חבר'ה,בואו נחגוג! מכבי עם יתרון הביתיות,איזה כיף!
S Show me the money 7 New member 31/3/06 #3 רק אני שמתי לב לזה ש..... כל פעם עופר ואשר נעדרים מהפורום בו זמנית ?
ע על האש New member 1/4/06 #15 יש דברים שאסור לגלות . אבל הסיבה להעדרותי,היא מחלה שהשביתה אותי לשבוע. ובינתיים מסרבת לעזוב .
T the red king New member 1/4/06 #18 בסדר, אבל עדיין זה לא אומר שלא צריך לשמוח בשבילה גם על העליה לרבע הגמר. למעמד הזכייה הרי עדיין לא הגענו.
בסדר, אבל עדיין זה לא אומר שלא צריך לשמוח בשבילה גם על העליה לרבע הגמר. למעמד הזכייה הרי עדיין לא הגענו.
ר רן המלך2 New member 31/3/06 #6 מה יש להסביר? אדום,ירוק,כחול,שחור,גווני ורוד ותכלת, זה לא חשוב! כולנו מאוחדים ביום הזה!
T the red king New member 1/4/06 #11 בכיף אבל... באמת מה מיוחד ביום הזה? כי אם זה בגלל ההצלחה של מכבי אז אתה לוקח את הטענות התמידיות של למימד אחר...
בכיף אבל... באמת מה מיוחד ביום הזה? כי אם זה בגלל ההצלחה של מכבי אז אתה לוקח את הטענות התמידיות של למימד אחר...
ר רן המלך2 New member 1/4/06 #14 אל אל ישראל! ראית איזה הפרש ?? מי היה מאמין? יהיה קשה אבל אני מאמין שנצליח !
T the red king New member 1/4/06 #17 אה אז יכול להיות שאתה בכלל לא אוהד הפועל... בטוח בעצם (כשאני חושב על זה).