חבר'ה אני צריך עצה:

sandman14

New member
חבר'ה אני צריך עצה:

קנו לי את הdvd של זפלין- 'המנגינה לעולם נשארת' (שעולה 50 שקל בסטימצקי), רציתי לשאול איך הוא? אם שווה לפתוח אותו? אולי להחליף למשהו אחר (לא שיש מבחר כזה גדול בסטימצקי) ? אשמל לעצה מכם ,

Shovevanii

New member
האממ

אני אישית לא ראיתי..אבל אם זה לד- למה להחליף?!? זה חייב להיות טוב! אגב...אם אתה מ-מ-ש לא רוצה....תן אותו לי!

A L1

New member
אחלה DVD אני ראיתי אותו...

לא צריך להחליף אותו! צפייה מהנה

hodaya17

New member
דבר אחד אני לא מבינה..

איך אתה יכול להשאיר את זה כ"כ הרבה זמן בעטיפה?!!?!?!??!?!?!

AeroTom

New member
סרט\הופעה...

הסרט\הופעה הזה יצא ב-1976 ויש בו קטעים מהופעה של הלהקה ב-מדיסון סקוור גרדן בניו-יורק מ-1973. זה משולב ביחד עם כל מיני קטעים של הזיות\חלומות שכאלה של חברי הלהקה.גם חלק מהמשפחות שלהם מופיעים שם. פיטר קליפטון הבמאי של הסרט הזה צילם די הרבה את הלהקה כזכור לי וגם אותם עם המשפחות שלהם.כתוב על זה בספר-Hammer of the Gods הרבה,וזה די נדחה כמה פעמים אם אני לא טועה עד שיצא סוף סוף ב-1976. כמובן שאם אתה מעוניין ב-זפלין לייב הכי מומלץ זה ה-DVD האחרון שלהם שהוא מצויין,אבל גם ה-DVD הזה הוא בסדר גמור ותמיד כיף לראות את הביצועים של השירים האלו.

jimorrison

New member
אוי אתה פשוט יודע הכל

ואני לא ציני או משהו כזה ד"א שאתה אומר החדש אתה מתכוון לזה עם המדבר?

AeroDar

New member
כן אני כבר אמרתי את זה ממזמן...

האי שפשוט יודע ה-כ-ל-!!! אפשר להעזר בו במקום ללכת לאינציקלופדיה...יותר מהיר ויותר מפורט! חח

AeroTom

New member
ממש לא הכל...

זפלין הם לא הלהקה האהובה עלי אבל בין האהובות ביותר.בדרך כלל דברים שאני אוהב אני גם יודע עליהם די הרבה. אבל על זפלין האמת אני לא מאוד מאוד פנאטי.מה שאני כן יכול להגיד על הלהקה מספר 1 שלי שזו אירוסמית' כמובן...שם זה כבר גובל כבר בהרבה יותר מאהבה...וכמובן מה שיש לי באוסף שלהם פה זה משהו די גדול ויפה. אבל על זפלין לא הייתי מחשיב את עצמי כממש מומחה ענקי.יודע מה שיודע...זה באמת הרבה פחות מאשר על אירו כמובן. מי שרוצה אגב ממש לקרוא המון על זפלין אני שוב ימליץ על הספר Hammer of the Gods של סטיבן דיוויס שבאמת שקראתי אותו פעם ראשונה גיליתי דברים ופרטים שלא ידעתי קודם וזה ממש נהדר לקרוא על כל ההיסטוריה שלהם מההתחלה התחלה ועל העבודה על האלבומים וכל הסיפורים שיש.זה ספר מצויין ומומלץ בחום.

AeroTom

New member
ואם יורשה לי רק לספר על 2 מזל טוב:

אחד לליב טיילר שילדה את הילד הראשון שלה ואת הנכד הראשון של סטיבן. והשני הוא לפורום אירוסמית' שחגגנו שנה ביום שלישי להקמת הפורום.אפשר לבוא לאחל מזל טוב בשרשור שם.זה רגע מאושר בשבילנו. זפלין ואירוסמית' תמיד הלכו והולכים טוב ביחד.מי ייתן ו-2 הפורומים האלו גם יישארו בקשרי ידידות טובים...

AeroTom

New member
אכן זה עם "המדבר". ה-2 דיסקים...

שפשוט נקרה- Led Zeppelin DVD...

jimorrison

New member
אני יודע שככה זה נקרה..אין לזה ממש

שם בגלל זה אני אומר ה"מדבר" בשביל שתדע על מה אני מדבר

oribr

New member
אל תחליף !

זה די וי די מצויין יש בו משהו שאני אפילו יותר אוהב מהחדש יש משהו נחמד בלראות הופעה מלאה ולא קטעים מלאים.... ובלי קשר לחדש זה אחלה די וי די !!

Abo Lifa

New member
הוא עולה רק 50 שקל בסטימצקי?

כמה זמן הDVD הזה\כמה שירים יש בו

Abo Lifa

New member
50 שקל לDVD מיובא נשמע קצת חשוד../images/Emo3.gif

כמה 'רצועות' יש בו ?

למעלה