חברה היי..

חברה היי..

נכנסת לאישפוז של 10 ימים באיכילוב...מקווה שסוף סוף יגמרו ההתקפים.. הלוואי. תאחלו לי הצלחה אוהבת סמדר

moribat

New member
|חיב../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifלמה אישפוז, סמדר?

אישפוז יום, או אישפוז אישפוז? מאחלת לך בהצלחה, ושייגמרו סופסוף ההתקפים. ובכלל, בריאות. מחזיקה לך אצבעות. אולי תשאירי מסר עם פלאפון, ואם יהיה לך כוח לביקורים, אקפוץ? זה ייגמר, ויסתדר!

bat27

New member
../images/Emo41.gif בהצלחה

ואגב, אם בא לך , סתם בשביל להעביר את הזמן, תחשבי לי על משהו שנורא מעניין כמו לאן לעזאזעל נעלם כונן B במחשב? ולמה צריך לשים שמפו לשיער יבש על שיער רטוב???
טוב מספיק עם שטויות. תהיי בריאה , תשובי מהר ותשמרי על החיוך!!!!

tropic

New member
שיהיה לך המון הצלחה ושיעבור מהר!!!

ואנחנו תמיד איתך!

סמדר תרגישי טוב../images/Emo140.gif

מחזיקה לך אצבעות שסוף סוף יגמרו ההתקפים, אין ספק שאת בידיים טובות מאוד. תהיי חזקה

זה בכלל לא שטויות../images/Emo23.gif

אם את רוצה לשתף אנחנו כאן סמדר, וגם אם לא אנחנו כאן...ונחכה לך אופטימיים
הכי חשוב - תהיי חזקה ותזכרי שאת באמת במקום טוב ובידיים טובות מאוד חמודה. אני כאן ובמסרים, חיבוק

חייםלוי

Member
מנהל
שיעבור בהצלחה ותיפטרי סוף סוף

מההתקפים. באמת לא נעים להיות 10 ימים בבית חולים אבל זה עובר ואם זה גם יעזור אז בכלל הרווחת.

ענת71

New member
אין לך ממה לפחד.

מחזיקה לך אצבעות תהיא חזקה. אושפזתי הרבה פעמים וזה לא היה נורא כל כל. "בעזרת כח רצון אפשר להתגבר על הכל".

פעם ראשונה שלי.... אף פעם לא הייתי

בגלל זה מפחיד .. מקווה שייגמר מהר ... וימצאו את הפתרון.. ניסיתי לשכנע אותי "שיש לי רק ניתוקים ולא צריך עשרה ימים" אמרה לי לא קשור ... מצחיק אה? בכל אופן הדבר הראשון שחשבתי עליו.. לקחת מלא דברים להעביר את הזמן... מקווה שיקצרו לי כי ימצאו לי פתרון מה זה מהר ... ואני יצא ממש צוחקת ומחייכת. מתה עליכם

ענת71

New member
../images/Emo12.gifחודש הייתי מאושפזת בביה"ח!!!

ערב טוב לך ולכולם. את יכולה להתנחם אני הייתי מאושפזת בביה"ח איכילוב במשך חודש ימים. עשו הרבה בדיקות לראות אם זה אפשרי לעשות לי ניתוח לאחר מספר בדיקות גילו שלא ניתן לעשות לי ניתוח. אני חייבת לציין שהאישפוז היה מאד קשה אבל התגברתי על כל הקשיים. שיהיה לך בהצלחה אין לך ממה לפחד.

ממה שאני מבין

באיכילוב המחלקה הנוירולוגית בבנין החדש והשהיה בהחלט סבירה. שהינו שם 7 ימים וזה היה בסדר. אני מניח שאת תעשי בדיקות והתאמת תרופות. באכילוב יש כ -2 חדרים שבכל אחד יש מיתקן EEG שמחובר לאדם הניבדק באופן קבוע לכמה ימים, כזו צמה של חוטים באורך כמה מטר שמחוברת לנקודות בדיקה על הראש. הניבדק צריך לשהות בחדר כמה ימים עם חופשות של חצי שעה , בחדר הניבדק מצולם באופן קבוע. ויש אחות שיושבת 24 שעות מחוץ לחדר. המטרה לתפוס התקף בהתרחשותו. כדי למפות את מיקום ההתקף במח, ולראות את אופי ההתקף. פגשתי אנשים ששהוא בחדר שבועים.

תראי

יעשו לך בדיקות שזה יומים שלשה. הקצב זה בדיקה ליום או שתים( ככה זה בבתי חולים), יחלטו על התרופות ויתחילו במתן המינון. במידה ויהיה שינוי בתרופות אל תמהרי לצאת משם עד שתרגישי שהתרופות משפיעות ואת לא מרגישה רע מיהם, זאת ההזדמנות שלך שיהיה לך אם מי לדבר.לאחר מכן זה שוב טורים. לכן מראש אל תיספרי את הימים. במידה ואת בבדיקה EEG בחדר שתיארתי, זה ענין של מזל. ושוב קחי הרבה סבלנות, זה לטובתך.

חייםלוי

Member
מנהל
ודאי שאת צריכה לקחת.

הרופאים יחליטו ועד אז את מתנהגת כרגיל. רק שיהיה בהצלחה ותצאי מזה.

M י ר ב

New member
החלמה מהירה!!!!

עד כדי כך הEEG מסובך??? כל הכבוד ללימור וליפעת שביקרו אותך
האמת שלי זה נודע רק הרגע...

למעלה