חברה המליצה לי

דניאל,

מאד מעריכה את דעתך הכנה אך לצערי הפעם משום מה חשה בין השורות קצת דוקרנות אכן הפורום הנל וה"נייר" הזה כותבת עליו ללא אבחנה וללא צנזורה כולנו נושאים איתנו ואני מרשה לעצמי לבוא לכאן נטו אז המשפט של......."רק מלקרוא אותך......את וה-.....את וה............." מקווה שזה לא בא מניגוח קל כן, מודה עברתי עוברת ואעבור תהליכים עם עצמי תודה

נעימה...

אומנם לא הייתי כאן בזמן האחרון ומהמעט שקראתי אהבתי את הפתיחות והפשטות ששיתפת כאן עבורי את אמיצה, ישרה, ונקיה עם עצמך לא פוחדת להחשף וזה אומר הרבה על אישיותך הכנה והאמיתית את אישה חזקה שלומדת לקבל את עצמה בטוב וברע ואני מצדיעה לך פה יש הרבה שחשיפה זה פחד מוות עבורם שיגלו את הנפש הקטנה והחלשה שלהם והם כאן חזקים במילים וסיסמאות אל תתני לאיש לעצור ולחסום את מה שמתפרץ ממך זו את ולא אחרת...את גדולה

d a n i e l s 5

New member
נעימה

מכיוון שרשמתי מלכתחילה שאני הולכת להיות חצופה ..... מכיוון שמראש היה ברור לי שאני מרשה לעצמי קצת מעבר ..... והעובדות מדברות בעד עצמן ....אני הרשיתי לעצמי :) למה , איך וכמה.......זה לא רלבנטי בכלל .... אפשר לקבל, אפשר לא לקבל...אפשר גם לא להתייחס בכלל :))) או ש.....אפשר להתייחס ( עייני ערך אילנה) וזה בסדר..... רק שוב גם ההתייחסות הזאת היא לא רלבנטית ... כי אני הרשיתי לעצמי !!!!!!!! ורק אני אחראית לעצמי ובעיקר אחראית לתרגום הכתובים שלך :)))))))) ולא לא היה שם שום דבר דוקר......רק תרגום בגוף הסרט . מישהו כתב כאן פרופורציות ......בואי נאמץ את המילה ביחד ...מה את אומרת ?

דניאל'ס יש משפט שאומר...

אם לא הבינו אותי טוב , נכון כנראה שלא הסברתי נכון את לבד אמרת שאת הולכת להיות חצופה ואכן כך היית חצופה נקודה "מישהו כתב כאן פרופורציות" מי לדעתך?... דברייך וכלל לא תרגום בגוף הסרט פשוט בוטות וזילזול בידע שנחשף אליך אם היא ובעיותיה צריכה ללכת לטיפול אז אם כך תשלחי שלושת רבעי מפורום לטיפול כל שני וחמישי אנו משתפות כאן על ההתמודדויות שלנו עם החיים ומערכות יחסים הייתי מציינת כמה משפטים כאן כדי לתת לך להבין מה גודל החוצפה שהרשית לעצמך ואמרת נכון האחריות היא שלך בהוצאת מילים שיוצאות מפיך אך את לא מבינה שלמילים יש כוח וברגע שהוצאת מילה את יכולה לגרום להרס שאין לו תקנה ואת יכולה לומר רק הרשיתי לעצמי כולה אמרתי טיפול מה שמקומם שאת...מנהלת את הפורום איכסססס

d a n i e l s 5

New member
../images/Emo25.gif

ובהקשר לסיפא שלך ... מה שמקומם שאת...מנהלת את הפורום איכסססס ממליצה לפנות איתו להנהלת הפורומים ולהתלונן . הכיטוב בדרכים המקובלות :))))) בהצלחה .

Rinattt

New member
נעימה

כשמשהו מציק לי כשאומרים\מבקרים אותי ומרגישה שזה מנגח בי או פוגע אני בודקת טוב טוב... אולי משהו במה שאמרו הוא נכון לי. תחשבי על זה. חוצמזה שזה לא דבר שלילי מה שדניאל'ס הציעה, מה גם שזה יחסוך לך ים של תהיות ושירשורים יהיה לך יותר זמן לאתרי הכרויות
[זה בצחוק לא בכדי לנגח - קחי בסבבה]

רינת,

חלילה לומר כי נפגעתי. לא מהביקורת לכאורה או חלילה מהניגוח כביכול. אין רע בשום דרך לשכוון מישהו לטיפול. ואכן לעיתים אני תוהה בודקת ובוחנת כי הרי זה חלק מדרכי שלי ללמוד ולהמשיך בדרך. לא הכל אני יודעת ושמחה לשמוע דקכי חשיבהנוספים - בהנחה שהם עניניניים ומענינים.

אבל...

לעבור תהליכים בכתב, זה החלק היפה בלכתוב לפורום, זה זה מהות הפורום. זו האיכות ודווקא אותה את מבקשת שהיא תנתרל?

d a n i e l s 5

New member
you talking to me ?

אם כן...... איך הבנת שאני מבקשת לנתרל אותה מהכתיבה ...... ממליצה לך לקרוא אותה שוב....לקרוא אותי שוב..... ולנסות ולהסביר לי איך הבנת את מה שהבנת ...... במידה ואת לא מדברת אלי (קרי -טעות בסרגל השרשור ) ...לוקחת את דברי בחזרה :))))

צליל

לא בטוחה שכתבת משהוא ספציפי ואולי זה אני, אבל היתה הרגשה כזו שיצאה מהמילים.

d a n i e l s 5

New member
הצליל הוא שלך !

ולגבי הצליל שלי, טעית הפעם ובגדול ... ככה זה כשכל אחד כותב לחן משלו למילים של האחר :)))) זה נפלא בעיני....זה גם חלק מקסמו של פורום (כל פורום) .

שיווק נסיוני

חוויתי את היכולות (המדהימות) הללו על בשרי. עברתי כאן, על הדפים הללו, די הרבה. עדיין זוכרת למקום את חסד התהליך.

אז

רחימהל'ה...ראשית עלי לציין שלא עברתי קורס או סדנה..עברתי פשוט קורס של החיים. אני צד שאין לו איטנטרס בחיים שלך...והעיצה שלי היחידה שיש לי לתת לך: תתחשבי בעצמך..תעשי מה שטוב לך. החיים קצרים. שאת עושה מעשה ..תעשי למענך בלי לפגוע באחרים..ומה שאת לא רוצה שיעשו לך..אל תעשי לאחרים. לכי למחוזות מעניינים בעינייך..ואל תתני לסביבה שלך למשוך אותך למעגל הציפיות שלהם. תעשי מה שטוב לך. הסדנא הכי טובה בשבילך זה להתחבר אל עצמך ולהבין באמת מה חשוב לך ולא למשפחה או לחברים שלך, כאשר תדעי את זה...זו תהייה ההתחלה לשינוי. ושינוי לוקח זמן. ממיכל שתמיד הלכה נגד הזרם ותמיד ממשיכה נגד הזרם והולכת לפי מה שמתאים לה. אז עכשיו זה הזמן לשינוי גם בשבילי...

השאלה על

הסדנה הגיע ממקום הכי פשןו שמעתי התענינתי וביקשתי ממי שמכיר ויודע לא הלכתי נגד הזרם ולא פגעתי באף אחד בהחלט לא במזיד עושה למעני ובהחלט לא למען משפחתי וחבריי הסביבה שלי הינה תומכת ומקבלת והשינוי שחוללתי בי........עמוק ולא יסולא בפז בהצלחה יקירתי שינוי הוא תהליך שמגיע ראשית ממקום של החלטה ורצון ואם זה קיים בך עם מעט כלים תוכלי לפרוץ

רחלי228

New member
זו בסה"כ עוד חוייה

זו המלצה בדיוק כפי שהיא תמליץ לנסוע לטיול לחו"ל. קחי את החיים בפרופורציה, ותתיחסי להזדמנות הזו כעוד חויה נחמדה / לא נחמדה וזהו. אם יש לך את הממון הדרוש לסדנה - לכי, תהני, תרחיבי את מעגל האנשים שאת מכירה. אל תצפי למהפכים או להארות פתאומיות. בסה"כ זו סדנה שמדברת על החיים של כולנו. אני עשיתי את הסדנאות האלה לפני 14 או 15 שנים והם העניקו לי עוד חויה לאוסף החויות הגדול של החיים. הכרתי שם אנשים נהדרים וחלקם נשארו עד היום חברי נפש. על כל פנים. תהני.

למעלה