חברה בהכחשה

BeProud3

New member
אל תתאכזבי

כמעט כל הגברים אותו דבר .. לא כולם אבל כמעט.. ואת נפלת על אחד מהמניאקים אחרי שמקבל מה שהוא רוצה הוא זורק.. פשוט תמשיכי הלאה את בטוח תמצאי את האחד כמו שאומרים

Bell4Ever

New member
חברה בהכחשה

אולי עכשיו קצת פחות. אולי אתם זוכרים סוג של סיפור על איזה חברה ביפובית שלי (החברה הכי טובה פה אז זה דיי חשוב) שאחרי שסיפרתי לה כמובן אמרה שהיא לא מאמינה שיש דבר כזה והתנהגה כאילו אני סטרייטית לחלוטין וסתם מתחתי אותה. אני אציין שבאותה תקופה יצאתי עם בחור אז היא אפילו לא חשבה בכיוון שאני נמשכת לבנות.
החלקתי את זה המון זמן, תוך כדי שהיא מאוד אוהבת לפלרטט איתי (צומי כזאת) במחשבה שאני סטרייטית, ממש לא היה לי נוח עם זה ורק לפעמים שהחליק לי איזה פלריט (נו אני בן אדם זורם) אבל אני דיי ניסיתי להתחמק ללא הצלחה.
(כבר הייתה לי איזו חברה בתיכון שהייתה מתעללת בי עם טיזינג כזה, אני מושכת את זה באיזושהי צורה?)

בכל מקרה......... סיפרתי לה בתחילת השנה את זה מאז ההכחשה. יום שישי האחרון הגיע ואיתו מסיבת יום הולדת של איזה מישהי. היה לי מבחן יום לפני, והיה יין, והייתה גם צרפתייה עם סקס-אפיל מטורף. אז, אני וחברתי הביפובית בדרכנו הביתה מהמסיבה רגלית, שהתחלנו לעבור על האנשים שהכרנו במסיבה וכל מיני רכילויות. ואז כמובן אמרתי "הצרפתייה כל כך עשתה לי את זה", החברה פתחה עיניים ואמרה "מה זאת אומרת..." ואני גם פתחתי עיניים כאילו אני לא מבינה מה היא רוצה ממני "מה זאת אומרת מה זאת אומרת?". היא המשיכה כאילו היא מחפשת מוצא ממה שהיא שמעה "באין מובן היא עשתה לך את זה?" אז עניתי "זוכרת את הבחור מהסיפריה שלא הפסקת לדבר עליו חודשיים? ככה היא עושה לי את זה" מואהאהאהאהאהאה וסוף סוף זה בראש שלה! so much win!

BeProud3

New member
חחחח כל הכבוד

אולי סוף סוף גרמת לה להבין שיש דבר כזה

רק שלא תחשוב שאת או לסבית , או סטרייטית כי יש כאלה של מאמינים במושג ביוסקסואליות הם אומרים שיש או זה או זה..
את חושבת שעכשיו היא נלחצה ותתרחק ממך בגלל המקרה הזה?
אמרת שהיא אהבה לפלרטט איתך במחשבה שאת סטרייטית , אבל עכשיו שהיה את הקטע עם הצרפתייה מה אז

Bell4Ever

New member
אני מקווה שהיא לא נלחצה

למרות שקשה לדעת, נדמה לי שלא.
אה דיברתי איתה על בנים באופן סדיר אז זה יהיה מוזר אם היא חושבת שאני לסבית.
וההזויה הזאת עדיין מפלרטטת איתי (ויש לי תחושה שאפילו יותר) כאילו היא מחפשת את הגבול שלי, אבל זה רק מול אנשים (צומי כבר אמרנו?).

BeProud3

New member
וואו

אני כל כך מבינה אותך יש לי חברה בדיוק כזאת והיא סוג של שברה לי את הלב כזה... אבל לא ממש בא לי לכתוב בפורום בכל זאת יש לי פחדים שאיך שהוא היא תראה את ההודעה הזאת מתי שהוא בדרך כל שהיא (אני והפרנואידיות שלי) ותזהה את הסיפור ותדע שזאת אני..
אגב אם את ביו למה זה מעצבן אותך שהיא מפלרטטת איתך ?

אז אם תרצי אשמח לשתף אותך מחר במסר

פשוט עכשיו אני הרוגה מעייפות ואני עפה לישון

Bell4Ever

New member
את שואלת ברצינות?

היא מפלרטטת לא כי היא רוצה להיות איתי, זה הדרך שלה לקבל ממני צומי, וכי היא פלרטטנית מטבעה. לא נעים לי כי זה סוג של טיזינג, וקצת כאילו היא משתמשת בי בשביל לקבל פידבק מהסביבה.
ואגב, כמעט כל פעם שאני כותבת בפורום אני חוששת שמישהו שאני מכירה יראה ויזהה

BeProud3

New member
אז זה באמת מעצבן שהיא עושה את זה...

תגידי לה
ואם היא ממשיכה פשוט תתרחקי...

למעלה