חבר'ה, הייתם מאמינים????

חבר'ה, הייתם מאמינים????

מחר הפורום, יהיה בן 3. איך גדל הילד. שנזכה לעוד שנים איתו. כפיים לנטלי, המנהלת של הפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(אפקט של מחיאות כפיים ברקע)

נטלייי

New member
וואי, מגניב ../images/Emo9.gif

מזל טוב לפורום, וכמובן שאם לא הייתם פה הפורום לא היה קיים. אז תודה לכולם שאתם מאפשרים את קיום הפורום הזה
ואני מאחלת לפורום ולאתניקס, עוד הרבה שנות קיום. ודיסקים לרוב

berro2

New member
מזל טוב

אני יודע שאסור לפרסם פה לינקים לשירים אבל אם מישהו מעוניין בסינגל החדש של אתניקס - לינדה אתם מוזמנים לפנות אליי בפרטי מצטער אבל אני לא יכול לחכות שאני יתפוס את זה במקרה בטלוויזיה.

אל אל אל

תשים שירים של אתניקס על המחשב, בטח שלא מהדיסק הבא... בגלל דברים כאלה אנשים לא קונים דיסקים, לאמנים אין כסף, לא יוצאים יותר דיסקים ואז אין מוזיקה!!!

berro2

New member
זה ממש לא כזה שחור ולבן לצערי..

יש הרבה אפור גם באמצע. וגם לאנשים אין כסף היום, המצב לא משהו אצל הרבה ואני לא מאשים אף אחד שמוריד מוסיקה מהרשת ולא מתיימר להגיד שאני לא אחד מאלה. אני מוריד והמון אפילו אבל אם יש דברים שאני אוהב במיוחד אני גם קונה את הדיסק אחר כך. על אתניקס אני בכלל לא מדבר זה ברור שאני קונה את כל הדיסקים שלהם. אבל אם מישהו חושב שאנשים ירוצו לקנות את הדיסק של אתניקס או כל אומן אחר בגלל שהוא לא ברשת אז הוא טועה ובענק. תמיד אבל תמיד יגיע הדיסק לרשת באיזשהו שלב כזה או אחר ואף אחד לא יכול לעשות כלום בנידון. מי שרוצה קונה ומי שלא לא קונה אין מה לעשות נגד זה. ולגבי אתניקס דווקא הדיסק שלהם האחרון וגם 13 למשל הגיעו לרשת דווקא אחרי שבוע שבועיים ממועד יציאתם לחנויות ולא כמו אחרים (ראו דוגמת נינט) שתוך יום-יומיים מיצאתם לחנויות כבר מככבים ברשת. אני בכל אופן מקווה שיהיו מכירות טובות מהאלבום הבא שייתן חשק ללהקה להמשיך לאלבום ה-16... סופ"ש נעים לכולם

אני נגד הגישה וזה נכון שתמיד

זה יגיע איכשהו אבל אם זה יגיע עוד לפני שהדיסק יצא זה יתרום לזה שאנשים לא יקנו. מסכים איתי שאם זה יגיע אחרי ש10,000 כבר קנו אז יש הבדל מאשר אם זה יגיע חודשיים לפני שהדיסק יצא לחנויות? בקיצור - תעשה מה שאתה רוצה - אני לא מורידה מוסיקה בכלל ואני מאמינה שמעריצים שמעלים לרשת מוסיקה של הלהקה שהם אוהבים רק פוגעים בה ובסופו של דבר גם בעצמם. להגיד שזה יגיע בכל מקרה זה לא תירוץ - הנה דוגמה קצת קיצונית אבל תחשוב עליה - יש המון סמים ברחובות והם יגיעו לשם בכל מקרה, זה אומר שלגיטימי להפיץ אותם? אם השינוי לא יתחיל אצלנו הוא לא יקרה בכלל. המוסיקה בארץ מתדרדרת כל הזמן כי לאף אחד אין את היכולת להשקיע כמו שצריך (רק לחברות הסלולריות שמחפשות לעצמן להיטים לרגע). אם לא נקנה דיסקים ונוריד אותם באינטרנט במקום, האמנים שאנחנו כל כך אוהבים לשמוע פשוט יפסיקו להשמיע... לא חבל?

yb75

New member
לפי דעתי berro2 צודק ..

אני מעריץ של אתניקס מאז תחילת דרכם ויש לי את את לכ הדיסקים המקוריים שלהם.... אבל אם יש איזה סינגל שיש אותו ברשת... אני לא חושב שיש סיבה לא להוריד אותו עד שיצא הדיסק ובקשר למחירים של הדיסקים, לפי דעתי זה מטורף לשלם על דיסק 80 ש"ח שהאומן מרוויח בסכ"ה אולי 5-10 ש"ח שיורידו את המחיר.. והרבה אנשים יקנו מוזיקה במדינה שלנו... יאללללללה, שיצא כבר הדיסק...

למעלה