חבר'ה דחוף!!!!!!

חבר'ה דחוף!!!!!!

לא ראיתי את הפרק של היום (יום ראשון) כי חשבתי שבגלל סאדם הנחמד יבטלו לנו את הפרק היום... מישהו יכול לתת לי תקציר? תודה מראש...

blue4u2

New member
"בוודאי" (בקול עיראקי...)../images/Emo8.gif

רוב הפרק היה עם מאסימו ושילה. הם דיברו על התינוקת ומאסימו ביקש שתתקרב אליו על מנת שיוכל לראות את ביתו (המום כולו) ואף לאחוז בה בפעם האחת בחייו תוך שמבטיח לה כסף, חופש וכל מה שתרצה... במקביל ברוק נוסעת עם השוטר למקום פגישתם של שילה ומאסימו ומבקש ממנה שתישאר ברכב אך היא יוצאת מהרכב.... כששילה נותנת למאסימו להחזיק בתינוקת ומגונן עליה הוא צועק לשוטרים "תפסו אותה" אך היא מצליחה לחמוק עם 2 ה"עוזרים שלה" ולקחת את התינוקת איתם. במקביל מראים את ניק ורידג' המזיעים ומג'וייפים
רידג' מבקש מניק שידאג לברוק אם לא ייצא מזה בחיים וניק מנסה למשוך את תשומת ליבה של שוגר אליו, מבקש ממנה לאכול, שתעשה לו עיסוי בגב ותוריד לו את החולצה שלו באלגנטיות/פלירטוט...
היתה גם סצינה של ברידג'ט ואוסקר, כשהיא מנסה לנחם אותו שיהיה טוב והוא מאשים עצמו בתאונה של מייסי. הסצינה האחרונה של הפרק - ברוק מתקשרת למאסימו - מאיפה?!?!?! מתוך תא המטען של שילה הדוהר בדרכים. היא נעזרת במצפן שבצמיד ידה לומר למאסימו ולשוטרים לאיזה כיוון הם נוסעים. מאסימו מבטיח לה שיגיע להציל אותה ואת שני בניו. כשבדרך רואים את שילה אומרת "הפעם מאסימו לא יחמוק מזה", "הוא ישלם כהוגן".... זהו - תקציר מפורט
איך לא ראית?!?!?!!? את הפרקים האלה אי אפשר להפסיד
יום טוב

Katherine

New member
../images/Emo7.gifגם אני לא ראיתי

היה לי מבחן
נקווה שאני אמצא מישהו שהקליט

כן הרבה מאוד זמן עבר מאז

הפעם האחרונה שהיה רצף של פרקים ממש ממש ממש יפים, אבל חשבתי שבגלל סאדם ביטלו... בכל מקרה תודה רבה!

למעלה