חבר'ה..אתם לא כותבים...

purple rain2

New member
איך את בכלל מעזה להשוות../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo11.gif

אני אביא לך ליומולדת קוסקוס, נראה מה תגידי אז

'לא תודה, זה משמין' ../images/Emo9.gif.

נראה לי שאני הבנאדם היחיד בעולם שלא אוהב מתוק ומעדיף אוכל נורמלי
.

מה!?!?!?!??

אמא שלי מכינה קוסקוס אמיתי!! זה הכי נדיר בעולם!! ברגע שיהיה מפגש פורום אני אביא לך.. ..ח..איזה קרט.. בחיים לא אחלת קוסקוס אמיתי!

אכלתי,

אבל אני אשכנזייה, אין לנו קוסקוס אמיתי
. אני לא מדברת על לקנות גרגירי קוסקוס ולהוסיף מרק, אלא לאמיתי
.

[יש עכשיו 'שיר לשירה' בגלגלצ ../images/Emo11.gif].

שם:
כרמית.
.
איזור מגורים:
ירושלים.
בצופים כן\לא:
הייתי 3 שנים, הספיק לי, בחיי
.
למי היית נותן את כל הירושה שלך
מי ישמע איזו ירושה יש לי
לאהוביי.
מה היית עושה אם המורה שלך לכימיה _שהיא בת ..80) חוטפת התקף לב באמצע השיעור
מי לומד כימיה
בעצם, מי לומד
.
תאריך לידה:
20/10/87 |זקנה|
.
ו...תנו משפט מחץ על עצמכם\ ספרו משו-
איך זה שקריר בחוץ, משהו כמו 23 מעלות, וכל הגוף שלי שרוף מכביכול שמש
. אני כזאת אשכנזייה
. הנה, סיפרתי
.

נאאאטלי

New member
עונהההה../images/Emo26.gif../images/Emo29.gif

שם:נטלי גיל:16 בצופים כן\לא:לא
למי היית נותן את כל הירושה שלך:לדנייאל
מה היית עושה אם המורה שלך לכימיה _שהיא בת ..80) חוטפת התקף לב באמצע השיעור?
למה להזכיר לי כימיה
למה
תאריך לידה:
22.9 ו...תנו משפט מחץ על עצמכם\ ספרו משו...יונתן פריג' שליטה^%$&%$&$%

../images/Emo26.gifעונה לעצמי..../images/Emo36.gif

שם:דניאל גיל: 14 איזור מגורים: בין ירדן למצרים..קוראים לזה ישראל...סתם..רמת גן בצופים כן\לא: ברור!!!צר"ח אימפריה!!!!!!!!!!!!
למי היית נותך את כל הירושה שלך:אם היה לי מה לתת..אז..למי שרוצה! מה היית עושה אם המורה לכמייה...: אם במקרה קוראים לה ידידה והי מלמדת בבליך.. הייתי יושבת וצוחקת..נותנת לה לפרפר..ואחר כך...קוראת למישו..(ורצוי שיהיה לו הומור בית שימור[המבין כבר יבין]) תאריך לידה: אה..ינואר...אני חושבת..כן! ינואר.. סתם..15.1 לסר משו?! כיסאות קיימים רק באויר ו...שחור זה מרזה! ובחיים אתם לא תראו מים במצב צבירה נוזל! [בדיחות בצפר רמתחן..(לשעבר..{וסטלגיה..})] הי...נהנתי... חבקוקה

../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

שם:יעל גיל:12 איזור מגורים:קרית פלוצקין!(חעחע רעותה
) בצופים כן\לא:לא.. הייתי וסבלתי! למי היית נותן את הירושה שלך: למשפחה שלי.. מה היית עושה אם המורה שלך לכימיה _שהיא בת ..80) אממ.. כרגע אין לי כימיה
אבל הייתי קוראת למישו וצורחת בכל הכיתה
תאריך לידה:21.8.93 ו...תנו משפט מחץ על עצמכם\ ספרו משו: שניצל שום בצל עם סלט ליד ופפריקה מעל זה הדבררר.... אני במועדון

ShAmUnA

New member
אוקיי אני...../images/Emo70.gif

אני חדשה פה... אז נעים מאוד! שם: דניאל גיל: 19 (וואו כולם פה כאלה פיציים... איזור מגורים: אשדוד בצופים כן\לא: חחח מזמן כבר לא למי היית נותן את כל הירושה שלך: להורים ולאחים מה היית עושה אם המורה שלך לכימיה _שהיא בת ..80) חוטפת התקף לב באמצע השיעור? חחח זה בטח היה יכול להיות מצחיק... תאריך לידה: 16.6.86 אני חושבת שמירי היא זמרת מדהימה... אף פעם לא נמאס לי לשמוע את הדיסק שלה שוב ושוב! ורציתי לשאול... (אתם בטח יודעים)... ההופעה הכי קרובה היא ב-20.10 בצוותא? או שיש הופעה לפני זה? וכמה עולה כרטיס בערך? תודה רבה:)

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif.

אמ עד כמה שידוע לי אז כן, ההופעה ב20/10 היא הכי קרובה אבל אזלו הכרטיסים כך שהמחיר לא משנה
.

טבתוש

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם: טבת (כן אני יודעת שזה מוזרר חח) גיל: עוד מעט 16 איזור מגורים: רמת גן בצופים: לא..אני שונאת את זהה!! למי היית נותן את כל הירושה שלך: לרן האח הקטן והמתוק שלי מה היית עושה אם המורה שלך לכימיה הייתה חוטפת התקף לב באמצע השיעור: יש יותר מידי אפשרויות..חיחיחי תאריך לידה: 9.12 ו........אין לי מה לספררר...

The only Shpitz

New member
אני...

שם: נועה גיל: 19 איזור מגורים: מרכז בצופים כן\לא: הייתי, בכיתה ה' ו-ט' למי היית נותן את כל הירושה שלך: ירושה? את ה-400 שקל שאני מקבלת בחודש? מה היית עושה אם המורה שלך לכימיה _שהיא בת ..80) חוטפת התקף לב באמצע השיעור? או צורחת או בורחת מהכיתה תאריך לידה: 14.8 ו...תנו משפט מחץ על עצמכם\ ספרו משו... אני חולה על ורוד!

Koala Girl

New member
../images/Emo12.gif

שם: עדי גיל: 18 וחצי איזור מגורים: חולון בצופים כן\לא: לא למי היית נותן את כל הירושה שלך: איזה ירושה כבר יש לי?
מה היית עושה אם המורה שלך לכימיה _שהיא בת ..80) חוטפת התקף לב באמצע השיעור? קוראת לאמבולנס...? תאריך לידה: 18.3.87

עונה../images/Emo3.gif

שם: ליאת גיל: 24 איזור מגורים: חולון בצופים כן/לא: לא למי היית נותן את כל הירושה שלך: קודם שתהיה לי ירושה אני אחשוב למי לתת אותה. מה היית עושה אם המורה שלך לכימיה_שהיא בת 80) חוטפת התקף לב באמצע השיעור? שאלה מוזרה, לא לומדת כימיה אז איו לי תשובה לזה
תאריך לידה: 28.9.1981 ו...תנו משפט מחץ על עצמכם/ספרו משהו...: משפט מחץ הממ, אין אני בחורה דיי משעממת
למרות שיש ורציתי ממזמן לכתוב את זה פה, קיבלתי ליום הולדתי את הדיסק של מירי מסיקה, מתנה, ואני חייבת להגיד שזאת המתנה הטובה שקיבלתי השנה
.

maholnikit

New member
גם אני עונה

שם:ענבל גיל:18 איזור מגורים: רעננה בצופים כן\לא: לא..הייתי במחנות עולים שבוע...הספיק לי... למי היית נותן את כל הירושה שלך: לילדים שלי לעתיד לא???? מה היית עושה אם המורה שלך לכימיה _שהיא בת ..80) חוטפת התקף לב באמצע השיעור? אמממ נלחצת בטירוף....אומרת למישהו להתקשר לאמבולנס ואז בורחת. תאריך לידה: 13.12.87 ו...תנו משפט מחץ על עצמכם\ ספרו משו...מחולניקית שרוטה...

שאני שוב צריכה להגי משו...

רוב השאלות הם ציניות...מוקצנות.. אתם לא חייבים ענות בכנות.. לדוגמא עם הירושה...זה לא רציני.. והמורה בת 80..(זה שיש לי מורה כזו זה לא קשור..) אבל...אתן יכולים לענות גם בציניות... זה לא מסוכן.. אני לא יודעת איפה אתם גרים או מה עשיתם בקיץ האחרון... אז..זהו.. אוהבת..חבקוקה..(אווו..)

למעלה