חבר'ה אפשר להצטרף? :)

Harleydude

New member
חבר'ה אפשר להצטרף? :)

נכנסתי לפורום ונראה לי אחלה כאן, מה שגם רציתי לבקש את עזרתכם. בתור חובב מוזיקה מושבע תמיד הייתי מודע לגדולתם של הפלויד, ותמיד נתתי אין סוף השמעות להרבה שירים שלהם. אבל פתאום, אחרי שהדארק סייד שכב אצלי הרבה זמן במערכת בעוד אני שם ממנו שירים בודדים לפי מצב רוח אני לא יכול להפסיק להקשיב לו מההתחלה עד הסוף. ואז חשבתי לעצמי, אני לא ב-א-מ-ת מכיר אותם עד כמה שהייתי רוצה. כמובן שאני מכיר את החומה, הצד האפל ואת Momentary lapse of reason שלדעתי הוא דיסק ענק. ועוד כל מיני הופעות וכאלה אבל אני לא מודע לתקופתם עם סיד ואני לא התעמקתי מספיק. אז איך להמשיך? מה תמליצו למי שמכיר את הפלויד מהצד המסחרי יותר ורוצה להכיר לעומק?

itaikuskus

New member
אהלן

אם אהבת את momentary lapse of reason אז האלבום בשבילך הוא the division bell, האלבום השני של הפלויד שיצא לאחר עזיבת רוג'ר ווטרס. בין הצד האפל לחומה יש עוד 2 אלבומים נהדרים של הפלויד wish you were here animals בשניהם יש 5 קטעים ושניהם מכילים מין קונספט מסוים (בדומה לצד האפל והחומה). אם אתה רוצה לדעת על התקופה של סיד, אין אלבום יותר טוב מ- a piper at the gates of dawn למרות שגם באוסף relics יש כמה פנינים שלו. תעשה חיים.

Harleydude

New member
תודה רבה!

את וויש יו וור היר אני גם מכיר ואוהב, אכן שכחתי לציין. אני כנראה גם צריך קצת יותר ללמוד את ההיסטוריה שלהם. דיווז'ן בל אני זוכר שמאוד רציתי לשמוע וטוב שהזכרת לי, ואת אנימלס ופייר אט דה גייטס אוף דון רשמתי לעצמי. תודה רבה :)

אתה מוזמן גם לקרוא את המאמרים

שיש בארכיון המאמרים שלנו, לראות את הדיסקוגרפיה שלהם (ב"שאלות נפוצות") ולקרוא שרשורים קודמים, בהם יש מידע רב.

wommer

New member
כמובן שאתה יכול להצטרף!

ברוך הבא. ואני כמובן מצטרף להצעות צנעני!

thezanani

New member
../images/Emo12.gif

הצעות צנעני? זה על משקל הבנות ז'נבה?הסכם וואי?הסודות של נינה?

FuryUri

New member
ברוך הבא:p ../images/Emo24.gif

ולא משנה מה... Meddle :p אלבום גאוני!!!

thezanani

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אתה מוזמן לקרוא את המאמרים שבפורום, להתעדכן בחשדות בשרשורים השונים, בפרוייקט השירים,ולקמפל את הקרנל

למעלה