חברה' בבקשה

חברה' בבקשה

בתור מתחיל ב4700 ממש מתחנן שמישהו יקדיש דקה מזמנו ויתאר לי שלב שלב איך לגלוש בו באמצעות הp800

בבקשהההההההההההההההההההההה

הקפצההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

AYELET1

New member
אני יכולה לנסות (למרו שאין לי 4700)

רק אמור קודם באיזו רשת? אורנג' או סלקום?

AYELET1

New member
בטלפון עצמו:

Control Panel Connections tab Internet accounts Tap the New button Account name: Orange (or something else) Tap the Advanced button Address: internet.orange.net.il Tap 3 times the Done button​
בפוקט עצמו: כאן , חפש את ההגדרות בפוקט אמנם מדובר במ"ה 2002 אך זה דומה מאד. אם תהיה לך בעיה עם זה - שאל בהצלחה

סוף סוף התחברתי,אבל שתי שאלות

הנציג המקסים של אורנג' הדריך אותי להתחבר בבלוטות' של ה4700 (תודה לעו"ד פרטי ששלח אותי אליו) וכעת שתי שאלות : איך אני מגדיר שהדף המוצג יכנס כולו לכל המסך ולא שרק חלק ממנו ואצטרך להסתובב כדי לראות את כולו? יש אתרים מרובי תמונות שהאייפק כותב לי שצריך אקספלורר גירסה 5.5 ,האם יש גירסה כזו לאייפק ואיפה ניתן להורידה? תודה המכשיר ממש פגז ...........

AYELET1

New member
אל תפתח יותר משרשור אחד בדף הראשי

קרא את התקנון ובפעם הבאה הודע בבקשה שהתשובה איננה נחוצה לך יותר...

AYELET1

New member
לא שייך למפקדת

עלה בדעתך שיש לי עיסוקים נוספים חוץ מאשר להפעיל את הטלפון , שהשגתי במיוחד כדי לענות לך, ולחפש הגדרות?
זה גם לעניין המסר ששלחת לי.

mikeoreli

New member
תשובות

1. ישנה בעיה - המסך של ה4700 הוא אכן גדול וחד ובעל רזולוציה גבוהה(640X480), אך בעלי האתרים מתכננים את אתריהם ברזולוציה יותר גבוהה (800X600 או אף 1024X768) ולכן אתה צריך תמיד להסתובב כדי לראות אותו. אבל - הבעיה העיקרית היא לא בכך. מיקרוסופט תכננה באופן שגוי את הPIE לסביבת VGA ולכן אתה רואה למעשה אתרים ברזולוציה של 320X240. כלומר עוד יותר קטנה. על מנת לפתור בעיה זו תוכל להוריד את תוכנת VGA_SE שמאפשרת מצב של VGA אמיתי וכך תוכל לשוטט פחות על מנת לראות את האצר באופן מלא. כמו כן - יש הרבה אתרים (בעיקר אמריקאים) שמותאמים לצפייה בפוקט פיסי. 2. אין גרסה של אקספלורר 5.5 ואין גרסה שתוכל להוריד. אבל - יש לך שתי אופציות: 1. יש TWEAKE2K2 שמאפשרת לסמלץ את הדפדפן ל5.5 2. תוכל להוריד בתשלום את NetFront שהוא דפדפן יותר רציני לסביבת הפוקט פיסי.

למעלה