חבר'ה הערה חשובה

דיברגנט חדש

Well-known member
המעבר למערכת החדשה מערים עלינו המון קשיים , אם זה בכניסה לאתר , אם זה בלימוד איך לכתוב בו , איך להסתדר בלי הסמיילי "טמבל" של שיררש
אבל עכשיו צצה בעיה חדשה שחשוב שכולם תדעו ממננה ..
כנראה יש מכסה לכמה הודעות אנחנו יכולים לכתוב בשרשור אחד .. שרשור התחנה ננעל לקריאה .. כלומר השרשור היה ארוך ומפוצץ בהודעות ובשלב מויים אי פאאפשר היה לקרוא אותם , אלא אם חותכים את הכתובת איטרנט (הסבר של מנהל אחר) .. העברתי את השרשור התחנה 3- המשך שבוע 5 " לשרשור חדש עם כל ההודעות שנכתבו במקר.. אבל אני מבקש לא לכתוב שם הודעות חדשות בשרשור,.. כלומר הוא רק לקריאה , לא לכתיבה ...
אם יהיה עוד שרשור בעייתץי כזה אני אכתוב "נעול " בכותרת ואתם תדעו לא לכתוב בו ..
מצטער שאני קשוח, אבל זו מערכת חדשה ועלינו להתנה בבה קצת אחרת וגם להנות בה סבצורה הכי טובה שאפשר..
רועי
הסמיילי |טמבל| חזר ;-)

Roei152

Well-known member
מנהל
המעבר למערכת החדשה מערים עלינו המון קשיים , אם זה בכניסה לאתר , אם זה בלימוד איך לכתוב בו , איך להסתדר בלי הסמיילי "טמבל" של שיררש
אבל עכשיו צצה בעיה חדשה שחשוב שכולם תדעו ממננה ..
כנראה יש מכסה לכמה הודעות אנחנו יכולים לכתוב בשרשור אחד .. שרשור התחנה ננעל לקריאה .. כלומר השרשור היה ארוך ומפוצץ בהודעות ובשלב מויים אי פאאפשר היה לקרוא אותם , אלא אם חותכים את הכתובת איטרנט (הסבר של מנהל אחר) .. העברתי את השרשור התחנה 3- המשך שבוע 5 " לשרשור חדש עם כל ההודעות שנכתבו במקר.. אבל אני מבקש לא לכתוב שם הודעות חדשות בשרשור,.. כלומר הוא רק לקריאה , לא לכתיבה ...
אם יהיה עוד שרשור בעייתץי כזה אני אכתוב "נעול " בכותרת ואתם תדעו לא לכתוב בו ..
מצטער שאני קשוח, אבל זו מערכת חדשה ועלינו להתנה בבה קצת אחרת וגם להנות בה סבצורה הכי טובה שאפשר..
רועי

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
יש לך טעות בהבנת המערכת, הבעיה היא לא אורך השרשור אלא זה שהוא עבר דף והמערכת החדשה מסתבכת עם זה, קרי זה יכל להיות באותו אופן גם שרשור של 2 תגובות בכדי שזה יקרה, כי לא האורך הוא הקובע אלא המעבר דף.

Roei152

Well-known member
מנהל
יש לך טעות בהבנת המערכת, הבעיה היא לא אורך השרשור אלא זה שהוא עבר דף והמערכת החדשה מסתבכת עם זה, קרי זה יכל להיות באותו אופן גם שרשור של 2 תגובות בכדי שזה יקרה, כי לא האורך הוא הקובע אלא המעבר דף.
אוקיי תודה

YossihNew

Well-known member
רגע, אז בעצם אמור להיות עמוד שני והמערכת פשוט לא תומכת בו?

Roei152

Well-known member
מנהל
רגע, אז בעצם אמור להיות עמוד שני והמערכת פשוט לא תומכת בו?
מחקתי את השרשור המקורי של התחנה , והעברתי לשרשור חדש..
לדעתי זה קשור לזה שהמערכת לפעמים משותקת עם דפים כי עם תגובה חדשה לשרשור , נוצרת כתובת חדשה , והמערכת לא מקבלת אותםם לפעמים ... ואצלנו זה קרה עם התחנה - הסדרה שבערך בשלב הזה היה איום על האינסטגרם.. , איזו קראמה יש לסדרה הזו...

arseny92

Well-known member
מנהל
תיקון: נושא עם 21 תגובות ראשיות (ללא תגובות בציטוט עץ), ו/או 20 תגובות על הודעה ראשית אחת אשר יוצרת דפדוף דרגה נוספת בתוך נושא (כמו עם נושא בפורום טלוויזיה, אשר כולל 2 דפים של ענפים, אבל 8 דפים של ספירה כוללת)
בכל מקרה, נושא עם יותר מ-20 הודעות בספירה שטוחה יוצרת דף נוסף בין אם אלו תגובות שרשרת ובין אם לא. ענף עץ לא ניתן לקטוע ואין הגבלות אורך ענף, ולכן כל התגובות להודעה אחת מוצגות על אותו הדף, אבל בנושא שטוח היו אמורים להציג לפי סדר התגובות.

הבעיה היא עם תוסף העץ שהוא מקשר על שני סוגי הדפדוף על ידי אותו המזהה, page-x

נערך לאחרונה ב:
למעלה