חבר'ה המצב קשה

חבר'ה המצב קשה

זמנים קשי םעוברים עלינו כאן במדינה... השפל הכלכלי והבטחוני משפיע על כולנו... אך יש קהילה שאולי לא התייחסנו, וכשהם עברו לבקש כסף ברחובות התעלמנו, אבל ההתעלמות לא תעזור, הם שם, הם בכל מקום.... בכל קהילה קטנה כגדולה יש כאלה, הם לא צועקים, לא משמיעים קול רק סובלים בשקט את הגזרה... וגם אחרי שסגרו את בית התמחוי שלהם הם לא אמרו דבר, רק נדדו מבית לבית...אם אפשר לקרוא למקומות הרעועים האלה "בית" הם סובלים בשקט אך צועקים מתוכנו.... הסטאנדאפיסטים...הם שם , התעלמות לא תעזור! תנו ביד רחבה לעידוד הסטאנדאפ בארץ... כל תרומה תתקבל בברכה! ביום פתיחת הקאמל המחודש יעברו המתנדבים שלנו לתרומת שקל אחד שקל אחד יכול להציל עולם ומלואו. כי יש ילדים שלא מקבלים סטאנדאפ בערב שבת.

Ronush14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

גדול!

NimaZ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

אוי אלוהים אני נגזרת! אהבתי במיוחד את הפרצוף של רועי לוי על העוף!

אפרופו רועי בעוף

כאני והילה עשינו את זה אז בהתחלה לא היה לי פוטושופ והילה היתה אחראית ביצוע ואז אמרתי לה משפט שלא האמנתי שאומר אי פעם "נו את צריכה לבור את התמונה בא רועי מתלבש הכי טוב על העוף" חחחחחחחחחחחחחחחח

ט2לולה

New member
../images/Emo6.gif שימישימישימי ../images/Emo6.gif ../images/Emo80.gif

טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי עם העוףףףף

באותו הקשר

אמא קראה בעיתון והיא מסרבת לומר לי איזה אבל מה שאני זוכרת: "רועי לוי אמנם גר בצריף על הירקון אבל הוא קנה את הקמאל" צריף? בושה! אתם רואים היכן גדולי הקומיקאים נאלצים לגור עקב המצב???

sisty

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif|נקרע|../images/Emo3.gif

אהבתי!
ף-D

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifחחחח

הכל התחיל בגלל יציאה שלי בשעה שהייתי מאוד שפוכה.. ולפוסטר הזה יש הרבה גרסאות
(ליהי-
) אז יאללה אנשים... שקל אחד זה כלום

מי הצביע יש להם כסף???

הבנאדם חי בצריף! סטאנדאפיסטים נלצים להופיע בחורים נידחים בעוד בדרנים עלובים זוכים בפרסי איש השנה אורי צריך להיות עלוב במיוחד בערוץ הילדים בשביל כסף מהצד ואתם אומרים יש כסף????

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifשלא נדבר על..

חיים אתגר המחלטר הלאומי,שדרך אגב החלטורה הבאה שלו היא "נערת החוף" ביחד עם קרין מגריזו
שחר חסון יוסי טרבלוס ואדם שרון שסה"כ רוצים פירסום ושיכירו אותם אז הם עובדים ברדיו בחינם אנשים.. תרמו עוד היום- שקל אחד מה

למעלה