חברה הכי טובהה

olga131

New member
חברה הכי טובהה

האם יש כזה דבר?? נכון שיש?? החברה הכי טובה שלי טוענת שאין כזה דבר בכלל..שאין הבדל בין חברה ולחברה הכי טובה.. ועכשיו היא נותנת לי לחלוק את התואר עם עוד חברה שלה שגרה רחוק מרגישה כמו חלק חילוף? כן..ועוד איךך!! ובכלל..רבות כל יום..גמלי לא כיף להיות איתי.. עצות?

יש כזה דבר חברה הכי טובה.

אבל תראי. החיים אף פעם לא ילכו רק לפי איך שאנחנו רוצים. יהיו הרבה פעמים שתמצאי את עצמך במצבים שבהם את עצובה או חסרת אונים. מה שעוד יותר מבאס בקטע הזה הוא שבצורת חשיבה הגיונית, למרות שיש כזה דבר חברה הכי טובה-זה תלוי בהגדרה. וכמובן... מה אומר שחברה הכי טובה לא יכולה ליצור מצב שיש לה חברות אחרות? מה נקרא "לחלוק אותי"? איפה ומאיפה, מתי ואיך מגיע הכאב? למה? השאלות שאיננו יודעים איך לענות עליהם רבות ומגוונות. המטרה היא למצוא את השביל לאופטימיות, את הדרך להיות חזקים. תשמרי על קור-רוח ותנסי לשנות גישה. תני למערכת היחסים שלכם כמה שיותר חום ואהבה. תראי לה שאיכפת לך מצד אחד ותתעלמי מהחברה השניה מצד שני. את לא חפץ שאפשר לחלוק אותו בין אנשים. אם בהגדרה אתן בעינייך חברות הכי טובות אז כך זה ישאר. בכוח. בדיוק כמו שלחברה שלי יש חברות וידידים ואני לא מרגיש שאני חולק אותה עם אחרים, גם פה. אל תפחדי שהיא תעדיף אותה מעלייך כי את חשובה בפני עצמך! ;)

sh53

New member
תלוי -כל אחד מנקודת מבטו והצורך שלו

יש אנשים שזקוקים שחברים יהיו סביבם כל הזמן, ואילו אחרים צריכים המון אוויר לנשימה גם אם מדובר בחברים הכי טובים שלהם. יש אנשים שמצפים מהחברים והחברות שיעשו הכל למענם ויהיו שם תמיד בשבילם בעת צרה ולא משנה מה קורה עם הצד השני, ויש אנשים שאומרים חברות זה דבר מאוד חשוב ומבינים את מושג החברות להיות שם בשביל האחר, אבל לא תמיד, לא על חשבון דברים שלנו חשובים (זה יכול להתפרש ע"י הצד השני לפעמים כאנוכיות וחוסר התחשבות כי כשהצד השני היה זקוק לצד הראשון, הראשון תמיד היה שם בשבילו ואפילו ביטל את עצמו בשבילו).

RossandRachel

New member
תלוי מי

לי אישית יש כמה חברות מאד מאד מאד טובות. אחת מאד קרובה להיות הכי טובה אבל גם היא לפעמים מפשלת ושם נכנסות האחרות...חח וואי לא יצא לי טוב, אבל זה אמור להיות דבר טוב.

למעלה