חברה בחופשת לידה

הילית111

New member
חברה בחופשת לידה

הי לכולן לא יודעת להיכן לשרשר אני רוצה להכיר אמהות כמוני עם תינוק חדש ועם ילד נוסף בבית בגיל 4- 4.5 מאזור רעננה המרכז אפשר גם במסר פשוט להיות ביחד בחופשת לידה וללמוד אחת מהשניה על תמרון עם שניים כי זה החלק הכי בעיתי שאני צריכה להסתדר איתו לצאת ביחד לגינה ולחלוק את החוויות והקשיים העצומים ילדתי לפני שבוע ויום אהיה בחופשת לידה עד 1.2.2012 או אולי אף ראשון לינ ואר אם אמצע מסגרת מתאימה לתינוק החדש. הגן של בכורי מקבל רק מגיל 9 חודשים.. ושאלה נוספת כמה עולה עוזרת בית ברעננה שעת עבודה לשעה החצי אומר לי 30 לי נשמע מעט אשמח להמלצה על מישהי תודה

האוהבות

New member
מזל טוב ../images/Emo77.gif../images/Emo95.gif../images/Emo77.gif

עוזרת בית ברעננה לוקחת בין 40-50 ש"ח. לגבי היכרות עם אמהות לתינוקות וילדים בוגרים, אולי כדאי לנסות ולמצוא כאלה בגן שבנך היה בו , בגינה הציבורית שאליה בד"כ מגיעות אמהות עם ילדים ותינוקות , בחוג עיסוי לתינוקות שנערך דרך קופ"ח וכד'...

ATAF151

New member
עוזרת עולה כ 45 ש"ח לשעה

תנסי לדחות את שליחת התינוק לגן כמה שאתה יכולה.

הילית111

New member
תודה

לקחתי חופשה חצי שנה יותר מזה כלכלית אי אפשר ואולי אפילו חמישה חודשים אתה אומר לדחות בגלל שעדיף עם האמא או כי אין מסגרות טובות לגילאים אלו ?

ATAF151

New member
גם וגם

ראשית על פי כל המומחים בתחום עדיף טיפול של אחד על אחד בגילאים האלו (לא חייב להיות של האמא). וגם נכון שאין מסגרות טובות לגילאים הללו, כולם בסופו של דבר נשחקים מאוד מצד אחד ומנסים להעסיק עובדות בשכר נמוך ככל האפשר. כמובן יש את תופעת המחלות הרבות בהם נדבקים התינוקות במסגרות.

ישנה חנות, נדמה לי שנקראת: יאנגר, באזור רח'

עקיבא אם אני לא טועה בצד השמאלי של הרחוב על אחוזה. אני יודעת שיש שם מפגשים להורים ותינוקות. לא סגורה לגמרי על השם, ואני גם מקווה שאני לא מטעה אותך בכתובת. אולי מישהו כאן זוכר ויכול לעזור.... זוכרת שקניתי שם פעמיים דיסק לעיסוי תינוקות עם שמן מתאים, אבל זה היה מזמן מאוד.

למעלה