חברה דו פרצופית

חברה דו פרצופית

שלום לכולם אני רוצה לשתף אתכם במשהו שקורה לי ואני אשמח אם תייעצו לי. לפני שנה עברתי לבית חדש, בעיר חדשה, אחרי חודש עברה לגור מולי, אישה עם 3 ילדים, , הילדים שלנו פחות או יותר בני אותו גיל, במשך השנה האחרונה ממש התחברנו, היינו יוצאות לסידורים ביחד, בקיצור נהיינו חברות תוך זמן קצר, שהיא היתה צריכה לצאת לסידורים הייתי שומרת לה על הילדים, והיא אפילו יצאה לעבוד פעם בשבוע ואני הייתי שומרת לה על הילדה הקטנה שלה. בלי כסף. הכל טוב ויפה עד שהשבוע האחרון באו אליה חברים מהמרכז, וכל השבוע הזה לא שמעתי ממנה, הבנות שלה לא קראו לבת שלי שתשחק איתם. שהייתי באה אליה, היא לא היתה מתייחסת אליי,והבנות שלה לא התייחסו לבת שלי ולא שיתפו אותה במשחקים. חבל לי שככה גיליתי את הפרצוף שלה, שטוב לה היא לא מחפשת אותי, ושרע לה ושהיא צריכה עזרה במשהו היא יודעת לחפש אותי אני אשמח אם תתנו לי עצות

Osad 17

New member
אולי סתם אמרת לה משהו שפגע בה,הייתי מציע לדבר

למרות שזה די פאדיחות ולא נעים לפתוח את זה! אבל אולי את עשית לה משהו ובגלל זה היא לא שמה עלייך כ"כ? אולי היא סתם לא הבינה נכון משהו שאמרת.. לי גם קרה מקרה כזה ובסוף התברר שזה טעות איומה,והחבר שאני כעסתי עליו עעכשיו די כועס עליי שחשבתי עליו ככה! ויצאתי טמבלל..! בקיצור,אל תקפצי להסיק מסקנות,אולי היא באמת כזאת! אבל אולי גם לא ואת סתם תפסידי בסוף.. תנסי לברר כמה שאפשר!! בהצלחה!

RossandRachel

New member
אולי באו אליה חברים

מה שגרם לה להיות ממש עסוקה ובתוך האטרף לפעמים אין זמן להשקיע בדברים אחרים... חכי קצת, תראי מה יקרה בהמשך

sh53

New member
אולי "התנחלו" אצלה חברים

וזה לא תמיד כיפי, לא תמיד נוח, לא תמיד יש עצבים ולא תמיד מתאים לנו באותו רגע אבל מצד שני אולי התחייבנו ואולי לא נעים לומר לא כי הבטחנו. את רואה צד אחד בלבד - את המסקנה שלך אבל זה לא חייב להיות ככה, יכול להיות שהיא לא הכי נהנית "מהסידור" הזה ואולי דווקא זה יותר מועקה מאשר הנאה? ממליצה לדבר איתה - בכל זאת שנה יחד לא זורקים ישר.

טלטוש

New member
קוקי היא עסוקה

באו אליה חברים היא צריכה לארח אותם, אוכל שתיה וגם בטח לנקות אחריהם. היא לא קוראת לך כי היא חושבת שהיא עוזרת לך היא נותנת לך קצת חופש ממנה. אני לא חושבת שהיא דו פרצופית אני חושבת שאת מקנאה בזה שיש לה עוד חברים

טוב....

תגובות: לא אמרתי לה שום דבר שלא צרך להגיד.. אני לא מקנאה ממנה, גם לי יש עוד חברים חוץ ממנה,אבל אני יודעת לשלב בין כולם ובחיים לא נתתי לה הרגשה של עציץ כמו שהיא נותנת לי שאני אצלה. אבל מכיוון שהיא גרה מולי זה די העציב אותי לראות שטוב לה היא לא שמה עליי בשיט ושרע לה היא יודעת לבוא ולדבר איתי. לא משנה באו לא באו, אני איתה גמרתי. ואני לא אתן לבנות שלה לשחק עם הבת שלי כי הם גם אינטרסנטיות כמו אמא שלהם.כמו שנאמר,"התפוח לא נופל רחוק מהעץ"... תודה לכל המגיבים

Osad 17

New member
הצטערתי לשמוע,את נשמעת טיפה עצבנית..!

אולי עדיף שתנוחי כמה זמן ממנה,ואח"כ תפתחו אתזה.. לאדע,את נשמעת ממש עצבנית בתגובה שלך! אבל בכל זאת,אם זהו רצונך,חח מי אני שישפוט מצטער לשמוע שהפסדת חברה..או שהיא הפסידה חברה ממש טובה[לפי מה שאמרת שאת לא היית עושה אתזה..] שיהיה בהצלחה בהמשך..!

sh53

New member
אם את אוהבת את הבנות שלך

והן ורק הן לנגד עינייך - אל תחליטי בשביל הבנות שלך עם מי הן תשחקנה, אל תסדרי לבנותייך את העניינים תמיד ותני להן להסתדר לבד. צר לי לשמוע שהחלטת בגלל מקרה אחד לזרוק את החברות הזאת לכל הרוחות (או שיש משקעים קודמים שלא שיתפת אותנו בהם).

למעלה