חברה בעיה עם ה UltraLite...

CrazyOded

New member
חברה בעיה עם ה UltraLite...

בשעה טובה ומוצלחת הכרטיס נקנה... עכשיו יש לי בעיה: חיברתי הכל, מוזיקה דרך הווינאמפ שומעים מצויין, גם דרך היציאה של האוזניות, וגם דרך היציאות הראשיות. אבל הבעיה היא בקיובייס, שמה אני לא מצליח לעשות שישמעו דרך היציאות הראשיות (היצאות אל המוניטורים). רק דרך האוזניות אני מצליח לשמוע... ניסיתי כל מה שאפשר ואני לא מצליח איזה רעיונות יש לכם?

HeavenlyB

New member
מכיוון שניסית וניסית

ולא טרחת לומר מה ניסית. יהיה קשה לומר איפה הבעיה. כבר סוף שבוע ואני מתאר לעצמי שאין תמיכה טכנית מהחברה בזמן כזה. אינ לא מכיר את הכרטיס, אבל זכור לי שיש לחברה הזאת בכרטיסית מיקסר מאוד משוכלל וברור שמאפשר המון הגדרות ושליחות למיניהן. בנוסף, יכול להיות שבקיובייס, היציאות הלא נכונות מוגדרות ב-VST Connections. אלו הן האפשרויות היחידות שעולות לי בראש בקשר להגדרות שיגרמו לכרטיס לעבוד כמו שאתה רוצה.

CrazyOded

New member
משהו מוזר ששמתי לב:

כשאני נכנס בקיובייס ל Device Setup>VST Audiobay, ובוחר באפשרות ASIO DirectX Full Duplex Driver, במקום באפשרות: MOTU Audio ASIO, אז שומעים דרך היציאות הגדולות... אבל אז יש לטנסי מטורף, ואיכות לא משהו

CrazyOded

New member
עוד משהו מוזר...

Control Panel>Sounds And Audio Devices: איך זה שכתוב No Audio Device? (למרות ששומעים במדיה פלייר וכו'...)

HeavenlyB

New member
אתה אמור להשתמש בדרייבר של הכרטיס

ולבחור את היציאות הנכונות ב-VST Connections ולכוון נכון את המיקסר של הכרטיס כדי שיוציא מהיציאות הנכונות.

CrazyOded

New member
התקנתי את הדרייברים שקיבלתי

ביחד עם הכרטיס (ובנוסף גם ניסיתי את הדרייברים המעודכנים מהאתר) וזה לא עזר.ובקשר למיקסר, גם חרשתי עליו ולא הצלחתי לעשות שישמעו מה-Main Outs,אז העלתי תמונה. למרות שאין לך את הכרטיס הזה, אולי התמונה תוכל להראות יותר טוב מה אני צריך לעשות:

CrazyOded

New member
אה שחכתי לעדכן אותך שהצלחתי ../images/Emo13.gif...

תודה
בסוף זה באמת היה ב VST Connections. איזה טמבל אני (ישבתי על זה 3 ימים ולא חשבתי על ה VST Connections)... אבל עכשיו בעיה נוספת - מיקרופון (Behringer C-1), לא שומעים טוב בכלל. אני מחבר אותו לכרטיס, מפעיל את הפאנטום, ומגביר עד הסוף את הכניסה, ושומעים ממש חלש עם המוןןןןןןן White Noise!!! יכול להיות שזה בגלל שהמיקרופון מקולקל?

HeavenlyB

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

זה אחד הדברים הראשונים שצריך לבדוק. לכן זה גם מופיע בתשובה הראשונה שלי. לגבי המיקרופון, זה נשמע מוזר. כרטיס כזה צריך להיות נקי מרעשים. דבר חשוב שצריך לזכור זה לחבר קודם את המיקרופון ואז להדליק את הפאנטום. בנוסף, קודם לכבות את הפאנטום ורק אחרי כמה שניות לנתק את המיקרופון. לגבי הרעש, אתה בטוח שחיברת לכניסה הנכונה? ושהפאנטום עבד באותה כניסה ולא בכניסה אחרת במקרה? אני לא מכיר את המכשיר ולא יודע אם יש פאנטום נפרד לכל כניסה, אבל אם הגברת עד הסוף אז משהו לא בסדר. נסה גם להחליף כבל, כדי לוודא שזה לא הכבל. אם יש לך איזה מיקסר בבית עם מתח פאנטום, חבר את המיקרופון אליו, כדי לוודא שהמיקרופון תקין.

CrazyOded

New member
אני בטוח שזה מחובר נכון ושהפאנטום

שהפעלתי הוא של אותה הכניסה... לקחתי מיקרופון אחר שיש לי בבית (לא קונדנסר), וחיברתי אותו לאותה הכניסה שחיברתי אליה את המיקרופון הקודם, ואז שמעו טוב (כמובן שהפעם לא הפעלתי את הפאנטום) אולי באמת הכבל דפוק... נראה לי שמחר אני אלך לחנות ואבדוק את העניין...

Mike A

New member
אה נחמד

חשבתי יעלה יותר אני שוקל למכור את ה delta 66 & midisport שלי, ולקנות כזה במקום

למעלה