חבר'ה, אני חייבת עזרה...!

Conspiracy

New member
חבר'ה, אני חייבת עזרה...!

לחברה הכי טובה שלי יש מחר יום הולדת, ואין לי מושג מה לקנות לה!! והיא הכינה לי דבר כל כך מקסים ליום הולדת, אז אני רוצה לתת לה משהו מיוחד... הצילו?

QuEeN oF mE

New member
אני אנסה..

האמת היא שבד"כ יש לי הרבה רעיונות ופתאום אין לי.. את יכולה לקנות לה דיסק של להקה שהיא אוהבת.. לעשות משהו יפה עם נרות וקטורת וכל מיני דברים כאלה.. לקנות לה ספר לקנות לה משהו מיוחד שכתוב עליו את השם שלה [פעם אני וחברה שלי קנינו לחברה נר גדול יפה עם השם שלה והוספנו מגבת] את יכולה בנוסף לאפות לה עוגה,להוסיף בלונים,להכין לה שלט גדול של יומולדת שמח..להביא לה ממתקים..כל מיני דברים כאלה קטנים וחמודים.. את יכולה גם לקנות ברכה ענקית כזאת או איזה פיצ'עפקס ( אם ככה כותבים חח
) שזה משהו שתמיד אפשר לתת..או איזה בגד..למרות שזה לא הכי מיוחד..אני פשוט לא יודעת מה היא אוהבת..חחח אז קשה לי לעזור זהו אין לי כ"כ רעיונות..

האמת היא שאין לי ממש מושג...

(זו זאת שהכינה לך את הלוח מהעיסת נייר?) בכל מקרה, נעמה (זאת שהייתה בפורום פעם) סיפרה לי שחברה שלך עשתה לה ליומולדת משהו ממש מגניב... היא הביאהלה 17 דברים (יעני יומולדת 17) לכל דבר היה מצורף פתקון או משהו (נגיד "בשביל הרומנטיקה, "בשביל הבטחון"....כאלה...רק קצת יותר שנונים, אני כבר לא זוכרת) אז אולי תנסי או משהו..

דיתוּש

New member
חחח... דברים שימושיים...

תקני לה חוטיני, קונדום וגלולות- למקרה שיהיה צורך

אני ממש חסרת רעיונות, אבל

יש פורום 'ימי הולדת ומתנות' ואני בטוחה שתמצאי שם המון רעיונות

Conspiracy

New member
yey!!

מצאתי מתנה!! תודה אתי, זה די בזכותך! בגלל שהצעת את פורום מתנות וימי הולדת, ומצאתי שם מתנה מגניבה ומושקעת! תודה רבה רבה!

למעלה