חבר'ה, אני צריך עזרה

חבר'ה, אני צריך עזרה

יש ילדה שאני ממש אוהב ואני רוצה להציע לה חברות(אנחנו בני 14-15), הבעיה היא שאני לא יודע איך להגיד לא את זה. יש למישהו רעיון\ות? בתודה- תמיר אור

איזה קסום זה..

אותה התקופה של קסם הנעורים ,השלב בו מציעים חברויות באופן כל כך תמים ויפה. תיראה,אתה יכול לכתוב לה מכתב ובו תביע את רצונך להיות בן זוגה..או שפשוט תיגש אליה ותשאל אותה אם בא לה לצאת איתך? או תברר דרך מכרים משותפים אם היא מעוניינת.. בהצלחה.

תגובה

נסה להביע לה את אהבתך בעזרת נתינה והתחשבות. התענין בחייה והשתתף ברגשותיה, דאג לה ואמור לה דברים טובים. כך היא תרגיש, שהיא חשובה לך, ואולי יתקרב הקשר.

אוקיי, תודה לשניכם.

לעוזר\ת הראשון\ה: מכתב זה לא מספיק "רומנטי" ופנים מול פנים, סתם ככה בהפסקה,זה "מפחיד" אותי יותר מדי, אני פשוט לא יכול. לעוזר\ת השני\ה: את זה כבר אני עושה- וזה לא ממש עוזר, כאילו אני מדבר איתה הרבה וזה, אבל.. איך נגיד את זה? אדישה כזאת. אשמח לעוד הצעות. ושוב, תודה לשניכם.

תגובה

אם היא אדישה, כנראה אינה רוצה לקרב את הקשר. השתדל בכל-זאת להיות טוב ונחמד אליה ככל שתוכל, וחשוב שזה יהיה מאהבה. השתדל לשמור על קשר טוב. נסה להכניס עוד נושאים יותר אישיים לשיחה, אולי זה יעזור.

גבי 2006

New member
../images/Emo6.gif אנחנו מתמחים במבוגרים

יש פורום אהבה בגיל ההתבגרות שם יותר מתמחים בגיל הזה הכל כל כך פשוט בלי כל הצביעות של המבוגרים אהבה נטו

גבי 2006

New member
הנה קישור + תובנה ../images/Emo26.gif

שהייתי ילד התחלתי עם בחורה בשיטה מאוד מקורית
פשוט זרקתי את הכובע שלה בטיול השנתי מהרכבת היא בכתה והזמינו את ההורים שלי למנהלת ככה היא התאהבה בי
בגיל הזה בחורות אוהבות את הילד הרע
בעצם בכל גיל זה ככה אבל הם מתכחשות לאמת

הדרך הכי נכונה והכי פשוטה היא...

לומר לה את זה בלי להתבייש ובלי לחשוש מהתגובה שלה. כן זה מפחיד ואתה בטח נורא חושש מהתגובה שלה,אבל זו הדרך הכי טובה להתמודד עם הפחדים שלנו ועם החששות. היא יכולה לומר לך כן ואתה תהיה מאושר והיא יכולה גם לומר לך לא ואתה תתאכזב אבל אתה צריך ללמוד להתמודד עם מצבים שונים בחיים וזה אחד מאותם המצבים בחיים שמעמידים אותנו בשיעור לטוב או לרע. תזכור שכל שיעור רק מלמד אותך לפעם הבאה כיצד לנהוג ובונה לך את הביטחון,הכל כמובן תלוי גם באופי שלך,אבל אתה בגיל שאתה רק מתחיל לבנות את האופי שלך...אז צא ובנה אותו ואל תחשוש מתגובות של בחורות שעלולות לסרב לך,תהיה אתה ותעלה את רמת הביטחון העצמי שלך למעלה,אל תחשוש מסירובים.

טוב.. פשוט אמרתי לה את זה....

אמרתי לה בצלצול לשיעור שאני צריך לדבר איתה בהפסקה הבאה. נגמר השיעור וישר שחשבתי על זה הלב שלי התחיל לדפוק חזק. ראיתי אותה ואמרתי: "חכי שתי דקות, אני הולך לרחל(המכרת בקיוסק)". חזרתי, יבנ אחד אליד השי, ממש תביישתי להגיד לה. בסוף היא אמר לי: תכתב לי על פתק את מה שאתה רוצה להגיד לי ותעביר לי אתו בזמן השיעור. גם בשיו לקח לי איזה 10 דקת לעגר אומץ אך לבסוף נתתי לה אותו. הא צחקה וחשבה שאני וחקיתה, אמתי לה שזה באמת, כעבור כמה זמן היא האמינה(אחרי: "אתה עובד עלי" "לא, זה באמת" "לא נכון" "כן נכון") ואמרה שהיא לא יולה,שאלת למה היא אמרה שיש לה חבר מלפני כמה ימים.. :( אל תדאגו לי,אני קבלת את זה יחסית בסדר, אני אחכה לה.. נ.ב תוה על כל העזרה.

למעלה