חבר'ה אני צריכה עצה........

THE sky angel

New member
חבר'ה אני צריכה עצה........

יש למישהו רעיון על מה לעשות תוכנית רדיו...? אני צריכה רעיונות מקוריים עם כתבות וכל מיני דברים כאלה, כאילו, אני צריכה רעיונות לתוכנית, אבל שיהיה לי מאיפה להשיג חומרים וכל מיני כאלה... התוכנית היא שעה עגולה.. :) אני אשמח, וכל הרעיונות יתקבלו בברכה...

רעיונות

התמכרויות "קלות" אצל בני נוער והשפעותיהן - סלולרי שוקולד אוכל אינטרנט קולה וכו'
פרוייקטים רציניים שקמו באיזור שלך, מבחינת תרומה לקהילה וכאלה.
שינויים בהרגלי הצריכה יש לי אין סוף רעיונות, אבל העניין הוא שאלה דברים שמעניינים אותי ולא בהכרח יעניינו אותך. בסך הכל תבחרי משהו שמעניין אותך ותעבדי עליו, אם יש לך כיוון כללי, תעלי אותו לכאן וננסה לפתח אותו ביחד

מורוש ואיתמר

אם את אוהבת את הרעיון של איתמר לגבי התמכרויות תקחי בוידיאו את הסרט "רקוויאם לחלום" שמדבר על התמכרויות למיניהן ומה גורם להן וספציפית אצל בני הוער.... זה יתן לך השראה סרט קשה ..ראי הוזהרת אבל אחלה נושא בעיני, לתוכנית רדיו של שעה.....איתמר איך חשבת דוקא על זה? עמיתי

THE sky angel

New member
תודה.. אבל.......

אני צריכה תוכנית קלילה כזו, לנוער, לא משהו רציני, זו תוכנית ראשונה, והיא צריכה להיות עם מוזיקה וכד'... מורן הציע לי על כשרונות צעירים בבית ספר, ויש לי הרבה, אז אני כנראה אלך לכיוון הזה, גם חברות שלי אהבו ת'רעיון... :) תודה בכל מקרה! ואם יש לכם עוד הצעות לדברים קלילים כאלה, הכל בא בחשבון!

kedeman

New member
תוכנית קבועה או חד פעמית?

ואם כולם כבר דיברו על הרעיון של ההתמכרויות זאת יכולה להיות תוכנית בידור קלה (כשמתמקדים על פלאפון, שוקולד, מסטיקים וכו) או תוכנית קשה תלוי לאן רוצים לקחת את זה

התמכרות לפלאפונים היא לא כזאת

קלה... היא יקרה מאוד, גורמת לאנשים להיות מנותקים מהסביבה, וכאשר הפלאפון נלקח מאותם אנשים הם נכנסים לדכאון עמוק

THE sky angel

New member
אממ זו תוכנית ח פעמית אז...

היא צריכה להיות די קלילה... חוץ מזה אני מסכימה איתכם שכל התמכרות היא התמכרות קשה... יש כאלה שמכורים לקולה, ואני מכירה הרבה כאלה, יש כאלה שמכורים למחשב, ואני מכירה המון כאלה.... אז אתם צודקים, זו תוכנית מעולה, אבל מה שאני ועוד 2 חברות שלי עושות זו תוכנית שהיא אמורה להיות פעם בחודש ואפילו פחות אז.... זו צריכה להיות תוכנית קלילה, קצבית, וכד'...

למעלה