חברה השיר "happy nation"

y l 18

New member
חברה השיר "happy nation"

מי שלא שמע את הדבר המדהים שם שיתקשר אליי....זה פשוט מדהים

SavageGirl1

New member
אתה מתכוון לשיר

של אייס אוף בייס? אם כן..הוא באמת יפה

y l 18

New member
כן השיר יפה- אבל אתם לא יודעים

מה מסתתר מאחורי השיר אנ י חייב להשמיע ולהראות את זה.

y l 18

New member
תשמעו את השיר....

ותקראו מהשנייה ה-40 ביחד עם השיר את המילים הבאות:(קטע קולי מוזר כזה) "על כנפי הנשר בעזרת ה'.-הייתי כאן לפני כולם. ביינתים אני אהרוג אתכם-הייתי כאן לפני כולם." מי שלא הבין שישאל מי שעשה את זה שישרשר תגובה.

SavageGirl1

New member
../images/Emo2.gif אני בשוק!!!

לקח לי איזה פעמיים שלוש עד שקלטתי שזה באמת מה שאומרים שםםם! מה זה אומר?

faith2

New member
חייבת לציין...

הלב שלי פועם...חזק! מפחיד לחשוב איך האטישמיות מוצפנת לה בכאלה שירים- סליחה בשירים בלבד. כואב הלב שנאת העולם,

yossi018

New member
שמעתי את זה ומאז...

החרמתי את השיר ואת הלהקה כמובן! יש רמיזה דיי עבה על הנאצים, ורמיזה עוד יותר עבה על היטלר ימך שימו!

שנייה...

גם לי אמרו משהו על זה, וחקרתי את השיר, מכל הצדדים, מכל הכיוונים ומה שלא יהיה. ולא מצאתי את זה!! אם אתם מדברים על הקטע בהתחלה, אז זה באיזה שפה (שאין לי מושג מהי). וגם הורדתי את המילים, אז ככה שראיתי בדיוק מה הם אומרים שם. אז שמישהו יגיד לי איפה זה נמצא!! בכל אופן, עדיין אוהבת את השירים שלהם, בלי כל קשר ללהקה.. בוקר טוב :)

טוב שמעו...

עשיתי את מה שאמרת, וגם הצלחתי להבין את המילים. אבל ת=אתם מכירים את זה שאומרים לנו לשמוע משהו, ואז ההפתעה! שומעים בדיוק את מה שנאמר (מקווה שיצא מובן.. =\) בכל אופן, שוב הורדתי את המילים וזה מה שכתוב: laudate omnes gentes laudate magnificat in secula et anima mea laudate magnificat in secula מצד אחד כששומעים עם המילים האלו מול העיניים- זה נשמע כאילו הם אומרים אותן. אבל מצד שני כששומעים עם המילים כאילו בעיברית, זה נשמע כאילו הם אומרים אותן..

עוד משהו..

זה לא סוד שהלהקה אנטישמית, זה דבר ידוע. אבל לדעתי, הם לא אומרים את זה. אולי סתם מקשרים את זה, אולי התרגום של המילים האלה אומר את זה, אין לי מושג.. בכל אופן, תקשיבו טוב טוב ותראו שהם אומרים את מה שכתבתי הודעה לפני. הייתי אומרת שנכנסתי לזה.. שטויות :)

SavageGirl1

New member
שומעים את שניהם כמו שכתוב..

מוזר... לדעתי זה יותר "כיסויי" כזה...כי מה זה בכלל השפה הזאתי?!

y l 18

New member
את צודקת

בכוונה לא פירסמתי את המילים בלטינית שדרך אגב אני יודע מ ה פירושם כי פירשתי אותם הרעיטון היה לתת לכם קצת לעכל את זה בעקרון יש שיאמרו שזה פסיכולוגי אבל יש איזה אתר ובו המילים המלאים של השיר ושם יש עוד שנתי רמיזות ניאו-נאציות. ודרך אגב כנפי הנשר כמובן זה סמל הגזע הארי.

אז אתה יכול לכתוב את פירוש המילים?

אני בכל אופן לא חושבת שהם אומרים את מה אמרת. ושוב הם כן אנטישמים, וכן הכל פסיכולוגי. כי אם אני אגיד לך שאומרים מילה אחרת בכלל, ואתה תגיד את זה לעצמך, אתה תשמע את המילה הזאת. הכל במח... אז אם יש לך אתר או משהו שכתובות בו המילים בעברית, אני אשמח לראות.. יותר מזה, זה לא נראה לי סביר. יום מצויין לכולם, קארין

SavageGirl1

New member
חחח

גם אני חשבתי שזה בשפה אחרת..אבל זה ממש בהתחלה כשיש מנגינה איטית כזאת... את תקלטי קודם את המשפט השני כי הוא יותר ברור,ואז גם את המשפט הראשון

למעלה