חברה היה פיגוע!!!!! באלנבי 2 מטר מעופר............אני מתה!!!!!!!!!
מ מאו יין New member 19/9/02 #5 הוא בסדר אבל חבר שלו שהיה בדרך איליו נמצא במקום חי ובסדר רק אומר שהוא "לא מאמין שאני רואה את המראות האלה...."
הוא בסדר אבל חבר שלו שהיה בדרך איליו נמצא במקום חי ובסדר רק אומר שהוא "לא מאמין שאני רואה את המראות האלה...."
ב בת ה י ם New member 19/9/02 #7 קודם כל תודה להוא שם למעלה שעופר וחברו בסדר כשההודעות האלו מגיעות אלי מהדסק..... אני הופכת לזומבי.... ישר .......ספירות מלאי משפחתיות אני לא עומדת בזה יותר !
קודם כל תודה להוא שם למעלה שעופר וחברו בסדר כשההודעות האלו מגיעות אלי מהדסק..... אני הופכת לזומבי.... ישר .......ספירות מלאי משפחתיות אני לא עומדת בזה יותר !
מ מיקי 35 New member 19/9/02 #9 תודה לאל... שעוד פעם אחת זה לא הגיע אלי... שעוד פעם אחת אף אחד מיקיריי לא נפגע... עד מתי ?????????
M mariana New member 19/9/02 #8 אני שמחה שהוא ועופר בסדר איזה רעש יש בעבודה שלי, מלא ניידות ובלאגנים שימות הבני זונות נמאסססססססססססססססססססס לי מהםםםםםם כל הטלפונים מנותקים
אני שמחה שהוא ועופר בסדר איזה רעש יש בעבודה שלי, מלא ניידות ובלאגנים שימות הבני זונות נמאסססססססססססססססססססס לי מהםםםםםם כל הטלפונים מנותקים
מ מאו יין New member 19/9/02 #10 יופי עכשיו הבעל של אמא שלי שעובד ומסתובב עקב עבודתו כל היום בת"א על טוסטוסו (ולא הוא לא שליח..) נעלם לנו ואין לו פלאפון...
יופי עכשיו הבעל של אמא שלי שעובד ומסתובב עקב עבודתו כל היום בת"א על טוסטוסו (ולא הוא לא שליח..) נעלם לנו ואין לו פלאפון...
J jessשל מיקה New member 19/9/02 #16 גם אני ../images/Emo16.gif מצטרפת הייתי מעדיפה שזה יהיה נר לעוגה אבל המציאות טופחת על הפנים שוב ושוב מאו אני שמחה שכולם בסדר
גם אני ../images/Emo16.gif מצטרפת הייתי מעדיפה שזה יהיה נר לעוגה אבל המציאות טופחת על הפנים שוב ושוב מאו אני שמחה שכולם בסדר