חבר'ה אני צריכה עזרה

חבר'ה אני צריכה עזרה

אני סובלת...כואב לי הלב והנשמה.. אני לא יכולה יותר..אני לא מצליחה להחזיק מעמד,היא פגעה בי..קשות בגללה אני לא ישנה כבר כמעט שבוע..אני לא יודעת מה לעשות, אני בוכה בלי הפסקה ואני לא מצליחה להתאפס. איך אני יוצאת מכל החרא הזה? איך מתגברים על העינוי הזה?

בופיק

New member
היי מוסתרת,

אני שומעת ממך את הכאב שאת חווה, את הקושי ואת הלב נחצה. התקופה הכן לא פשוטה לך, אין דרך אחת או דרך המלך לצאת מזה, אין תרופת קסם, יש זמן
, יש ניסיונות התמודודות שלפעמיים מצליחים לפעמיים קצת פחות, אולי לנסות קצת להתרחק ממנה, אולי לנסות להיות פחות בקרבתה, אולי לנסות להכיר
אנשים חדשים, ובכל מקרה תמיד יש לך אותנו, שנקשיב לך,
תוציאי כאן את כל הכאב והתסכול... אנחנו פה לתמוך תמיד
שלך בופיק

האמת..

שאני מנסה להעסיק את עצמי בדברים אחרים..מה שרק אפשר..וזה פשוט לא עוזר!! היא במחשבות שלי 24/7 זה פשוט מטורף.. וזה קשה.. אני לא מצליחה להשתחרר ממנה..

מתקתק99

New member
שלום לך... ../images/Emo24.gif

שלום לך מתוקה, סבל וכאב - לא ניתן למחוק או לבטל. הזמן יעשה את שלו... תעסיקי את עצמך, לא להישאר בבית ולכאוב יתר על המידה. צאי לחברות, לכי אל הים, תעסיקי את עצמך בתחביבייך, רק לא לשרוף את הזמן במחשבות ובדיכאון... לגבי הבחורה, עלייך להתנתק ניתוק טוטאלי ומיידי ממנה...עם כל הקושי... חבל על הבריאות ועל הזמן שלך... אני מקווה, שמהמקרה הזה תפיקי את הלקח הנכון. אין להתקרב לאש, למיטה חולה... אל לך להאשים אותה או מישהו אחר. אשמה נובעת משני הצדדים. היית בסיטואציה הזו, מבחירה שלך... הכעס על האכזבה והכאב, צריכים להיות מופנים ממך אלייך. ידעת מלכתחילה מה הם פני הדברים. סוג של הסתכלות בוגרת על סיטואציה בחיים האישיים. ואני לא ציני או קר כלפייך, פשוט צריכים להיות אמיתיים ובוגרים עם עצמנו מדי פעם. תנשמי עמוק, תקחי הרבה אוויר ותפנקי את עצמך בימים הקרובים... בעוד מספר ימים, אפילו פחות משבוע, תהיי במקום אחר...אחרי הכאב הגדול הזה... ראי זאת כעוד נסיון שלך בחיים. אני שולח לך חיבוק חם ואוהב מכאן, אופיר...

תודה רבה על התמיכה..!!

אני מבינה את מה שאתה אומר..ואתה צודק, זה מקובל עלי..זה באמת נכון, פשוט קשה לי..

מתקתק99

New member
בוקר טוב מתוקה... ../images/Emo24.gif

בוקר טוב מתוקה, שיברון לב לא אמור להיות קל. אנחנו עוברים את זה כל החיים, בהקשר זה או אחר וברמות ובחוזקים שונים. את צריכה לעבוד על עצמך מבפנים, שהמצב ישפיע עלייך בפרופוציות הנכונות. רק את מכירה את עצמך. שהכאב לא ישלוט בך, אלא להיפך. זה משהו, שלמדתי לעשות עם השנים. תמיד תזכרי, שיש דברים וטראומות בחיים גדולים יותר מזה. אני חוויתי... אבל התחזקתי...לקחתי את הטראומה למקום חיובי... למקום שאני יכול להיבנות ולא להיהרס ממנו...למקום בו אני מבין...ששום דבר לא מובן מאליו בחיים ושהחיים יפים וצריך להמשיך לחיות וליהנות. החיים בנויים מטוב ורע. אין חיים שהכל טוב בהם ואין חיים שהכל רע בהם. 3 עצות לי אלייך : א - לא להיחנק מדמעות, פשוט לשחרר, זה מנקה ומשפר את ההרגשה הכללית. ב - לא לשקוע במחשבות, יתר על המידה ולהתכנס בתוך עצמך. כשאת מזהה את זה, לרדת מהנושא. תשטפי פנים, תשתי כוס מים, תשמעי מוסיקה שמחה, טלויזיה, תצאי לטיול רגלי קצר\ארוך. ג - זה הזמן גם לשחרר מכאובים ולהתבטא על הדף. תכתבי, מבלי לסגנן, כל מה שעובר לך בראש, תשחררי ותבטאי את הכאב על גבי הדף. אין לך מושג כמה זה עוזר ומשחרר. מאחל לך, שכאבך יפוג במהרה... החיים יפים...ולא כל בן אדם שווה את הכאב והדמעות האלה... אופיר

בופיק

New member
בוקר אור,

אני מבינה שהמחשבות מציפות אותך, שהכאב הוא גדול, נכון, את חווה משבר או קושי, אבל כמו שאמר מתקתק, אל תתני לזה להשתלט עליך, בסופו של דבר הקשיים האלו גורמים לנו ללמוד להכיר את עצמינו יותר, את הצרכים שלנו ומה אנחנו רוצים מעצמינו, פרט לכך שזה מחזק אותו, אולי בהתחלה זה נראה שאנחנו חלשים, או שבורים, אבל לאט לאט השמיים מתבהרים, העננים כבר לא כל כך אפורים והגשם מפסיק לרדת, ואז.... אז רואים את הכחול שבשמיים את השמש זורח ומאירה לנו את היום... אני הוסיף להצעות הנהדרות של מתקתק שאולי לכי למקום שאת אוהבת, אני אישיתי הייתי ממליצה על טבע, או על מקום שאפשר לתצפת מגבוהה, איזה מצפה שיש קרוב לבית שלך, קחי מוזיקה שמקפיצה אותך ולכי תתפרקי שם... לי אישית דברים כאלה עושים רק טוב, במקרה שלי אני לוקחת את האופניים קורעת את עצמי באימון טוב ומסיימת אותו באיזה הר או גבעה שאני יכולה לראות ממנה את העמק, הנוף העוצמתי הזה מכניס לי אנרגיות חדשות שרק אלוהים יודע מאיפה הן באות.... אני גם שמה לב ואני לא יודעת אם זה במקרה או לא, אבל רוב ההודעת שלך הן בלילה, ואני יכולה לומר שלי הלילה עושה הרבה פעמיים מצב רוח לא טוב, מן מבאס כזה, כי הלילה הוא יותר שחור ובודד כזה, ושוב ככה זה אצלי, ואז שאני נכנסת למין באסה כזאת בלילה אני פשוט מחכה למחר, ובדרך כלל הבוקר היפה עושה את שלו והמצב רוח כבר נראה אחרת.... האם באמת הלילה גורם לך להרגיש יותר רע מאשר היום
או שבשני המצבים את חשה רע בצורה שווה
תמשיכי לכתוב ... שלך בופיק

מתקתק99

New member
תני סימן, שהכל בסדר מתוקה ../images/Emo92.gif

בוקר טוב מתוקה, אני דואג לך ובטח גם בופיק. תעדכני אותי מה קורה איתך? אופיר.

בופיק

New member
מתקתק זה לא עובד ככה../images/Emo70.gif

כמה מתוק יש בבן אדם אחד
אני בסוף יתאהב בך וזה לא יגמר טוב, חבל
ואחרי האיומים אפשר להגיד לך בוקר טוב כמו צריך.... בופיק

אני כל כך שמחה לקרוא את ההודעות שלכם..

זה מחמם את הלב..וזה עושה לי טוב לדעת שיש מקום שבו אני אוכל לפרוק את שעל ליבי ויש מי שמקשיב ועוזר לי להתמדד..! תודה רבה לכם,שולחת לכם
חם!!! בופקי לגבי מה שאמרת על הערב..אז כן..הלילה באמת עושה לי מצב רוח לא מי יודע מה..בלילה תמיד המחשבות עולות כשאת לבד עם עצמך..אבל זו ההזדמנות היחידה שיש לי להיכנס לפה..(חוץ מהיום..) לגבי העצות שלך מתקתק מתוק עשיתי..את מה שאמרת..וזה אכן עוזר..לא לגמרי אבל עוזר בהחלט.. זה גם זמן טוב כי אני באה לת"א לסופ"ש ואולי ככה יהיה את ההזדמנות באמת להשתחרר ולהיות אני (שזה גם איכשהו עול נוסף..שאני לא באמת אני בבית..) ולעשות קצת חיים..אני מאמינה שאני ארגיש הרבה יותר טוב. תודה רבה רבה רבה על האיכפתיות!! אוהבת אתכם מאוד. שולחת לכם אלף

מתקתק99

New member
בופיק - ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

בופיק

New member
אתה מצליח לגרום פה לפרפרים../images/Emo204.gif...

מוסרת לך נשיקה
ענקית חזרה וכמובן
.... יום מקסים לך...

לא נלחמת בזה,אלא נותנת לזמן להחלים לך את הנפש

היי מוסתרת, מותר לך להרגיש ככה - תבכי, תצעקי, תאכלי גלידה, תדליקי מזגן ותכנסי מתחת לפוך. אל תלחמי בעמצך, תתמסרי קצת לכאב ואז תראי שככל שהימים עוברים, הכאב פוחת ופוחת ואת תצאי מזה (כמו ממערבולת, יוצאים רק למטה וכל ניסיון להחלץ ממנה באמצע נדון לכשלון). ואני אצטט פה שיר של ריטה שפעם אחרונה ששמעתי אותו בהופעה פשוט בכיתי, כי הוא כ"כ הזכיר לי תקופה ואיש יקר בחיים: "הזמן הוא לא רופא, הוא רק מביא הקלה. הוא עושה את שלו, היא את שלה, היתה פה אהבה גדולה..." תחזיקי מעמד

האמת..

שבימים האחרונים בכיתי די הרבה וזה גרם לי להתפרק ואפילו דיברתי איתה על זה..ועכשיו אני כבר מרגישה הרבה יותר טוב..
לכם!

GrimBoy

New member
לאבד בן/בת זוג.

ניתן לעשות לטעמי השוואה מאוד ריאלית בין פרידה לבין מוות. ממצב שבו היינו שניים, נפרד מאיתנו חלק קרוב שהיינו רגילים לנשום אותו בשיגרה שלנו באופן "מובן" ו-"טבעי". לאבד בנאדם בכל הרבדים משמעותו להתאבל וזה מה שאת עושה עכשיו. לצערי ולצערך צורפה לכך גם איזשהי פגיעה ואני מקווה שלא תניחי לה להשפיע על האופי שלך מלבד שהוא יהיה חזק יותר (אך לא פגוע או פוגע). תני לעצמך כמה שבועות של אבל, יום אחד, קומי והכריזי שזה הסתיים, שעכשיו מתחילים מחדש. בהצלחה.

למעלה