן התחיל באופן וירטואלי ועכשיו הוא כאמור, יצא מהעולם הוירטואלי ואנחנו נפגשים, מבלים ביחד, מדברים בטלפון ואין לך מושג כמה שזה כיף. ובאשר לאותה בחורה, כנראה היא מפחדת מקשרים אמיתיים, מחוץ למחשב. גם אני בהתחלה פחדתי מזה אבל שיניתי את הגישה. ואם אותה בחורה מסרבת לשנות את הגישה אז... באמת חבל אבל אי אפשר לשנות אותה... מקווה שגם אתה תמצא חברים אמיתיים, ברשת או בכל מקום אחר. נטע

e-magine

New member
פרח אני לא יודע אם מותר לי

להגיד את זה אבל בכל זאת אני אגיד. אין דבר כזה: הבנתי שאין לי סיכוי. יש החלטתי שאין לי סיכוי. תשמע, תמיד יש יותר מדרך פעולה אפשרית אחת, יש לפחות שתיים אם לא יותר. אני לא ממש רוצה להרחיב, כי זה לא בדיוק קשור לנושא, אבל, בטוח היו לך עוד אופציות. עכשיו לגבי מה שסיפרת, זה מעניין, מה שאתה אומר זה שהרגשת שבתור אדם מציאותי, קשה לך להתמודד עם המציאות המדומה של החברים הוירטואליים. עד כמה שהבנתי, באותו הרגע, הרמת ידיים. אגב, שלא תבין אותי לא נכון, אני לא אומר שזה לא בסדר מה שעשית, אני רק אומר שזה מה שהיה. מה שהייתי רוצה לשאול אותך, זה בעצם למה?

למעלה