חברה בדילמה

sagigo

New member
חברה בדילמה

חברתי מזה כשנה מעוניינת בהתנסות מינית ראשונה עם בחורה היא נמשכת לבחורות..... לי כמובן כמנהג המין הגברי לא כול איכפת כול עוד אני נמצא שם ונהנה גם .. הדילמה היא האם לאפשר לה לעשות זאת לבד או שזו בגידה אם מישהי כאן מעוניינת להכיר אותה אז תיצרו קשר איתי..:)

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

בכל מקרה אחי זה לא פורום היכרויות ובט שבטח לא פורום למציאת שותפים למיטה.. אבל.. יש עוד תוכן בהודעה שלך אז אני משאיר אותה. אם אתה שואל אותי, זו בגידה לכל דבר. כאשר יש לך מישהי, ואתם מוגדרים כזוג, רק לך יש חזקה על גופה וגם ההפך, רק לה יש חזקה על גופך. ברגע שמישהו אחר רואה, נוגע, משתפשף או מה שלא יהיה - בהסכמה זוהי בגידה לדעתי לכל דבר. על אחת כמה וכמה אם אתה משתתף באורגיה עם עוד בחורה, מלבד חברה שלך. אבל שמע זו דעתי, אם אתה חושב אחרת ושניכם עם ראש פתוח, אז לך על זה

האומנם בגידה ?

ממש ממש לא בגידה ! "בגידה" מוגדרת בראש וראשונה כמעילה באמון, בדיוק כמו שאתה מועל האמון המעסיק שלך ומוסר את סודות העסק למתחרים או להבדיל בגידה במדינה זו עבירה בטחונית, כל זמן שזה נעשה תוך ידיעה מראש, אין כאן בגידה. אולי ניאוף או חטא מוסרי אחר. לשיטתך, אורגיות (בידיעה ובהשתתפות בני הזוג), חילופי זוגות (בידיעה ובהשתתפות בני הזוג), נישואים פתוחים (לכל אחד מבני הזוג מותר עם מי אכמה שהוא רוצה) הכל בגידות ?

אולי בניסוח אתה צודק,

אולי אי אפשר להדיר את זה כבגידה, אבל בלי ספק בכלל זה דבר לא בריא ולא מקובל (בעיני) בקשר זוגי שמגדיר את עצמו כבעל בסיס של אהבה אמיתית.

למעלה