חבר'ה - דיון..

AeroSlash

New member
חבר'ה - דיון.. ../images/Emo26.gif

לאחר השרשור שבו מרינה נפרדה מהפורום וקיריל אמר שעוברים עלי הרבה דברים עליהם אפשר לדון בפורום עלה לי רעיון לדיון ובאמת מעניין אותי מה דעתכם בנושא: הרבה פעמים קורה שהורים מסוימים נזכרים אחרי 200 אלף שנה [או 20 ליתר דיוק] שיש להם ילדים מנישואים קודמים ואבוי - צריך לדאוג להם - אבל מה לעשות ה"צוציק" כבר בן 30 ולא ממש זקוק לך [אבל זו לא הפואנטה]. אותי זה ממש מרתיח ואני חושבת שדי שקוף שזו דוגמא מהחיים - ןדווקא בגלל זה, כמו שאמרתי, מאוש מעניין אותי לשמוע מה דעתכם על הורים כאלה והאם בכלל יש להם זכויות כאלה ואחרות.. אח"כ אני אגיד.. וחלילה לכם לא לשתף פעולה
: א. זה באמת חשוב לי. ב. זה באמת חשוב לתחייתו של הפורום.

מה זה להיזכר בילד אחרי 20-30 שנה???

זה לא חפץ זה ילד!!!! לפי דעתי אין להם זכויות=\ אבל תלוי מהה יחשוב הילד בן 20-30 על זה אם הוא חושב שלהורים כאלו יש זכויות עליו סבבה ואם לא אז גם סבבה....

SupermanZW

Well-known member
זה מאוחר מדי

הורים ששוכחים מהילדים שלהם ל20 שנה אינם ראויים להיות הורים ואי אפשר לסלוח להם על זה, אין להורים זכויות על ילדים ששכחו מהם 20 שנה.

DeAth ScrEaM

New member
זה לא שהוא שוכח.

אי אפשר לשכוח שיש לך אי שם ילד. הרבה פעמים פשוט הנסיבות יוצרות מצבים בהם אין כמעט שום קשר בן האב לבן. יש לי דוגמה מאוד קרובה אבלך אני מעדיפה לא לפרט כלכך... בכל מקרה הבן, אחרי שלא ראה את אבא שלו בסביבות ה-10 שנים אם לא יותר, הגיע בגיל 19 לארץ והוציא חפיסת סיגריות מהכיס. האבא התעצבן בטירוף אבל מה הוא כבר יכול להגיד? הוא עצמו מודע לכל מה שפיספס... אני לא בטוחה שאפשר להאשים מישו במצב כזה.... יש יותר מדי גורמים ולפעמים גם יותר מדי אנשים שמעורבים בזה... תני מצב קצת יותר ספציפי או משו :/

AeroSlash

New member
אם האב והבן מתגוררים באותה עיר

ואין שום דבר שמונע מהם לתקשר?

SpyKid

New member
אין לי הגדרה להורים כאלה,

אבל לדעתי זה ממש מגעיל... ז"א בכלל, אני לא מבינה איך הורה יכול פשוט לשכוח ככה מהילד ולא לדאוג לו... הרי זה הבן שלו!!!

GallaxY

New member
חבל שהם ניזכרים כל כך מאוחר

וזה כבר תלוי בילד ועד כמה הוא רוצה שההורים שלו יהיו מעורבים בחיים שלו... תכלס, אם הבן אדם באמת מתחרט על העבר והוא לא כלב והוא עשה טעות עוד אפשרי לסלוח לו... שוב תלוי...

אצלנו זה לא היה ככה.

יש לי אח מנישואום של אמא, אחות מנישואים קודמים של אבא ועוד אחות שהיא משני ההורים שלי ובחיים זה לא היה ככה. עד עכשיו שהם בני 35 ו- 30 הם באים לבקר, לחגים וכו'. חח שהם היו קטנים אחותי ואחי התאחדו ביחד כדי להפריד בין ההורים שלי

E K O

New member
הכל תלוי בילד

מאחר שעברו מעל שני עשורים, לאותו הורה אין שום חובה על אותו הילד [18 שנים יש לכל הורה חובת טיפול וכו'] ולכן גם שום זכויות.... אם הילד רוצה להכיר את ההורה המקורי שלו אז שיהיה, אבל ההורה לא יכול לעשות שום דבר שקשור לילד בענייני דיור וכל זה אלא אם כן -הילד מסכים-....

חרא של אנשים (אי אפשר לקרוא

להם 'הורים' בכלל). אבל הצוציק בן ה30 יכול עכשיו לנצל בכיף את הוריו האבודים בלי שום מחויבות מצידו.. חח

maxim1991

New member
עד כמה שזה לא צודק

ברור שיש להם זכויות אם לא ההורים הם לא היו קיימים בכלל ואולי להורים היו סיבות כאלו ואחרות צריך להתחשב גם בהם והם האמא היתה ילדה טיפשה ושיכורה בת 14?(
)

למעלה