אני לומדת בשפיים........... אותנו לקחו לשפיים .. על חשבון בית ספר....
B backstreet girl New member 22/4/04 #21 אני לומדת בשפיים........... אותנו לקחו לשפיים .. על חשבון בית ספר....
S sivanick New member 22/4/04 #23 רוני ברוכה השבה!../images/Emo25.gif אני שמחה שנהנית! וגם אותנו פעם לקחו למימדיון וכל אלה אבל הפסיקו..אין תקציב
רוני ברוכה השבה!../images/Emo25.gif אני שמחה שנהנית! וגם אותנו פעם לקחו למימדיון וכל אלה אבל הפסיקו..אין תקציב
L LiOr CaRtEr New member 22/4/04 #24 אני פשוט עברתי לתיכון.. לקחו אותנו בחטיבה.. הם עדיין עושים את זה. בתיכון הם סתם כלבות.
H hadasrulez New member 22/4/04 #22 היייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ברוכה הבאה היית חסרה פה.. שמחה שחזרת ושנהנת Hadas
היייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ברוכה הבאה היית חסרה פה.. שמחה שחזרת ושנהנת Hadas
B BShenB New member 23/4/04 #25 רוניייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo23.gif וואיייי נשמה מה המצבבבב??? מצטערת אני פשוט לא הייתי כאן המון זמןןן! אז אני מבינה שנהנית גם אני שמחה שכך ושחזרתתתת
רוניייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo23.gif וואיייי נשמה מה המצבבבב??? מצטערת אני פשוט לא הייתי כאן המון זמןןן! אז אני מבינה שנהנית גם אני שמחה שכך ושחזרתתתת