בוקר אור,
אני מבינה שהמחשבות מציפות אותך, שהכאב הוא גדול, נכון, את חווה משבר או קושי, אבל כמו שאמר מתקתק, אל תתני לזה להשתלט עליך, בסופו של דבר הקשיים האלו גורמים לנו ללמוד להכיר את עצמינו יותר, את הצרכים שלנו ומה אנחנו רוצים מעצמינו, פרט לכך שזה מחזק אותו, אולי בהתחלה זה נראה שאנחנו חלשים, או שבורים, אבל לאט לאט השמיים מתבהרים, העננים כבר לא כל כך אפורים והגשם מפסיק לרדת, ואז.... אז רואים את הכחול שבשמיים את השמש זורח ומאירה לנו את היום... אני הוסיף להצעות הנהדרות של מתקתק שאולי לכי למקום שאת אוהבת, אני אישיתי הייתי ממליצה על טבע, או על מקום שאפשר לתצפת מגבוהה, איזה מצפה שיש קרוב לבית שלך, קחי מוזיקה שמקפיצה אותך ולכי תתפרקי שם... לי אישית דברים כאלה עושים רק טוב, במקרה שלי אני לוקחת את האופניים קורעת את עצמי באימון טוב ומסיימת אותו באיזה הר או גבעה שאני יכולה לראות ממנה את העמק, הנוף העוצמתי הזה מכניס לי אנרגיות חדשות שרק אלוהים יודע מאיפה הן באות.... אני גם שמה לב ואני לא יודעת אם זה במקרה או לא, אבל רוב ההודעת שלך הן בלילה, ואני יכולה לומר שלי הלילה עושה הרבה פעמיים מצב רוח לא טוב, מן מבאס כזה, כי הלילה הוא יותר שחור ובודד כזה, ושוב ככה זה אצלי, ואז שאני נכנסת למין באסה כזאת בלילה אני פשוט מחכה למחר, ובדרך כלל הבוקר היפה עושה את שלו והמצב רוח כבר נראה אחרת.... האם באמת הלילה גורם לך להרגיש יותר רע מאשר היום
או שבשני המצבים את חשה רע בצורה שווה
תמשיכי לכתוב ... שלך בופיק