חברה היה ממש טוב

gilad145

New member
חברה היה ממש טוב

היי זה גלעד חדש בפורום היה אתמול ממש כיף!!! מיה !!! מיקה קרועה אלייך...ח... היה מזה מצחיק מה לא התעלפת בהקלטות כמה לרוץ היה.... כן כן אסטמה במאמץ לי דווקא יש באמת אחת כזו ... לא עוד תרוץ... היה מהזה כיף עם עמית אליאור ודשה....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתי הפגש של התיק עבודות?

Hawkgirl

New member
הא? O_O

אל תפגע, אבל לא הצלחתי לחבר אפילו משפט אחד ממה שכתבת כדי להבין את ההודעה O_O" זה קשור למה שהיה אתמול? עם ההקרנה של הסרט ההוא? אם כן אני אשרשר לנושא שכבר נפתח לזה X:

דוווושה

New member
ממ בקשר לתיק עבודות ..

גילעד אני ועמית נוסעים לג'פטו ביום ראשון הזה רוצה תבוא דיברתי עם יפה היא אמרה לי שאני אבוא כי היא נימצאת רק יום ראשון היא אמרה לי לסמס לה עם אני באה במוצאי שבת אמרתי לה שאין לי ת'מיספר שלה אז אני פשוט הכתוב לה במייל ממ ועמית שלח לה מייל ושאל באיזה שעה היא נימצאת שמה היא אמרה ש מ2 וחצי עם 10 א רוצה ת'בוא ניקח ת'תיק עבודות ולא יודעת עם הייתה באותו יום בקורס זה היה השיעור האחרון והיא אמרה שכש נבוא היא מבטיחה שנעשה קולות זוכר איך אני לא יכולתי לעשות טוב את הקפיצות של זהבה על המיטה .. היא משוווגעת וגם את ..זאת הלימודה הכי טעימה ששתיתי איי פעם זה היה לא עמין אז בימקום זה הייתי צריכה להגיד זה הנס טי הכי טעים ששתיתי חח היה מצחיק.. ממ תבוא יום ראשון ב3 ככה או 2 וחצי אפילו ניפגש שמה .. עמית היה מצויין בקולות ..

amit919191

New member
היי גלעד זה עמית ../images/Emo163.gif

היי גלעד מה נשמע!?!?!?!? באמת היה מזה כיף!!!!!!!! כמו שדשה אמרה מחר אנחנו מתקשרים אל לימור ושואלים אותה מתי אפשר לבוא אז תכתוב את האייסיקיו שלך כדי שנוכל לדבר נורמלי... או את הטלפון..... ודשה אל תשכחי להגיד לה שאנחנו רוצים לעשות קולות!!!

למעלה