חברה אני מתגיסת!!!

t i n k

New member
חברה אני מתגיסת!!! ../images/Emo5.gif

ביום שני הזה אני מתגיסת לצבא (אמאלה) כן הגיע שעתי לשרת את המדינה בכול מקרה אני משערת שבנתיים לא יצא לי לבקר כאן הרבה (חוץ משישי שבת...), אז רק רציתי להגיד שזה אחלה פורום ואני יתגעגע, ואם יתחילו את העונה השישית של באפי לפני שאני יסים את הקורס אני יאלץ או להתאבד או לערוק מהצבא, שתי האפשרויות לא משהו, אז נתראה אני מקווה בקרוב (אם לא ישאירו אותי שבת על לעיסת מסטיק, רשלנות, או מלמולים בלילה "ספייק איפה אתה...?").
seeyou

B a n j o

New member
איפה תהיי פקידה? ../images/Emo8.gif

לא נורא, טירונות של בנות זה לא כ"כ נורא... ואת בטח תעשי טירונות של שבועיים (משום מה התחילו לעשות לבנות טירונות של שבועיים בלבד), ותקווי שהקורס (את עושה קורס נכון?) יהיה עם יציאות. אז מזל טוב ונתראה עוד 3 שנים !

MsPiggy

New member
היי!! גם אני!!!!!

לאיזה לשכת גיוס את הולכת? ואת יודעת לאיפה את הולכת?

Schnickelfritz

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo50.gif../images/Emo104.gif

אם זאנדר יכול- גם את יכולה

glory the god

New member
בהצלחה!../images/Emo104.gif

שתיהיה לך המום המון הצלחה! ומי יודעת?אולי גם תיהני! אם רק תחשבי על ספייק כשיהיה קשה את תשרדי את השיעמום... תבואי לפורום כל זמן שאת יכולה:)

בהצלחה../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif הפרחים לצה"ל!

המון המון בהצלחה! אם תהיא חיובית ותחשבי שזה יעבור מהר ואפילו בכיף מי יודע אולי זה יתגשם:) ותחשבי על מה באפי היתה עושה במכומך המון זה תמיד עוזר
וגם על ספייק (עיף אנג´ל:) ואנחנו פה לתמיכה כוללת:)

B a n j o

New member
האווז בתנור

אז יש לי זמן להגיב... תחשבי על זה ככה, במשרד תוכלי להכיר לכולם את באפי !!!!

למעלה