חברה אני מסכם את הסקר

Snake Bandage

New member
ביפנית אומרים Fureiza.

הלכה לך התאורייה, הא?

yoo

New member
קצת, חחחחחחחח

התאוריה החדשה שלי, הם דיבבו את זה כשהם היו שיכורים!

haunter

New member
הסיבה לשם מקיטה - זה ברור כשמש!

איש אחד שאל איש אחר "איך אומרים CLASS בעברית?" השני ענה "כיתה". הראשון שאל "מה?" והשני ענה "כיתה". ואז הם חשבו "וואלה, שם יפה לדמות מסדרת אנימציה יפנית".

BLASTERx

New member
עכשיו השאלה היחידה נשארת...

מדוע השמות של גוקו והחברה האחרים נשמרו? סיבות הגיוניות: 1. הם לא היו שיכורים 2. הם לא היו חירשים 3. הם לא היו מטומטמים 4. הם היו שיכורים ולכן זה יצא כמו שצריך 5. הם קראו את השמות 6. פחדו שוג´יטה ישמע כמו וג´ינה למרות שאנחנו בכלל ילדים בני שמונה שלא מבינים מזה אומר 7. שוב, הם פשוט חבורה של אידיוטים 8.כשהם דיבבו בפעם הראשונה את השם יצא מקיטה אז המשיכו את האקט אמרו אולי אף אחד לא ישים לב(שמנו לב אידיוטין) 10. כל התשובות נכונות בבקשה חשבו לפני שאתם עונים והרגישו חופשי לתת תשובות מעבר ל10 סעיפים משעשעים אלה.

haunter

New member
זו בטוח סיבה מספר תשע.

האמת שסיבה 8 באמת הכי הגיונית, אני כמעט בטוח שזה מה שהיה. חחח, על סיבה6 גם אני חשבתי, אבל אז היו משנים כבר באנגלית.

BLASTERx

New member
סיבה 9 צונזרה.

אבל בשביל הקטע 9. יש להם בעיות שמיעה רציניות עקב התעללות מצד ההורים(במיוחד האבא).

LINKIN PARK!!!

New member
...

"אבא קנה לי דוברמן במיוחד בשבילי... שכל דקה ושלושים יורד לי ביס לפנים"

Goggle Girl

New member
"אבא מקווה שאני לא מגלה"

שרק אותי בבית ככה מפנקייייייייייייייייייייייייייייייייייייים"

G0nz0

New member
גוגל, מאיפה המשפט הזה:

If the world didnt suck, we´d all fall off" ? גם לך יש את הספרון הזה?

BLASTERx

New member
שומעי אינפקציה למינכם

אייסיקיו ועוד להקות ישראליות שאתם שומעים...כי בינינו כולנו יודעים שכחול לבן שולט!

king kazabubu

New member
חביב..

אני חושב שזה מסיבה אחת בלבד... נבות עזר להם לתרגם... הוא יודע כל כך הרבה על הסדרה... אז הוא תרם להם

למעלה